reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

etna i tu cie mam...
zdjęcia pokazuj.... :-p

właśnie słyszałam we wiadomościach że nietrzeźwa lekarka w pl odbierała poród CC i raniła noworodka..
miała ponad 1promil ...
ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą.....

Ostatnia edycja:
reklama
hejka laseczki. My dziś tez ubawieni, bo wmieście "Dzień Dziecka". Kuba zaliczyl chyba z 10 dmuchanych zamków, bo za darmochę były:-D a że on zwykle na chwilę wchodzi, potem schodzi, pote znow by wszed to zwykle szkoda kasy na 1 minutę, a tak mógl sobie włazić i zlazić do woli. Dobrze, ze poszlismy z samego rana, bo już po godzinie zaczął sie robić straszny tłok i już w kolejkach trzeba bylo stać. Kuba jadł gofra ale mu się znudził i mi oddał, więc niewiele mysląc go zeżarłam, a on po 10 minutach gdzie jest jego "wafel z cukierem???" :szok: i w ryk! wyrodna matka zeżarła mu wafla z cukierem :-:)-:)-:)-(
Michaś część imprezy przespal, ale, ze ostatnio ze spaniem są klopoty to szybko wstał i zarządał noszenia :sorry2: ehhhh

Ostatnia edycja:
My wybraliśmy sie wczoraj na festyn do zoo:-D Mały przespał całe zoo - obudził sie jak ojciec jadł kiełbase z grilla :tak: Nie pamietam zeby kiedykolwiek bylo tam tyle ludzi... Dzisiaj specery , zaraz do mamy na kawe i po weekendzie ...

Kilolek jak mogłas zjesc wafla własnemu dziecku:-)

My wybraliśmy sie wczoraj na festyn do zoo:-D Mały przespał całe zoo - obudził sie jak ojciec jadł kiełbase z grilla :tak: Nie pamietam zeby kiedykolwiek bylo tam tyle ludzi... Dzisiaj specery , zaraz do mamy na kawe i po weekendzie ...

Kilolek jak mogłas zjesc wafla własnemu dziecku:-)
no wstyd mi strasznie! Zwlaszcza, ze Kuba nie omieszkal wszystkich o tym poinformować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hehe kilolku naprawdę jesteś wyrodną mamą... ehhh
ja bym tak nie mogła,...:-p:-D

i co jak powiedziął wszystkim to wstyd Ci teraz?? hehehe:-D:-D:-D

my właśnie po spacerku , mała przespała cał godzinę:szok:

Czesc cioteczki, my od piatku w Polsce na urlopie:) mala pierwszy lot zniosla baaardzo dobrze, miala swietny humor i juz na lotnisku przyciagala uwage ludzi:) kazdy chcial jej dac czesc (jakie to wkurzajace), zaczepial a ona do wszystkich sie tak smiala:) w samolocie, tylko ruszylismy, przykleila sie do cyca i ciumkala az zasnela, przespala ponad godzine:) potem zabawa na kolanach i ani sie nie obejrzelismy, a bylismy w Polsce:) tesciow poznala (pewnie ze skypa kojarzy bo ciagle gadalismy), no i teraz bedziemy wypoczywac. Niestety, mala to moja przylepa i beze mnie nie wytrzyma zbyt dlugo, no ale zawsze ktos mnie choc na godzinke odciazy.
Poza tym w Polsce jakby odzyala. Caly czas chce sie bawic i probuje wstac do raczkowania, podnosi sie sama tlyko glowa laduje na lozku i wtedy sie denerwuje:) ale mysle, ze przez ten miesiac jak bedziemy w Polsce zacznie raczkowac. Poza tym sporo sobie gaworzy, piszczy i spiewa:)
No i w Polsce zakupilismy nowa spaceroweczke, ale o tym na innym watku:)
Mam nadzieje, ze u was okej i nikomu nie wyszly nowe choroby. Ciezko nadrobic zaleglosci, ale sprobuje ''przeleciec'' watki po skrocie:)

reklama
to fajnbie ze mała zniosla lot spokojnie:tak:
jak ja leciałam to tylko moja mala i jeszcze jedna dziwczynka były spokojne reszta maluchów straszne zniosła lot:sorry:
co do zaczepiana znam to... hihih
noo i moze jk wrócisz będzie juz razkowac na pełnych obrotach:-)

Do góry