reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No właśnie Klaudzia sto latek dla Ciebie
598.jpg

reklama
Wiecie co dziewczyny, nastapił cud - mój maż tak był zaoferowany swoim synkiem przez te swieta i sylwestrowy weekend ze mał sie odkleil od mamy szooook!!!! :szok::szok::szok:
Teraz wyciaga rece do mamy i taty jak milo i jaka to dla mnie ulga i odciazenie. Dzisiaj np poszedl jak zawsze (trzeba mu to oddac) wykapac synka i ubiera go a ja w tym czasie poszlam w jego ciepla wode do wanny. Wyjsc mi sie nie chcialo, cieplutko milusio, obrobilam sie wychodze po 20 min dziecko nakarmione smacznie spi:szok:, a maz robi w kuchni żurek na jutro na obiad :szok:.
Musialam go troche pochwalic bo ostatnio na niego gadalam i mi wstyd :zawstydzona/y:.

Jutro jedzie z nim rano do lekarza a ja bede w pracy do 18 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem jedzie do Portugali i zobaczymy sie dopiero w Sobote, a w Niedziele jedzie do Szczecina :no::no::no:, juz mi ciężko i tęskno na samą myśl. Pawel znowu pewnie się do mnie przyklepi, biedak teskni za tatą :-:)-:)-(

Wiecie co dziewczyny, nastapił cud - mój maż tak był zaoferowany swoim synkiem przez te swieta i sylwestrowy weekend ze mał sie odkleil od mamy szooook!!!! :szok::szok::szok:
Teraz wyciaga rece do mamy i taty jak milo i jaka to dla mnie ulga i odciazenie. Dzisiaj np poszedl jak zawsze (trzeba mu to oddac) wykapac synka i ubiera go a ja w tym czasie poszlam w jego ciepla wode do wanny. Wyjsc mi sie nie chcialo, cieplutko milusio, obrobilam sie wychodze po 20 min dziecko nakarmione smacznie spi:szok:, a maz robi w kuchni żurek na jutro na obiad :szok:.
Musialam go troche pochwalic bo ostatnio na niego gadalam i mi wstyd :zawstydzona/y:.

Jutro jedzie z nim rano do lekarza a ja bede w pracy do 18 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem jedzie do Portugali i zobaczymy sie dopiero w Sobote, a w Niedziele jedzie do Szczecina :no::no::no:, juz mi ciężko i tęskno na samą myśl. Pawel znowu pewnie się do mnie przyklepi, biedak teskni za tatą :-:)-:)-(

Ojjj ciezko Ci pewnie. Ja sobie nie wyobrazam bez K. Wsumie to tylko ale i az kapie Oliverka i pomaga przy ubieraniu, no ale wiadomo zawsze zajmie sie nim wieczorkami. Obiady niestety zadko gotuje ale i tak staram sie nie nazekac. Mozesz byc z siebie dumna ;-)

Dziekuje dziewczyny ze zyczenia te na BB i na NK i na Facebooku ;-)

Ja wlasnie relaksuje sie, wzielam sobie ciepla kapiel i zastanawiam sie nad drinkiem choc po sylwestrze jakos na alkohol nie mam ochoty heheheh ;-)

banana - gratulacje dla Amelki :)
Kasiiula - świetna wiadomość :) super, że sie Wam udało zdobyc pieniadze :)
dziubasek - powodzonka :) Olafek i Filipek - bardzo ładnie :))

a ja dzisiaj mam mega doła :( przebeczalam pol dnia...:( nic mi sie nie chce, kompletnie nic...a płacząc Kuba podszedł do mnie i też sie rozpłakał, aż mi się Go żal zrobilo a na dodatek tesciowa dzisiaj poleciala od nas i chodzil po domu, zagladal do pokoju, w którym spala i mowil caly czas : baba, baba...

no i dla mnie koniec laby, czas jutro do pracy. Ciężko, oj ciężko się zebrać.

Klaudzia 100 lat!

banana - gratulacje dla Amelki :)
Kasiiula - świetna wiadomość :) super, że sie Wam udało zdobyc pieniadze :)
dziubasek - powodzonka :) Olafek i Filipek - bardzo ładnie :))

a ja dzisiaj mam mega doła :( przebeczalam pol dnia...:( nic mi sie nie chce, kompletnie nic...a płacząc Kuba podszedł do mnie i też sie rozpłakał, aż mi się Go żal zrobilo a na dodatek tesciowa dzisiaj poleciala od nas i chodzil po domu, zagladal do pokoju, w którym spala i mowil caly czas : baba, baba...
a ten dol to z powodu wyjazdu babci Kuby??? biedulko, musisz byc dzielna dla synka
no i dla mnie koniec laby, czas jutro do pracy. Ciężko, oj ciężko się zebrać.
!

nic mi lepiej nie mow, nie pamietam kiedy ja ostatnio budzik nastawialam, szook, nawet nie pamietam kiedy ja ostatnio w pracy bylam, przed swiatami jeszcze na zwolnieniu bylam. Dobrze ze juz w czwatek wolne hihihi, moj maz sie smieje i mowi ze on nie wie za co oni nam placa

etna - nie z powodu wyjazdu babci Kuby, az tak bardzo za Nia nie tesknie:) ale nie powiem jakis przykro sie na chwilke zrobilo:tak: kubus wyczul, ze jej nie ma...i jakis taki dziwny byl popoludniu i wolal baba caly czas, zal mi Go:( a ja sama nie wiem przez co mam tego dola, na pewno powodem jest to, ze sie poklocilam dzisiaj z mężem, ale mnie wkur...:angry: masakra;/ zawsze najmadrzejszy:wściekła/y:
a po drugie na nic nie mam ochoty, jakas depresja czy cos...:-:)-:)-(
i non stop beczec mi sie chce:-(

etna a slyszałaś że chcą nam zabrać wakacje, a zamiast tego dać zwyly urlop? Ciekawa jestem co my będziemy w szkole bez dzieci robić :D chyba malować albo tynki nowe kłaść

ehhh ide, spac - poki moge ;/ takze do rana :D młody wierci sie niemiłosiernie, sptęka, popłakuje, szoruje twarza po całym łóżku - nie wiedzialam dlaczego......przez sen wsadzilam mu paluchy w dziób i co???????????? na dole w pewnym momencie po obu stronach dziąsła jak bomby!!!! dwa razy wieksze. Normalnie sie przestraszylam ale ze tak symetrycznie to spoko, pewnie zęby. Tylko ciekawe które to...trójki czy czwórki...bo dwójki na pewno nie........góra wyszła to teraz powtórka z rozrywki.....maaaaaaaatko ;/

reklama
Do góry