reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mnie cos wczoraj napadlo, i dorwalam Tomiego z maszynka do wlosow :) posadzilam go w lazience na jego wysokim stolku, maszynka na 15mm i jazda ;-) Chwile potrzymal w rece wlaczona i juz moglam strzyc, nie interesowala go wcale :-) Tak ze w koncu moje dziecko do ludzi podobne ;-) bo to jego pierwsze strzyzenie dopiero bylo :-)

Ide na kawke, milego dnia! :-)

reklama
Ehhh Gośka wczoraj zrobiła jazdę na spacerze.. jak zaczęła wyć to na szybciocha do domu leciałam, a pannicy tylko poliki zmarzły i ... ręce, bo zdejmowała rękawice.
A dziś jest u nas mroźnie , choć słonecznie.. jakiś spacer się zrobi, zobaczymy do którego miejsca dojdziemy.
Maxwell - jak słyszę imprezka jedzeniowo zapowiada się rewelka...
Kikolek - dobra żona z Ciebie;-), ale jak chcesz sama gdzieś trzmychnąć to rozumiem:-D:-D

Mnie cos wczoraj napadlo, i dorwalam Tomiego z maszynka do wlosow :) posadzilam go w lazience na jego wysokim stolku, maszynka na 15mm i jazda ;-) Chwile potrzymal w rece wlaczona i juz moglam strzyc, nie interesowala go wcale :-) Tak ze w koncu moje dziecko do ludzi podobne ;-) bo to jego pierwsze strzyzenie dopiero bylo :-)

Ide na kawke, milego dnia! :-)

Fotkę daj!

My od rana z Asi skakaniem walczymy. Najpierw chyba z pół godziny stała na krześle i patrzyła przez okno (sama sobie przysunęła i wlazła). Potem zeszła, przysunęła do stołu , weszła z powrotem i stojąc zajadała ciasto z truskawkami. Mój A włączył muzykę, Asia zaczęła na krześle tańczyć, a głupia mama filmowała zamiast dziecko asekurować. I w pewnym momencie Asia w dół, talerz z łyżeczką do góry i na nią:szok: oczywiście aparat rzuciłam na stół, film się nie nagrał, Asia chwilę tylko zawyła, a potem już z powrotem na krzesło:baffled:

Antek spie, M zabalował wczoraj i teraz odsypia :)
u nas sniegu po pas . Bylismy na spacerze, ale wiatr zacinal prosto w buzie i długo nie wytrzymyalismy.
Jak mija Wam niedziela?

Hey kobitki! Dzis odwołałam znajomych bo Konrad od rana gorączka, wymioty i biegunka. Mam nadzieje, że minie bo od 10 jest spokój. Daje mu po ciutce wody bo jak wypił cały kubek to zaraz go zwrócił. Dałem tez troszke kaszki i teraz śpi biedactwo... ja oczywiście już 2 prale nastawiłam bo zapaskudził 2 komplety pościeli :))) Teraz czas na kawusie ;)))

AZA- oj biedny Konradek:( zycze, aby mu przeszlo jak najszybciej;) i sie nie dziwie, ze juz dwie pralki nastawilas, u mnie Kuba jak ma biegunke (a zdarza sie to niestety dosc czesto) to ja tylko Go przebieram i piore:(
martolinka jak ja Wam zazdroszcze sniegu:( ja chce teraz leciec do Polski bo jak bylam to nie bylo jak na zlosc sniegu:( a myslalam, ze uzyjemy cos zimy a tu nic a nic;/
lotka - daj zdjecie;) musi slodko wygladac:D

ja sie zaraz biore za obiad, Kuba spi;) maz oglada tv a ja przed kompem, normalka;)
milego dnia;)

dziunka nie nabiła sobie jakiegoś guza ?? mój to ciągle jak nie na krześle to na sofie przy oknie , nie idzie go na chwilę spuścic z oka żeby czegoś nie zmajstrował
aza zdrówka dla Konradka :)
maxwell Sto Lat i Spełnienia Marzeń :)
u mnie zimno ale słonecznie dlatego po obiedzie idziemy na spacerek ,no i jutro ide pomierzyć Kubę do wózków bo mój mi dzisiaj przyznał rację że ciasny już ten wózek dla Kuby :)) (uwierzył jak zobaczył) heheh

Hejka!
My już po basenie :) młoda śpi, a my oboje przed kompami :D (dobrze mieć w domu dwa :D )
aza zdrówka dla Konradka!
dziunka no moja Martyna też wiecznie na coś włazi! jeszcze nie spadła z niczego, ale pewnie jej to nie ominie. tylko na moment ją z oczu spuszczę, a ta już gdzieś na wysokości stoi
maxwell sto lat! wszystkiego najlepszego!

Konradek znowu usnął i na szczęście już nie mam biegunki ani nie wymiotuje. Dałam mu tylko troszke kaszki i teraz troszke ziemniaczków z masełkiem ale stan podgorączkowy wciąż ma. Myśle, że do jutra mu przejdzie :))) U nas śniegu malutko a szkoda bo jeszcze z sanek chciałabym skorzystać :)))

A nie chwaliłam się, mojego też opytoliłam a właściwie fryzjerka :))) Jak się lepiej poczuje to cykne fotke

reklama
Dziunka przed chwila pojechała . Zjedlismy rodzinny obiad , Gosia przed wyjsciem wzieła sie za sprzatanie ;)
Jestem zmeczona po weekendzie :) co bedzie potem ? :) damy rade

Do góry