reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Aga ładnie :-) też taką huśtawkę robię dziewczynom :-) A wogóle to jesteś chuda laska :-p:-D

Kilolku wow, a one jakieś popsute czy coś?

MARTA, SANDRA we wtorek na 13 idę z młodą do tego dermatologa więc odpada spotkanie z Wami:-( Ale wy się spotkajcie, nie patrzcie na mnie:-)
nie popsute ae eżąły od lat i się kurrzly, nikt ich nie oglądąl a chętnych do sprzątania nie było...

witam w południe :)
na dobry początek dnia polecam [video=youtube;MUo66CFrqtI]http://www.youtube.com/watch?v=MUo66CFrqtI[/video]
haha fajne

Nie uwierzycie laski!Sukienke na chrzciny kupiłam! Sama jestem w szoku Tak z glupia zupełnie, bo na targu. Poszlam po warzywa, patrze kiecki, jedna nawet ok, pytam ile a babka jak mi powiedziaa cene to nie wiedzialam czy to przypadkiem nie rozmiar... to zanim mój maz się zdążył zorientować, ze mnie przy nim nie ma ja zdążyłam przymierzyć i kupić. Bardzo się cieszę, bo zakupów nie znoszę a i niezwykle rzadko coś się trafia w moim rozmiarze NiE musze juz jutro na zakupy jechać!!!!

reklama
kilolku prezentację poproszę tej cudnej sukienki...

ps na zakupkach jest fajny smoczek z siatką... może dla Twojego smyka będzie ok. zobacz sobie :tak:
że jest cudna to ja nie twierdzialam:-) jest po prostu duża
a wiec kiece wielkości namiotu pokażę Wam jutro, bo dziś juz padam na twarz Mlody ząbkując zmisl mnie do zarwania już 2 nocy. Chodze na rzęsach. A właśnie skończyłam piec kurczaki (5kg udek :eek:) jak ostygna to zamrożę i juz będę miala mniej roboty przed samymi chrzcinami

że jest cudna to ja nie twierdzialam:-) jest po prostu duża
a wiec kiece wielkości namiotu pokażę Wam jutro, bo dziś juz padam na twarz Mlody ząbkując zmisl mnie do zarwania już 2 nocy. Chodze na rzęsach. A właśnie skończyłam piec kurczaki (5kg udek :eek:) jak ostygna to zamrożę i juz będę miala mniej roboty przed samymi chrzcinami
to że duża nie znaczy ze nie będzie cudna....:tak:

daj udeczko... hihih bo zgłodniałam;-)

Hej laseczki:-p

Widzę że nie tęsknicie ;-):-D

U nas wczoraj Dzień Jakuba (założyciela miasta). Najpierw w dzień byliśmy w parku, na zakupach, Julia zaliczyła nadmuchiwaną zjeżdzalnię (oj, było płaczu ze strachu:dry:) i karuzelę. A ok. 20 wpadli znajomi, wrzuciłam Asię do chusty i poszliśmy na rynek. Miałam trochę wyrzuty sumienia że z tak małym dzieckiem, ale właściwie był wózek przy wózku więc nie ja jedna:-D Julia ponownie poszalała,od ciotki dostała OGROOOMNEEEGO balona, z którym potem ja się męczyłam, Asiula smacznie chrapała przebudziwszy się na moment i oceniwszy sytuację :-D Śpiewała nam Steczkowska (a raczej wyła:-D). I o 23 zlądowaliśmy do domu, a po 20 minutach oglądaliśmy pokaz fajerwerków przez okno. Dziewczyny padły w ciągu kilku chwil :sorry:

A dziś piękna pogoda, własnie się pakujemy i śmigamy na plażę:-):-):-):-)

