reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja lubię wiosnę, bo wszystko się budzi po zimie i jest tak przyjemnie, lubię lato-słoneczko, ciepły wiaterek, deszczyk, ale nie upały :-(
Dobra e-cioteczki ja uciekam spać, zrąbana jestem jak koń po westernie.
Kolorowych snów!!!

reklama
masakra, ale jakby było zimno i deszczowo to pisałybyśmy, że też nam źle ;-) A gorączka w taki upał to katorga, ja jeszcze jestem po tym jego zapaleniu płuc przewrażliwiona i boję się go 2 razy dziennie kąpać, lekarka powiedziała, że mam robić mu 2 kąpiele w letniej wodzie i że mogę spacerować, ale tylko do 12 i wieczorem jak już nie ma upału, z tym, że ja po kąpieli boję się z nim wyjść :-(
madzia to kap po 12 po spacerku i na noc, my chodzimy na basen rano i tez musimy wyjsc na dwor, nic sie nie dzieje, napewno Patrykowi nic nie bedzie, a moze bedzie mu lepiej i goraczka spadnie. Chociaz moze mu nozki pomocz w miseczce w ciagu dnia jak nie chcesz kapac
a u mnie nie ma takich upałów ;-) , nawet jak jest gorąco to wieje wiaterek i nie czuć tego ciepła , a wieczory są chłodne więc można się przynajmniej wyspać :tak: , tylko te jasności są strasznie mylące , cały czas mi się wydaje że dopiero po 18-tej ,tak mi słoneczko ładnie świeci ;-)
ja to bym chyba oszalala bez nocy :) jak ty dajesz rade? zaslony masz?

dziewczęta są wyniki krwi!!
LEPSZE!!!!
jak ja się ciesze :):)

CZYLI tarczyca się cofa :D:D:D
HURA!!!!!!

mogę karmić moje maleństwo ::))
musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej:):)

JAK CUDOWNIE!!

ps
miałam sie spytac - używacie kremów przeciwsłoneczku??

no i tak jutro zrobię :-)
ciesze sie ze moglam pomoc
LEPSZE!!!!

HURA!!!!!!

musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej:):)

JAK CUDOWNIE!!

ps
no to super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!
cycki wygraly ta wojne !!!!!!!!!!

my bez kremu z wysokim filtrem nie ruszamy sie z domu, juz 2 miesiac, no a teraz smaruje wszystkie gole powierzchnie ciala hihihi a jest ich wiele :-D uzywam ja Linomag Sun Krem 30SPF i zastanawiam sie czy moze nie 50 zakupic :eek:

LEPSZE!!!!

HURA!!!!!!

JAK CUDOWNIE!!

ps

suuuuper że wyniki lepsze:-)

my mamy mustele sun

reklama
Do góry