reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u mnie tez, jeszcze pol roku...... a juz pobolewa hehehehehehehehe

ja trochę dłużej bo w sierpniu ale rocznikowo już jestem "stara kopa"
D mi wczoraj powiedział że z wiekiem wyglądam lepiej :-Di chyba ma rację...bo pamiętam czasy gówniarskie i za bardzo rozchwytywana nie byłam przez chłopaków...a teraz spojrzeć na moje koleżanki...to czas działa na moją korzyść:-D

reklama
Hej, nawet nie myślcie że Was nadrobię :-prozpisały się , phi:-D

My właśnie wstaliśmy z łóżka:-p Tzn Asia obudziła się o 10, zjadła, pobawiła się, zasnęła o 13 i spała do 15:30. My też:-)

Dziś już nie pluję krwią HURRA! Mam nadzieję że to po prostu jakies naczynka mi pękały, w pon idę do mojego już lekarza.

Pozdrawiam i Happy New Year!

Cleo , Lotka - A ja 36 w tym roku... ło matko niedługo już 40:-D, ale są starsze ode mnie i żyją, więc będzie dobrze

eee tam jeszcze 4 lata do 40-tki hehe

a mi się wydawało że po 30-tce to już nie chcę dzieci,że w ogóle nie chcę...
D mnie zaskoczył bo mówi że by chciał jeszcze z jedno;-)ale to zależy ode mnie i innych czynników...ale jak coś to za jakieś 2 latka może poczynimy starania;-)wtedy Igi pójdzie do przedszkola hihi...no zobaczymy co z tego wyjdzie...mam chrapkę na córeczkę hihi,mała śliczniusia Lenka :-)

Czesc dziewczynki, witam sie w Nowym Roku, zycze Wam wszystkim udanego roku, samych sukcesow i spelnienia wszystkiego, co sobie dzis zamierzylyscie:)

Wiecej napisze wieczorkiem.

no i po swietach!
teraz przydalaby sie jakas dietka, chciaz jakims cudem nic nie przytylam:) a amelka zrobila nam prezent i zaczela chodzic w swieta :))) nareszcie!

kasiula,super wiadomosc o aparacie, tzn dofinansowaniu!

Witam się z Nowym Roku, wszystkim Mamuśkom życzę pomyślności, zdrówka, osiągnięcia wytyczonych celów:-)
dla Dzieciaczków, dużo zdrowia, samych pogodnych dni, pełnych beztroskiej zabawy :-)

Czesc Dziewczyny! I ja sie witam w nowym roku 2011 ;-)

Wczoraj zaszalalam jak nigdy i wybawilam sie za caly rok ;-) Dzis leczylam kaca ale nie bylo najgorzej hehe. Dobrze ze Oli zrobil sobie 3 godzinna drzemke to spalam razem z nim i troche sil nazbieralam...

dziewczyny piszecie ze takie stare bo 30stka na karku a co ja mam powiedziec? Jutro koncze az 20 LAT hahahahaha Masakra a czuje sie na 30 ;-) Pieke wlasnie tort bo jutro goscie przyjda. Nic mi sie nie chce. Mam nadzieje ze beda jutro sklepy pootwierane bo chce wyjsc z domku na chwilke i moze jakis pedicure zaliczyc ;-) Marze o tym juz od czasow ciazy a ciagle a to kasy nie bylo albo czasu ;-)

Zycze wszystkim wszystkiego Naj w tym nowym roku ;-)

Witam się i ja :-) w Nowym Roku 2011

Maluszek o 24 spał smacznie nic go nie zbudziło :-) o 24.30 obudził sie na cyca.

macia jakieś postanowienia noworoczne?
ja chyba zadnych za specjalnych...no chyba że remont to też można podpiąć pod postanowienie hehe...cholera w tym roku 30-tka :szok:

Ilonka nie smutkaj się.Mój grzeczny był wczoraj zresztą ostatnio też.Wypił 1 piwko tylko i nie marudził.a teraz zmywa mi gary i obrał ziemniaki do obiadku.w zamian obiecałam że pogra i nie bede zrzędzić...jakoś wytrzymam haha.

Kilolek udanej imprezki i 100 lat dla mężusia ;-)
ja mam!chudnąc min. 15 kg

u mnie tez, jeszcze pol roku...... a juz pobolewa hehehehehehehehe
spoko dziewczyny, nie bojcie się. Przeszłam to i zyję hehe a na powaznie bardziej boli przed niz po :D

reklama
no i po swietach!
teraz przydalaby sie jakas dietka, chciaz jakims cudem nic nie przytylam:) a amelka zrobila nam prezent i zaczela chodzic w swieta :))) nareszcie!

kasiula,super wiadomosc o aparacie, tzn dofinansowaniu!
Super wiesci gratulacje dla Amelki !!!

grrrrrrrrrrrr maz padl mi na lozku i nie moge go dobudzic, to przyszlam na kompa bo nie moge lozka rozlozyc. Moze za potrzeba sie obudzi i wstanie, łudze sie

Do góry