reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrój :) , a jak komputer?? naprawiony??
:no::no::no: zgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...

ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(

hej ...
mnie cos od rana głowa boli ... choc mały wstal raz w nocy jestem strasznie nie wyspana :\ nie wiem co ze mna .... yh .... z rana ogarnełam troche chate teraz maz wrocil z pracy i zabrał Pawła ze soba bo pojechal na zakupy i załatwic kilka spraw wiec wolne popołudnie mam od wszytskiego :) ... fajnie by było zeby nie ta głowa ... :( ciasto na pizze sie robi wiec obiado-kolacje tez praktycznie gotowa mam ... ide zrelaksowac sie przed tv ...

:no::no::no: zgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...

ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(
współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyślenia :)

Jak Wam weekendzik mija??

My odbyliśmy mega długi spacer we trójkę.Igorek był wniebowzięty,szczególnie jak tatuś go nosiłna rączkach:-) pogoda cudowna, zaliczyliśmy wał ,lasek,jakieś pola....nogi trochę bolą ale i tak jestem zadowolona.Rzadko się nam takie weekendy trafiają gdzie spędzamy razem.Bo albo D zmęczony pracą albo pogoda nawala.Rano byłam na zakupkach ubraniowych więc dodatkowo mam humorek:-)

a u nas dzis pogoda do d.... pada od rana...bylam w pracy, wrocilam poszlam do kolzeanki na kawe i pouczyc ja jezdzic autem i wrocilam jest ju po 8.....niedlugo trzeba wykapc mala a potem pewnie cos obejzymy i jutro rano znowu do pracy.....

reklama
u mnie też nbie za ciekawie..
do tego bolą mnie zatoki... ale pewnie od zmiany ciśnienia albo czzegoś...
zaraz D pójdzie do pracy no a ja.. z małą zostanę... kąpiu kąpiu i spać:-p

Do góry