reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

coś ciekawego dzis w tv? Bo nudzę się jak mops :((( Naprawdę nie mam co robić i szlak mnie trafia. Piekarnik się grzeje więc zaraz nastawie chlopakom roladki schabowe a Michasiowi zupkę, moze pomidorową, a potem muffinki jeszcez z rodzynkami wypróbuję, nastawię zmywarę będzie max 21. Do czytania nic ciekawego nie mam, robić też nie mam co. Cyba,z ę na strych pójde posprzatać ale zimno na dwore to pewno na strychu jeszcze zimniej.
Ne to żebym tęsknila za praca i dobrze mi w domu ale naprawde mi się nuuuuuudzi

reklama
Boziu jestem uzalezniona ... Maz wybył na chwile do sklepu a ja pierwsze co skoro nie spedzamy wieczoru razem - wchodze na BB . To nie jest normalne :szok::baffled::-D
M obiecał kupic szampana :tak:Dzis jest wieczór mój , jutro on sobie odbije:-D
Antek usnał od razu , nie zdazył nawet zapiszczec:tak:

Dziunka 1400:szok: to i duzo i mało - u nas zalezy od pory roku .
My w sumie placimy za basen po 360 zł .4 Kursy w roku i sumka wychodzi .
Licze na to , ze jak mlody bedzie juz słąwnym plywakiem to starej matki nie opusci:tak:

Kilolek- wzorowa pani domu- podziwiam za zapał:tak:

martolinka mi tez szkoda weekendu na sprzatanie:) maz wtedy ma wolne wiec wole inaczej ten czas wykorzystac:tak: w piatek zazwyczaj generalne sprzatanie:) a tak to tak jak pisalam codziennie cos sie robi, zmywa, odkurza itp. Ja mam fiola na punkcie lazienki, ja sprzatam codziennie, umywalka musi lsnic itp.;) a na bateriach nie moze byc ani jednej smuzki heh:-)
dziunka super, ze zapisalas Julke a potem bedziesz zapisywac Asie;) tak jak piszesz w dzieci trzeba inwestowac:tak:

Kuba juz spi od godziny prawie, ja siedze przed kompem i tak jak kilolek sie nudze, leci na dobre i na zle i zerkam co chwile;), maz tez spi bo na 23 do pracy jedzie:( jeszcze nie czuje weekendu, dopiero od poludnia Go zaczniemy:) a jutro musimy jechac na zakupy bo w lodowce pusto sie robi:tak:

hahhahah ja tez po kąpieli nalozylam sobie odzywkę, wosk kosmetyczny i wlazlam do Was :)
ale zmykam bo mąż zmywa i mnie goni

Kilolek no weź usiądz na dupce i się w nią podrap - nudzic sie nie bedziesz :)
Gotować o tej porze ło matko!!!!!!!!!!!! Ja o tej porze o takich rzeczach nie myslę, ale wiem wiem jak sie ma dwojkę dzieci i masę pracy przy nich kiedys trzeba ugotować.

Martolinka, kurczę moze i ja bym sobie drinka strzeliła ale w zamrazarce tylko johnnie walker a nie mam coli do tego.........eeeeee...jakies winka weselne są jeszcze u nas chyba tez sobie cos chlapnę, uwierzycie ze nie piłam dokladnie od ponad 2 lat..........przeciez wypiję lampkę i padnę jak kawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto OLisia nakarmi w nocy, kurcze napilabym sie ale zionąć mu bede w nocy...ech...nie ma to jak dylematy matki niepijącej :) ale zaraz cos mężowi powiem to mi cos zapoda, tylko ryjkla umoczę :)
ahahhaha mowię do meza "dasz mi cos do picia" a on "wody Ci nalać" ahahahahahhahahaha jak mu powiedzialam o alkoholu to w szoku jest :)

U mnie już cisza nocna zapanowała, dzieciaczki śpia hahahahah a ja tak jak Kilolek sie nudzeeeeee. Coś ciekawego w tv?? Bo ja prawie wcale nie ogladam i nie wiem jaki kanał właczyc. Moze w internecie coś obejrze, ale przy piatku to moze byc trudne hmmmm.
Dziunka bardzo dobrze ze zapisalas Julke na angielski, im szybciej dziecko zacznie sie uczyc tym lepiej dla niego.
Ula tylko nam sie nie upij hehe
Kilolek i o robisz??

ja ogladam jakis film na HBO comedy z Sandra Bulock czy jak to sie pisze.

Dziubasku jak dobrze ze piszesz, Witajcie w domu!!!!!

ja pije pól piwka i zjadlam pawlowi paluszki juniorki :p

sprzatam w sobote jak mi tejsciowa zejdzie z drogi jak nie to ona sprzata. Codziennie sprzatam nasz pokoj

ogolnie to padam po tym tygodniu na pysk

Kilolek no weź usiądz na dupce i się w nią podrap - nudzic sie nie bedziesz :)
hehe dobre :D

Kilolek i o robisz??
sprawdzam co u was :D posprzatałam w kuchni, umylam lazienkę, nagotowąlam na 2 dni, drugie muffiny się pieka. Ale robię je pierwszy raz więc nie wiem czy wyjda dobre. Na razie gorące, jak przestygną to mężowi wcinę na próbę hehe jak jadalne to fajnie, będą mieli świezutkie na sniadanko z kakaukiem.
A sobie ptasie mleczko śmietankowe zrobiłam.

reklama
Do góry