Hej laseczki:-p

Widzę że nie tęsknicie ;-):-D

U nas wczoraj Dzień Jakuba (założyciela miasta). Najpierw w dzień byliśmy w parku, na zakupach, Julia zaliczyła nadmuchiwaną zjeżdzalnię (oj, było płaczu ze strachu:dry:) i karuzelę. A ok. 20 wpadli znajomi, wrzuciłam Asię do chusty i poszliśmy na rynek. Miałam trochę wyrzuty sumienia że z tak małym dzieckiem, ale właściwie był wózek przy wózku więc nie ja jedna:-D Julia ponownie poszalała,od ciotki dostała OGROOOMNEEEGO balona, z którym potem ja się męczyłam, Asiula smacznie chrapała przebudziwszy się na moment i oceniwszy sytuację :-D Śpiewała nam Steczkowska (a raczej wyła:-D). I o 23 zlądowaliśmy do domu, a po 20 minutach oglądaliśmy pokaz fajerwerków przez okno. Dziewczyny padły w ciągu kilku chwil :sorry:

A dziś piękna pogoda, własnie się pakujemy i śmigamy na plażę:-):-):-):-)

Życze udanego dnia ;-)

U nas tez piekna pogoda, ja zakatarzona i chyba cos mnie łapie. Mam nadzieje ze mala sie nie zarazi, w sumie to ucieklam z pokoju zeby nie miala ze mna stycznosci czyt z zarazkami. Juz tesknie hehe. Miłego dnia dziewczyny

nie dziunka nie tęskniliśmy:-p
a za kim niby???:-D:-D:-D

miłego dnia na plaży kochana :-)
my też zaraz się pakujemy i idziemy na plażę na jakiś piknik albo coś... hehe
choć pogoda nie jest rewelacyjna.. ale zła też nie ....:-D

Witajcie

Na poczatek pozdrawiam was serdecznie :)
Czas leci jak szalony,brak czasu itd i efektem tak dawno mnie tu niebylo ze hoho

Ale ogolnie u nas ok,Denniskowi wychodza kolejne zabki ma juz dwie dolne dwojki od kwietnia teraz lada chwila bedea gorne jedyneczki:)Dzielnie to znosi.Karmiony jest butla od kwietnia niestety mleko mi zanikalo i bylo zamalo,zeby sie dziecko najadlo.Ale nie ubolewam nad tym sa plusy.Ja tyje bo zdecydowalam sie na zastrzyk trzymiesieczny wiec dawka hormonow dala mi sie w znaki:/
Nad czym strasznie ubolewam.

Pozatym zdrowi itd

pozdrawiam was serdecznie caluski i usciski dla waszych szkrabkow

najważniejsze że się odezwałaś i wiemy co u Ciebie :-)
dużoo dziewczyn przestało zaglądać z braku czasu.....:sorry2: no ale czasem się nawiną.. i napiszą co u nich :tak:
aha gratluję tylu aż ząbków:happy2:

reklama
MARTA, SANDRA we wtorek na 13 idę z młodą do tego dermatologa więc odpada spotkanie z Wami:-( Ale wy się spotkajcie, nie patrzcie na mnie:-)
Mysmy z Marta spotkaly sie w sobote na basenie :)))
wiec mysle, że z tym spotkaniem poczekamy na Ciebie :-) i spotkamy się w trójke może w końcu kiedyś się uda :-D
Witajcie

Na poczatek pozdrawiam was serdecznie :)
Czas leci jak szalony,brak czasu itd i efektem tak dawno mnie tu niebylo ze hoho

Ale ogolnie u nas ok,Denniskowi wychodza kolejne zabki ma juz dwie dolne dwojki od kwietnia teraz lada chwila bedea gorne jedyneczki:)Dzielnie to znosi.Karmiony jest butla od kwietnia niestety mleko mi zanikalo i bylo zamalo,zeby sie dziecko najadlo.Ale nie ubolewam nad tym sa plusy.Ja tyje bo zdecydowalam sie na zastrzyk trzymiesieczny wiec dawka hormonow dala mi sie w znaki:/
Nad czym strasznie ubolewam.

Pozatym zdrowi itd

pozdrawiam was serdecznie caluski i usciski dla waszych szkrabkow

Witamy witamy, najwazniejsze ze zdrowi
a te zastrzyski to dziadostwo :zawstydzona/y: szoook ze kobiety musza po tym tyc, ja za pare dni zmieniam tabl na wieksza ilosc hormonow i zobaczymy jakie beda skutki. Bo te dla karmiacych to jakis niewypal straszny, kto je bral to mnie rozumie na pewno:-(

Do góry