reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Ja jednak na spotkanie chętna jestem, bo moge się pojawić u dermatologa do 18 więc problemu nie ma. DAJCIE ZNAĆ CO I JAK!:-)

My po plaży. Zero ludzi, cała dla nas :-D Przed chwilą zaliczyliśmy festyn gminny w pobliskiej wsi. Tu 5 zl, tam 5 zl i... masakra:eek::-D

reklama
My po plaży. Zero ludzi, cała dla nas :-D Przed chwilą zaliczyliśmy festyn gminny w pobliskiej wsi. Tu 5 zl, tam 5 zl i... masakra:eek::-D

Coś o tym wiem dzisiaj - my zaliczyliśmy festyn u nas na osiedlu ;-)

Dziunka, a na plażach czysto? I jak woda? Bo po tym co pokazywali w tv, to jakoś odechciało mi się jechać na plażę na razie (mówię o fali powodziowej, która wpłynęła dp zatoki). Ale pewnie nie jest tak źle co?

Coś o tym wiem dzisiaj - my zaliczyliśmy festyn u nas na osiedlu ;-)

Dziunka, a na plażach czysto? I jak woda? Bo po tym co pokazywali w tv, to jakoś odechciało mi się jechać na plażę na razie (mówię o fali powodziowej, która wpłynęła dp zatoki). Ale pewnie nie jest tak źle co?

Czysto, czysto :) My nad otwartym morzem ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
etna i tu cie mam...
zdjęcia pokazuj.... :-p

właśnie słyszałam we wiadomościach że nietrzeźwa lekarka w pl odbierała poród CC i raniła noworodka..
miała ponad 1promil ...
ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą.....
u nas tez pawel mial rane na glowe po CC ale nei wiem czy to wina lekarza czy cos ... :|

Kilolek jak mogłas zjesc wafla własnemu dziecku:-)

no wstyd mi strasznie! Zwlaszcza, ze Kuba nie omieszkal wszystkich o tym poinformować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj nie dobra nie dobra .... biedny Kuba

Czesc cioteczki, my od piatku w Polsce na urlopie:) mala pierwszy lot zniosla baaardzo dobrze, miala swietny humor i juz na lotnisku przyciagala uwage ludzi:) kazdy chcial jej dac czesc (jakie to wkurzajace), zaczepial a ona do wszystkich sie tak smiala:) w samolocie, tylko ruszylismy, przykleila sie do cyca i ciumkala az zasnela, przespala ponad godzine:) potem zabawa na kolanach i ani sie nie obejrzelismy, a bylismy w Polsce:) tesciow poznala (pewnie ze skypa kojarzy bo ciagle gadalismy), no i teraz bedziemy wypoczywac. Niestety, mala to moja przylepa i beze mnie nie wytrzyma zbyt dlugo, no ale zawsze ktos mnie choc na godzinke odciazy.
Poza tym w Polsce jakby odzyala. Caly czas chce sie bawic i probuje wstac do raczkowania, podnosi sie sama tlyko glowa laduje na lozku i wtedy sie denerwuje:) ale mysle, ze przez ten miesiac jak bedziemy w Polsce zacznie raczkowac. Poza tym sporo sobie gaworzy, piszczy i spiewa:)
No i w Polsce zakupilismy nowa spaceroweczke, ale o tym na innym watku:)
Mam nadzieje, ze u was okej i nikomu nie wyszly nowe choroby. Ciezko nadrobic zaleglosci, ale sprobuje ''przeleciec'' watki po skrocie:)

supoer ze lot sie udal i witamy w Polsce :))))))))))))))))))))

a my dzis u znajomego pobylismy maly wiekszosc czasu na podworku :) wogole słodziak z niego :) i choc widzial znajomych z 4 miesiace temu to smial sie i zaczepial jakby ciagle z nimi przebywal :)

Co myślicie o zabawie Asi w piachu?:sorry:

Dziś na plaży to aż się wyrywała by pokulać się po piachu. Co na koc ją położyłam to już gonic po plaży musiałam. Brałam, wytrzepywałam z piasku, sadzałam na koc, a ta zaraz myk na brzuch i turlanie. Julcia posypywała jej gołe stópki piaskiem to mała aż piszczała z radości i śmiała się jak szalona :-D
Ale efekt zabaw taki że piach wszędzie - we włosach, uszach, pupie:dry: Wszystko było ok dopóki nie przypomniała sobie że przecież trzeba "to coś" posmakować :dry: i w ten sposób piach znalazł sie też w buzi :cool: potem zrobiła się śpiąca i zaczęła trzeć oczy - w porę udało mi się łapki wyczyścić (nie chce nawet myśleć jakby swoje gałki piaskiem zatarła:szok:).
No i nie wiem - trzymać na chama w wózku czy na ręku byleby do piachu nie puścić czy pozwolić szaleć (oczywiście kontrolując)?

reklama
dziunka jak jest bardzo gorąco to daj ją na piach..
a co tam..
byle by nie tarła oczek i nie smakowała..
oja też w piachu nóżkami stałą już na plaży i nwet dotykała wody z oceanu:-D
nie wkelję zdęć bo nie mam na kompie.....:-(

Do góry