_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiem, dlatego powoli zaczynam niechcieć;-) to może będę.. hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myslalam ze tylko ja taka spiaca jestem, mlody wstal przed 6 no i cala noc sie meczyl. To chyba na prawde ta pogoda. Teraz mam w pokoju 26 stopni, otwarte okno i dziecko spi w body bez rekawow i przykrycia. Wierci sie i pewnie znowu ten upal nie da mu pospac w spokoju.
u nas też upał :-(
dobrze, że napisałaś jak ubrałaś młodego, bo ja swojego też mam tylko w body i bałam się, że może się przeziębić. A gorączkuje mi dziś, byłam u lekarza i to wg. pediatry wygląda na 3 dniową gorączkę.
masakra, ale jakby było zimno i deszczowo to pisałybyśmy, że też nam źle ;-) A gorączka w taki upał to katorga, ja jeszcze jestem po tym jego zapaleniu płuc przewrażliwiona i boję się go 2 razy dziennie kąpać, lekarka powiedziała, że mam robić mu 2 kąpiele w letniej wodzie i że mogę spacerować, ale tylko do 12 i wieczorem jak już nie ma upału, z tym, że ja po kąpieli boję się z nim wyjść :-(no to z jednej strony dobrze bo bedziesz miala ta 3 z glowy, ale goraczka w taka pogode to pewnie straszne. Duzo, duzo zdrowka zycze. Jak term w pokoju przekroczy 30 to bede kladla spac dziecko chyba na samym pampersie, ale u nas ta pogoda zmienna, jeszcze w maju w piecu sie palilo a teraz takie upaly