reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Asia wit D do około 1 roku życia się podaje. Jezeli będzie dużo słonecznych dni to latem co drugi dzień. Jeżeli chodzi o pocenie się to my też się pocimy więc nie ma się czym martwić:tak:najwazniejsze , ze dobrze ja ubierasz -adekwatnie do pogody.

A ja utknęłąm na polityce językowej za Zygmunta Augusta i mam już dość:sorry2:

Myślę też o sobocie-mamy wtedy zdjęcia podwodne z Antkiem...

A ja myslalam ze tylko ja taka spiaca jestem, mlody wstal przed 6 no i cala noc sie meczyl. To chyba na prawde ta pogoda. Teraz mam w pokoju 26 stopni, otwarte okno i dziecko spi w body bez rekawow i przykrycia. Wierci sie i pewnie znowu ten upal nie da mu pospac w spokoju.

Wieci co ,właśnie weszłam na listopadówki 2010 i zateskiniłam troche za ich sprawami:-) to były kiedyś nasze sprawy. Fajnie tak popatrzec na brzuszki, usg itp. Moja kreska od pepka w dół już znikła .Po ciąży został tylko brzuch .. flak na brzuchu;-)

A ja myslalam ze tylko ja taka spiaca jestem, mlody wstal przed 6 no i cala noc sie meczyl. To chyba na prawde ta pogoda. Teraz mam w pokoju 26 stopni, otwarte okno i dziecko spi w body bez rekawow i przykrycia. Wierci sie i pewnie znowu ten upal nie da mu pospac w spokoju.

u nas też upał :-(
dobrze, że napisałaś jak ubrałaś młodego, bo ja swojego też mam tylko w body i bałam się, że może się przeziębić. A gorączkuje mi dziś, byłam u lekarza i to wg. pediatry wygląda na 3 dniową gorączkę.

tez bylam ciekawa co u dziunki i napisalam do niej i sie dowiedzialam ze Was pozdrawia, nie ma neta, Julka jej goraczkuje a Joasia raczkuje :)
kilolku pytala sie co u was i cieszy sie ze wszystko ok!

u nas też upał :-(
dobrze, że napisałaś jak ubrałaś młodego, bo ja swojego też mam tylko w body i bałam się, że może się przeziębić. A gorączkuje mi dziś, byłam u lekarza i to wg. pediatry wygląda na 3 dniową gorączkę.

no to z jednej strony dobrze bo bedziesz miala ta 3 z glowy, ale goraczka w taka pogode to pewnie straszne. Duzo, duzo zdrowka zycze. Jak term w pokoju przekroczy 30 to bede kladla spac dziecko chyba na samym pampersie, ale u nas ta pogoda zmienna, jeszcze w maju w piecu sie palilo a teraz takie upaly

no to z jednej strony dobrze bo bedziesz miala ta 3 z glowy, ale goraczka w taka pogode to pewnie straszne. Duzo, duzo zdrowka zycze. Jak term w pokoju przekroczy 30 to bede kladla spac dziecko chyba na samym pampersie, ale u nas ta pogoda zmienna, jeszcze w maju w piecu sie palilo a teraz takie upaly
masakra, ale jakby było zimno i deszczowo to pisałybyśmy, że też nam źle ;-) A gorączka w taki upał to katorga, ja jeszcze jestem po tym jego zapaleniu płuc przewrażliwiona i boję się go 2 razy dziennie kąpać, lekarka powiedziała, że mam robić mu 2 kąpiele w letniej wodzie i że mogę spacerować, ale tylko do 12 i wieczorem jak już nie ma upału, z tym, że ja po kąpieli boję się z nim wyjść :-(

reklama
a u mnie nie ma takich upałów ;-) , nawet jak jest gorąco to wieje wiaterek i nie czuć tego ciepła , a wieczory są chłodne więc można się przynajmniej wyspać :tak: , tylko te jasności są strasznie mylące , cały czas mi się wydaje że dopiero po 18-tej ,tak mi słoneczko ładnie świeci ;-)

Do góry