AniaSm
Fanka BB :)
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrójakurat coś dla mnie... na poprawę humoru...
uśmiałam się jak nie wiem.. a przy tym moja małateż..
bo jak widzi że mama się śmieje to ona też musi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrójakurat coś dla mnie... na poprawę humoru...
uśmiałam się jak nie wiem.. a przy tym moja małateż..
bo jak widzi że mama się śmieje to ona też musi![]()
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrój, a jak komputer?? naprawiony??
współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyśleniazgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...
ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(
a mi to nie...???współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyślenia![]()
chodziło mi o to że współczuje tobie takiej szefoweja mi to nie...???
no niestety,.. skoro nie zrobiła tego co w jej obowiązku...
aha...chodziło mi o to że współczuje tobie takiej szefowej, mój błąd że źle to napisałam
![]()