reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - dokładnie , jak rodzinka się zrzuci to super ;-)..
Właśnie Gocha bawi się ze mną w akuku przy kompie... reszta ogląda Toma i Jerrego..
A ja powinnam sprzątać, a mnie przyspawało do fotela:-D

Edit. Wiewióra ja mam nadżerkę, ale podobnież minimalną, więc nic z tym nie mówił ginekolog by robić.. wylazło mi przy pierwszej ciąży ... i się przy drugiej nie zwiększyło.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie niestety jest spora, ale bez żadnych stanów zapalnych, szczerze, gdyby nie to, ze lekarz mi o tym mówił, to w ogóle bym nie wiedziała, że "coś" takiego mam :-/

Uleńka, trening czyni mistrza ;-) co piątek o lampkę więcej i za miesiąc po całym winku będzie mało hahahha ;-)
Dziunka, a mnie dzisiaj od rana "Czarne słońca" chodzą po głowie hahahahahha

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki !!ja tak od rana z wielka prosba :)

WIELKA PROŚBA DO WSZYSTKICH! ZAGŁOSUJCIE PROSZĘ NA 3 ZDJECIA MOJEJ SIOSTRY - EDYTA SKWIERZYŃSKA - :) WYSTARCZY KLIKNĄC "LUBIE TO" POD ZDJĘCIAMI !!
http://www.facebook.com/DigitalCameraPolska
(najpierw "lubie to" ja górze jako akceptacja stronki a dopiero wtedy wyswietli sie pod zdjeciami "lubie to". poszukajcie - edyta skwierzyńska - i kliknijcie "lubie to" pod jej 3 zdjeciami )

z góry wielkie dzięki !!

Wiewióra idź do dobrego gina, który zrobi dokładne badanie, kolposkopie czy coś. Mi się nie powiększyła od zajścia w ciąże z Julią. Kontroluję co pół roku. Ale mojej klientce też nie, a potem się okazało że nowotwór był w głębi, cytologia wychodziła super, a nadżerka się nie zmieniała. Teraz idę w marcu do innego gina.
Także lepiej sprawdzić dwa razy, niż jeden raz za mało. I jeśli on poleca zamrażanie to widocznie ma powody, to nie ma wpływu na ciąże itd przecież. Drobiazg ;) A jak masz wątpliwości skonsultuj się z jeszcze innym lekarzem.

Hej
Wywiozłam młodą do moich rodziców, bo nic bym z nią w domu nie zrobiłam :) a dzieki temu posprzątałam, ugotowałam i jeszcze mam małe prasowanko do zrobienia, ale nie wiem czy będzie mi się chciało ;)
Wiewióra - ja słyszałam, że wymrażanie nadżerki nie ma wpływu na ciąże. skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem jak masz wątpliwości! bo tak jak mówi dziunka! lepiej sprawdzić 2x niż coś przeoczyć

Miłej soboty dla wszystkich :)

Hej dziewczynki:-)
A ja w końcu na chwilke usiadłam..od rana na wysokich obrotach..najpierw rano w sklepie po zamówione ciasto na moje urodziny, potem po wędlinę i inne brakujące rzeczy..potem z małą do fryzjera na obcięcie włosków - niestety, mała "dała" sobie podciąć jedynie grzywkę..sprzatanko, gotowanie i szykowanie na jutrzejsza imprezę - zrobiłam sałatkę, chili con corne i sos tatarski..i już mi się nie chce:-)..jutro do południa reszta..a potem impreza:tak::-)..

Ja miałam nadżerkę jakiś czas przed ciążą - i miałam wypalaną..w sumie nic strasznego, a mam z głowy..pamiętam jedynie, że moja ginka przy tym zabiegu zapaliła jakieś kadzidełko i tylko ten zapach mi się z tym kojarzy..:-p

Maxwell udanej zabawy i sto lat!

Moja mama wpadła na kawę i ciacho, właśnie pojechali. Dziś zrobiłam rosół dla dziewczyn z własnym, domowym makaronem, dla nas kurczaka na ostro z kukurydzą i czerwoną fasolą i zaraz biorę się za ciasto.

Całkiem zapomniałam Wam powiedzieć że się wprosiłam bezczelnie na obiad jutro do Martolinki:ninja2:

witajcie wieczornie
Byliśmy dzisiaj wreszcie na kr,otkim sacerku i musze powiedziec, ze ten spacerek lepiej zrobił dzieciom na katażysko niż wszystkie leki razem. A i mnie dobrze zrobil, bo wreszcie sie ruszłam z domu :D Michhaś na pechotkę zasuwala ale za rękę iśc nei chcial a tu duży ruch, więc strach, trochę walki musial z ojcem stoczyć.
Teraz siedze sobie sama i wreszcie mam chwilkę wolną. Mąż wybyl na parapetówkę do jakiejśc koleżnki z pracy. nie bardzo chcial iść ale go wypchnęlam, bo pojutrze sama zamierzam iśc do koleżanki to żeby fair było ;) mam tylko nadzieję,z e wróci w kulturalnym stanie.
hejka, witam się z rana :-) mam takie pytanko...... czy któraś z Was miała po porodzie problem z nadżerką :-( o ile się nie mylę to chyba Etna, Ty miałaś jakiś zabieg..............
Kurcze lekarz do którego teraz chodzę namawia mnie na zamrażanie, mam bardzo mieszane uczucia, czy zdecydować się, chciałabym jeszcze rodzeństwo dla Eli, a w tej ciąży już miałam problemy na początku ciąży :-/ Lekarz zapewnia mnie, że po zamrażaniu nie zostają żadne blizny.....Kiedyś chodziłam do jednej ginki, która bardzo krytykowała wszelkie zabiegi na tym cholerstwie, szczególnie u kobiet nie rodzących, powiedziała, że z tym da się żyć, jeżeli cytologia jest ok, czy któraś z Was spotkała się również z taką opinią ???????????
U mnie wyniki są w są w porządku.......ehhhh nie wiem co mam robić, a w poniedziałek mam możliwość załatwienia sporawy przed wyjazdem :-/:-/:-/
ja się kiedys spotkalam, raz a byłam u wielu lekarzy. Większośc jednak kazala wypalać jak najszybciej. Mam wielką nadrzerkę od 15 lat, cytologię zawsze 2 więc nie najlepiej i za chiny ludowe nie mogę się zdecydować by zrobić z tym porządek. Boję się poprostu jakoś.

Witam ;)
maxwell- udanej imprezki zycze;) i STO LAT!!

wlasnie polozylam Kubę spać, coraz dluzej wytrzymuje heh, nie dawno jeszcze do 18 trudno mu bylo dociagnac a teraz przed 20 idzie sie kapac. W polsce sie juz tak zaczelo i jest tak dalej, nawet fajnie bo spi nawet do 10;)
wlasnie pije sobie drinka, nie wiem co mnie tak naszlo, Ula narobila mi wczoraj smaku a podobnie jak Ona alkoholu w ustach daawwno nie miaam...

reklama
hejka, witam się z rana :-) mam takie pytanko...... czy któraś z Was miała po porodzie problem z nadżerką :-(-/
wiewiórka ja miałam kriochigurgie w ieku 20 lat.Ja robiłam prywatnie i kupe kasy dałam za ten zabieg . Nie wiem nawet czy teraz jest to refundowane , bo wtedy tylko wypalanie było na NFZ. nie martw sie ja zaszłam bez problemu w ciaze:tak: jak masz jakies pytanie to na priw kilka wskazowek:tak:

Dziunka nie wprosiłas sie kochana:-D
Kochane milego wieczora:tak:

Do góry