reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ech pijący teść....chwilę mieszkaliśmy z moim ojcem, pół roku wytrzymaliśmy i uciekliśmy mimo że nie do końca było nas na to stać. i nie chodzi o to że ojciec piłna naszych oczach, bo nie, zamykał się w pokoju jak już się mocno załatwił, bo się wstydził, ale przecież spotykaliśmy się w kuchni czy na podwórku. A wtedy ubzdurał sobie zawsze coś, dla każdego chciał dobrze tylko nie dla nas, a to my płaciliśmy rachunki, np. za wodę którą zużywali sąsiedzi czy wynajmujący garaże:wściekła/y: potem okazało się że obrabiał nam dupę na około, ze nic nie robimy, że on wszystko sam, a prawda taka że on siedział i chlał a A zapierdzielał.
Teraz mój brat z dziewczyną się tam wprowadził...w styczniu...i już ma dosć, a ostrzegałam.

reklama
Cleo - witaj z powrotem ;) ach, szkoda, ze czar prysl:( zycze abyscie sie jak najszybciej wyprowadzili;)
martolinka ja sniadan tez nie jem, po prostu rano nie mam na nic ochoty:( a szkoda bo wieczorem zawsze jestem glodna jak nie wiem co;/ jak juz jem to lubie bardzo jajka na miekko, parowki;)
mama - no to namowilas D;) Gratuluje, moze sie uda Wam dzisiaj kupic ten wozek;) powodzenia
anadri racja, pogoda beznadziejna, wolalabym juz lekki mrozik i sloneczko, zeby moc wyjsc na spacerek a nie ciagle ciapy jak nie wiem co;/ i co z piatkiem? Wiesz juz moze??;)

Mlody poszedl wlasnie spac, maz robi obiadek;) dzisiaj nie idzie do pracy huraaaa:-)
a ja ide prasowac...

A mowiłam że córeczka koleżanki z którą sąsiaduje nasza działka nad morzem ma jedno oczko niebieskie, drugie brązowe? Jendo po mamie, drugie po tacie:tak:Niesamowicie to wygląda!!!

dziunka ja mialam kolege w klasie w podstawowce, ktory tez mial jedno oko koloru niebieskiego a drugie chyba piwnego;) fajnie to wygladalo;)
agrafka- zdrowka dla Malutkiej, a Ty sie nie zalamuj! ;)

Agrafka - zdrowia dla małej !!

Cleo przykro mi. mam nadzieję, ze jednak sie jakoś ułozy ... bardzo dobrze cię rozumiem.

AZA - jak tam noc i co lekarz przepisał?
U nas sama noc ok. Myślałam rano, że preszło bo biegunki nie było. Mały zjazdł 160 kaszy i za pół godziny ją zwrócił więc pojechaliśmy do lekarki i stwierdziła nam, że to pewnie jelitówka więc kazała kupić smecte i frolidral ale w aptece nie było więc wziełam orsalit.Zobaczymy jak będzie :)))

Clea witaj... teraz ładnie do nas zaglądac prosze :)))

reklama
kurde temat usypiania mi uciekł gdzieś...
pochwalić się moge za to że Igi ma już 1 drzemke w ciągu dnia.Wylata się jak szalony i spi tylko raz.CZasami zdaża się że nie ma w ogóle i wtedy pada około 20.a tak na odzień to 21 lub 21:30 już spi:-)

mój D w środy ma wolne to siedzi w domu tomi razniej ,mimo naszych kłotni itp.oczywiście nie kłocimy się non stopale się zdarza czesto...co by tu jeszcze pisać eee nie wiem.musze poczytac troche Was teraz:-)

Do góry