reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Aga ładnie :-) też taką huśtawkę robię dziewczynom :-) A wogóle to jesteś chuda laska :-p:-D

Kilolku wow, a one jakieś popsute czy coś?

MARTA, SANDRA we wtorek na 13 idę z młodą do tego dermatologa więc odpada spotkanie z Wami:-( Ale wy się spotkajcie, nie patrzcie na mnie:-)
nie popsute ae eżąły od lat i się kurrzly, nikt ich nie oglądąl a chętnych do sprzątania nie było...

witam w południe :)
na dobry początek dnia polecam [video=youtube;MUo66CFrqtI]http://www.youtube.com/watch?v=MUo66CFrqtI[/video]
haha fajne

Nie uwierzycie laski!Sukienke na chrzciny kupiłam! Sama jestem w szoku Tak z glupia zupełnie, bo na targu. Poszlam po warzywa, patrze kiecki, jedna nawet ok, pytam ile a babka jak mi powiedziaa cene to nie wiedzialam czy to przypadkiem nie rozmiar... to zanim mój maz się zdążył zorientować, ze mnie przy nim nie ma ja zdążyłam przymierzyć i kupić. Bardzo się cieszę, bo zakupów nie znoszę a i niezwykle rzadko coś się trafia w moim rozmiarze NiE musze juz jutro na zakupy jechać!!!!

reklama
kilolku prezentację poproszę tej cudnej sukienki...

ps na zakupkach jest fajny smoczek z siatką... może dla Twojego smyka będzie ok. zobacz sobie :tak:
że jest cudna to ja nie twierdzialam:-) jest po prostu duża
a wiec kiece wielkości namiotu pokażę Wam jutro, bo dziś juz padam na twarz Mlody ząbkując zmisl mnie do zarwania już 2 nocy. Chodze na rzęsach. A właśnie skończyłam piec kurczaki (5kg udek :eek:) jak ostygna to zamrożę i juz będę miala mniej roboty przed samymi chrzcinami

że jest cudna to ja nie twierdzialam:-) jest po prostu duża
a wiec kiece wielkości namiotu pokażę Wam jutro, bo dziś juz padam na twarz Mlody ząbkując zmisl mnie do zarwania już 2 nocy. Chodze na rzęsach. A właśnie skończyłam piec kurczaki (5kg udek :eek:) jak ostygna to zamrożę i juz będę miala mniej roboty przed samymi chrzcinami
to że duża nie znaczy ze nie będzie cudna....:tak:

daj udeczko... hihih bo zgłodniałam;-)

Hej laseczki:-p

Widzę że nie tęsknicie ;-):-D

U nas wczoraj Dzień Jakuba (założyciela miasta). Najpierw w dzień byliśmy w parku, na zakupach, Julia zaliczyła nadmuchiwaną zjeżdzalnię (oj, było płaczu ze strachu:dry:) i karuzelę. A ok. 20 wpadli znajomi, wrzuciłam Asię do chusty i poszliśmy na rynek. Miałam trochę wyrzuty sumienia że z tak małym dzieckiem, ale właściwie był wózek przy wózku więc nie ja jedna:-D Julia ponownie poszalała,od ciotki dostała OGROOOMNEEEGO balona, z którym potem ja się męczyłam, Asiula smacznie chrapała przebudziwszy się na moment i oceniwszy sytuację :-D Śpiewała nam Steczkowska (a raczej wyła:-D). I o 23 zlądowaliśmy do domu, a po 20 minutach oglądaliśmy pokaz fajerwerków przez okno. Dziewczyny padły w ciągu kilku chwil :sorry:

A dziś piękna pogoda, własnie się pakujemy i śmigamy na plażę:-):-):-):-)

