maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja byłam dziś u fryzjera, więc humorek ok:-) Mała juz śpi od godziny, ale...mój S. jest na spotkaniu klasowym:-(..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nie lubię..Kamcia, koniecznie powiedz jej od razu o sądzie. Inaczej się nie przestraszy i będzie z Tobą pogrywać. Jak ja nie lubię takich ludzi jak Twoja szefowa...
hihih dzis ich nie bylo od 14 do 18taka to ma szczęście..
u mnie D wiecznie w pracy... a jak ma wolne to cyc niezastąpionywięc max beze mnie 2,5h... czego i tak nie widzę bo ym tyle bez skarba mojego nie wytrzymała
![]()
a ja dzis mialam troche "luzu" bo Mezus zabral synka i pojechal pozałatwiac jakeis tam sprawy i na zakupy a ja se leniłam w domu bo głowa bolała ... Synek spi od godziny ... a ja mam czas wolny hihi
haha... dobrze że go nie udusiłaś;-)hihih dzis ich nie bylo od 14 do 18i jak zobaczyłam Pawełka to myslalam ze go udusze z radosci
hehe
![]()
przecież że optymizm.. haha...nie ma to jak optymizm ;-) Ale masz rację - po co się stresować jak można cieszyć się dzieckiem :-)