reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiu gratuluję pożyczki!:-)

Banana gratuluję postępów Amelci!:-)

Pisałam juz że sufit nam przecieka? Fajnie co? A pytałam sie właściciela, twierdził że dach zrobiony. Z A J E B I Ś C I E!!!!

My jemy śniadanko, wskakujemy w auto, jedziemy do Gdańska Chełm po ciuszki dla Asi a potem do małpiego gaju :-)laski się ucieszą!

reklama
cześć laseczki witam się i ja w nowym roku:-D:-D:-D:-D

po balu rewelacja ale cały wczorajszy dzień do siebie dochodziłam...

kasia
bardzo się cieszę że się wam udało zdobyć pieniądze na aparat:-D:-D

banana gratulację dla Amelki :-):-)

w końcu udało mi się dostać do komputera :) ale jeszcze tylko 5 dni i będe go mieć znowu tylko dla siebie
gratulacje dla dzieciaków za postępy :)
dziunka to nie fajnie z tym dachem ,chociaż u mnie robili dach a potem się okazało że po kominie cieknie i trzeba komin uszczelniać
miłej niedzieli

Dziewczynki, Szczęśliwego Nowego Roku! :))))
Pozdrawiam Was serdecznie!

Po woli szykuję się do porodu...w tym tygodniu pranie i prasowanie malutkich ciuszków :)))

dziubasku to super :) juz prawie termin, tak? a wiecie czy chłopakk czy dziewczynka? jakie imię?? z jednej strony Ci zazdroszcze znów takiego bąbelka ale z drugiej strony wiem ze nie dałabym rady z dwoma maluchami a pewnie finansowo tez byłoby ciezko.......ale kto wie :D moze za rok :)))))))............

Dziewczynki, Szczęśliwego Nowego Roku! :))))
Pozdrawiam Was serdecznie!

Po woli szykuję się do porodu...w tym tygodniu pranie i prasowanie malutkich ciuszków :)))
Oj to juz zlecialo. Duzo zdrowka Wam życzę i trzymam kciuki! Jak sie czujesz, jakie odczucia w drugiej ciazy? no i pewnie styczeń, luty 2011 co?
kurcze ale fajnie :D
Fajnie, fajnie ale wez sie tak zdecyduj :p
ja bym chciala, ale moze najpierw jedno odchowam i potem pomyslimy o Madlen Natali :)

dziubasku to super :) juz prawie termin, tak? a wiecie czy chłopakk czy dziewczynka? jakie imię?? z jednej strony Ci zazdroszcze znów takiego bąbelka ale z drugiej strony wiem ze nie dałabym rady z dwoma maluchami a pewnie finansowo tez byłoby ciezko.......ale kto wie :D moze za rok :)))))))............

będzie chłopczyk, na imię mu damy Filip więc będzie Olaf i Filip :) Nie zastanawiam się czy dam radę, po prostu sobie poradzę i tyle :) innego wyjścia nie ma, a na więcej dzieci już nie chcę się decydować więc już po tym porodzie będę miała z głowy :)

wow, dziubasku, ale zlecialo!!! A jak sie czujesz? malenstwo w brzuchu dokazuje?

Filip bardzo dokazuje, brzuch mam mniejszy niż z Olafem miałam i mam wrażenie że ciaśniej maluchowi jest. Skurcze przepowiadające już nieźle dają o sobie znać, a jak sobie przypominam poród to płakać mi się chce! nienawidzę porodów ;)
Oj to juz zlecialo. Duzo zdrowka Wam życzę i trzymam kciuki! Jak sie czujesz, jakie odczucia w drugiej ciazy? no i pewnie styczeń, luty 2011 co?

Fajnie, fajnie ale wez sie tak zdecyduj :p
ja bym chciala, ale moze najpierw jedno odchowam i potem pomyslimy o Madlen Natali :)

Druga ciąża leci jak burza, dopiero od 3 miesięcy WIEM że mam w brzuchu dziecko, wcześniej nie umiałam sobie zdać z tego sprawy, bo całą moją energię pochłaniał Olaf. NA szczęście czuje się dobrze i jestem zdrowa, mam sporo energii. Termin mam na 7 lutego, ale myślę, że poród nastąpi wcześniej...oby tylko był krótki :)

.....
Druga ciąża leci jak burza, dopiero od 3 miesięcy WIEM że mam w brzuchu dziecko, wcześniej nie umiałam sobie zdać z tego sprawy, bo całą moją energię pochłaniał Olaf. NA szczęście czuje się dobrze i jestem zdrowa, mam sporo energii. Termin mam na 7 lutego, ale myślę, że poród nastąpi wcześniej...oby tylko był krótki :)
będzie na pewno - drugi mowia ze zawsze łatwiejszy
no to jeden trymestr miałaś z głowy i jak dla mnie pierwszy był najgorszy. Bo w ostatnim juz lepiej sie czulam i porod wspominam bardzo miło. Jestem z tego dumna i z meza bez niego nie bylo by tak rozowo na tej porodowce :p
Ja tam mocno ci kibicuje i czekam na zdjecia malego Filipka :)
Ciuszki pewnie ci zostaly po olafku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry