reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja na solar byłam wczoraj pierwszy raz od czasów wypatrywania fasolki (boshe, kiedy to było...)
Na słoneczko stosujemy nivea SPF30 i też myślę nad przerzuceniem się na 50, bo moje drogie panie ja Mariczki w cieniu nie jestem w stanie utrzymać. Robię co mogę żeby osłonić ją od słoneczka, ale skubana zawsze coś tam chociaż na chwilę wystawi :D Jak nic chce się strzaskać na machoń przed chrztem

reklama
mi baba w aptece dała ziajke spf 25 chyba za mało??pozniej przeczytałam ze krem powyzej 12 miesiąca...troszkę rączki się zaczerwieniły...kupię mocniejszy 50 ...

Hej mamuśki:-) Moje dzieciątko właśnie usnęło, więc sobie kawkuję i nadrabiam zaległości w czytaniu:-D
mi baba w aptece dała ziajke spf 25 chyba za mało??pozniej przeczytałam ze krem powyzej 12 miesiąca...troszkę rączki się zaczerwieniły...kupię mocniejszy 50 ...
Ja w końcu też kupiłam dla malej..Własnie z ziajki - ale z faktorem 50..Gęsty ten krem, że szok..ciężko rozsmarować, ale ochrona jest:-)

Ja używam 30 nivea i jestem zadowolona. Mały ma sniadą karnację więc 50 wydaje mi się , ze to za duzo;-)
U mnie w samym słońcu 45 stopni he he:-D
Asia gratulacje wyników:-D
Ja dziś ubrałam spódniczke bez rajstopek i jestem jak biały murzyn. Kiedys jednak musze sie opalić

tez bylam ciekawa co u dziunki i napisalam do niej i sie dowiedzialam ze Was pozdrawia, nie ma neta, Julka jej goraczkuje a Joasia raczkuje :)
kilolku pytala sie co u was i cieszy sie ze wszystko ok!

to dobrze że już wiemy co u niej:-) i dlaczego do nas nie zagląda:confused:

a gdzie was koleżanki w dniu dzisiejszym wywiało??
u nas ukrop więc na spacer dopiero ok 17 pójdziemy

u mnie dzisiaj deszczowo ale dosyć ciepło :tak: chyba się wybiorę do centrum handlowego na jakieś zakupy bo przydałby się kubie nowy pajac do spania :-) no i może dla siebie bym coś znalazła ;-),chociaż i tak muszę zrobić porządek w szafie i może oddam trochę rzeczy dla powodzian

reklama
ja jestem ;P caly czas od rana czytam was :)))))
mały marudny ciut ale to przez pogode normalnie siedze i poce sie ... niedawno wstal to zrobilam mu prysznic zeby było lzej a ten mi kupe do wanny :| hahahaha widocznie nie w tym momentcie powinnam kapać bo to czas na kupe byl :) cwaniak maly :) zrobilam troche fotek wiec wrzuce zaraz ... zjedlismy juz zupke z buraczka i teraz pijemyyyyyyyyyyyy i odpoczywamy :D:D: zaraz wsadze do basenu to sie pobawi :) a ja bede miała chwile na wyszywanko :) po 16 jedziemy do znajomego ma duze podworko wiec maly sie pobawi i pobuja na huśtawce :D:D:D: wymeczymy moze pozniej spac grzecznie na noc heheh

Do góry