reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

co za noc.......
cala noc nie spalam....nie dosc, ze jak glupia spalilam sie na solarium i wszystko mnie piecze to jeszcze mi cos zaszkodzilo i wymiotowalam i bolal mnie brzuch.....czuje sie jak zombi.....juz nie moge sie doczekac az d wroci z pracy i pojde sie walnac do lozka....

reklama
Mnie upał dziś dobił, na spacer wyszłyśmy o 9.30 i tylko na godzinę bo musiałam zrobić zakupy...

Za to przed chwilą wykąpałyśmy się z Alunią razem w wannie - polecam, od razu lepiej,uff..... :). Oczywiście wczesniej umyłam się sama pod prysznicem.

hej laski! Ale nastukałyści stron. Nie dam rady doczyytać. Melduję tylko, ze zyję ale nie zgalądam, bo czasu kompletnie nie mam. Młody przez ten szpital i koszmarne upały marudzi potwornie i spac nie chce tzn chce ale nie może. Całą poprzednią noc walczylismy, ja spalam tylko godzinę, w dzień tak smao się męczymy. A jesZcze nasz sąsiad fan diaksa raczej nam nie pomaga... (kostkę tnie.. po co,| nie wiem)
Próbuje w nielicznych wolnych momentach nadrobić pranie i sprztanie z zeszlego tygodnia ale efekt jest taki, ze mieszkanie wygąda dużo gorzej niż kiedy je zastalam. Do tego te chrzciny za tydzień, kurcze, nie wyrabiam się. Nie gniewajcie sie jak będę rzadko w tym tygodniu zaglądać

reklama
Do góry