Hej laseczki:-p

Widzę że nie tęsknicie ;-):-D

U nas wczoraj Dzień Jakuba (założyciela miasta). Najpierw w dzień byliśmy w parku, na zakupach, Julia zaliczyła nadmuchiwaną zjeżdzalnię (oj, było płaczu ze strachu:dry:) i karuzelę. A ok. 20 wpadli znajomi, wrzuciłam Asię do chusty i poszliśmy na rynek. Miałam trochę wyrzuty sumienia że z tak małym dzieckiem, ale właściwie był wózek przy wózku więc nie ja jedna:-D Julia ponownie poszalała,od ciotki dostała OGROOOMNEEEGO balona, z którym potem ja się męczyłam, Asiula smacznie chrapała przebudziwszy się na moment i oceniwszy sytuację :-D Śpiewała nam Steczkowska (a raczej wyła:-D). I o 23 zlądowaliśmy do domu, a po 20 minutach oglądaliśmy pokaz fajerwerków przez okno. Dziewczyny padły w ciągu kilku chwil :sorry:

A dziś piękna pogoda, własnie się pakujemy i śmigamy na plażę:-):-):-):-)

Życze udanego dnia ;-)

U nas tez piekna pogoda, ja zakatarzona i chyba cos mnie łapie. Mam nadzieje ze mala sie nie zarazi, w sumie to ucieklam z pokoju zeby nie miala ze mna stycznosci czyt z zarazkami. Juz tesknie hehe. Miłego dnia dziewczyny

nie dziunka nie tęskniliśmy:-p
a za kim niby???:-D:-D:-D

miłego dnia na plaży kochana :-)
my też zaraz się pakujemy i idziemy na plażę na jakiś piknik albo coś... hehe
choć pogoda nie jest rewelacyjna.. ale zła też nie ....:-D

Witajcie

Na poczatek pozdrawiam was serdecznie :)
Czas leci jak szalony,brak czasu itd i efektem tak dawno mnie tu niebylo ze hoho

Ale ogolnie u nas ok,Denniskowi wychodza kolejne zabki ma juz dwie dolne dwojki od kwietnia teraz lada chwila bedea gorne jedyneczki:)Dzielnie to znosi.Karmiony jest butla od kwietnia niestety mleko mi zanikalo i bylo zamalo,zeby sie dziecko najadlo.Ale nie ubolewam nad tym sa plusy.Ja tyje bo zdecydowalam sie na zastrzyk trzymiesieczny wiec dawka hormonow dala mi sie w znaki:/
Nad czym strasznie ubolewam.

Pozatym zdrowi itd

pozdrawiam was serdecznie caluski i usciski dla waszych szkrabkow

najważniejsze że się odezwałaś i wiemy co u Ciebie :-)
dużoo dziewczyn przestało zaglądać z braku czasu.....:sorry2: no ale czasem się nawiną.. i napiszą co u nich :tak:
aha gratluję tylu aż ząbków:happy2:

reklama
MARTA, SANDRA we wtorek na 13 idę z młodą do tego dermatologa więc odpada spotkanie z Wami:-( Ale wy się spotkajcie, nie patrzcie na mnie:-)
Mysmy z Marta spotkaly sie w sobote na basenie :)))
wiec mysle, że z tym spotkaniem poczekamy na Ciebie :-) i spotkamy się w trójke może w końcu kiedyś się uda :-D
Witajcie

Na poczatek pozdrawiam was serdecznie :)
Czas leci jak szalony,brak czasu itd i efektem tak dawno mnie tu niebylo ze hoho

Ale ogolnie u nas ok,Denniskowi wychodza kolejne zabki ma juz dwie dolne dwojki od kwietnia teraz lada chwila bedea gorne jedyneczki:)Dzielnie to znosi.Karmiony jest butla od kwietnia niestety mleko mi zanikalo i bylo zamalo,zeby sie dziecko najadlo.Ale nie ubolewam nad tym sa plusy.Ja tyje bo zdecydowalam sie na zastrzyk trzymiesieczny wiec dawka hormonow dala mi sie w znaki:/
Nad czym strasznie ubolewam.

Pozatym zdrowi itd

pozdrawiam was serdecznie caluski i usciski dla waszych szkrabkow

Witamy witamy, najwazniejsze ze zdrowi
a te zastrzyski to dziadostwo :zawstydzona/y: szoook ze kobiety musza po tym tyc, ja za pare dni zmieniam tabl na wieksza ilosc hormonow i zobaczymy jakie beda skutki. Bo te dla karmiacych to jakis niewypal straszny, kto je bral to mnie rozumie na pewno:-(

Do góry