reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u mnie też nie było przesaddnie z iszą... w dzień normalnie , telewizja i wsystko , zasypiała przy muzyce itp, w nocy spała spokojnie w ciszy ...:tak:

co do spacerów też jestem za...:tak:
czzęsto wychodzimy , wcześniej jak daleko mieszkałam jak była malutka to raz dziennie każdego dnia :tak:
bez wyjątków, teraz nawet do 6 razy, po kilka godzin na plaży , i po kilka razy do D pracy czy sklepu....
i jest fajnie , jak ładnie to do domku tylko na jedzonko , przebrać i spowrotem:tak:
ale nie dajmy się zwariować, czasem jest dzień kiedy nie ma sięsiły to nie ide...
tylko odpoczywamy w domku:-D
a deszcz... hmmm
od czego mamy folię przeciwdeszczową??!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Etna zakupiłam dziś nowy strój jak mamy sie w sobote n basenie widziec. Chciałam juz dawno , ale dopiero Ty mnie posrednio zmobilizowałaś:-D
U nas dziś cały dzień lało... akurat jak wyszlismy na spacer to 2 godziny była cisza.
Cleo gratuluję :)
cos w tym jest, ze mowia ze dziewczyny dla dziewczyn sie stroja :-)
To jak cie teraz rozpoznam jak stroj bedzie bez kropek :-D
Ja tez nam zamiar na wakacje kupic sobie nowy stroj :))) w tym roku jednoczesciowy i bedzie na zajecia basenowe z malym, bo latem tez chcemy zapisac go na kurs
U mnie dziś pochmurno i deszczowo i chłodno...za cholerę nie wyjdę ;D a może powinnam, ej dziewczyny bo jeszcze pod Waszą presją pójdę tyłek przewietrzyć ;D
a zimno to ile stopni?????
my dzisiaj bylismy 2 godzinki :). Godzinke na spacerku a potem godzinke na podworku, a wczoraj bylismy tylko godzinke bo kropilo.
Powiem wam ze wolalam jak na dworzu bylo -10 niz tak jak teraz jest zmienna pogoda i nie wiadomo jak ubrac. Moj mial zapalenie oskrzeli po jednym cieplym weekendzie i zimnym poniedzialku i to nie dawno, a wczesniej byl zdrowy jak ryba

U nas cieplutko, wręcz gorąco przez cały dzień:-)..Do południa ja byłam z małą na 2,5 godzinnym spacerze, a teraz jest na spacerku z tatusiem, a mama odpoczywa;-)..

My aż tak się nie hartujemy a tez nie chorujemy, tfujjjjjj, i jaki z tego morał???

Przepraszam że się wtrące i nie chcę Cię urazić ale z tego co wiem to mały już kilka razy zakatarzony był i kaszel też się zjawił? Czy osoby pomyliłam?

My wychodzimy też codziennie, jak leje lub mocno wieje to albo stawiam młodą na ganku pod daszkiem, albo jak wichura to wstawiam do przedpokoju, ale drzwi zostawiam na oścież otwarte. U nas troche silniejsze mysle wiatry bo niedaleko do morza. A tak to w ogrodzie w wózku lub w chuście na spacer.

Jak Julia miała pół roczku to pluskała się w lodowatej morskiej wodzie. Ludzie patrzyli na to kręcac glowa z dezaprobata. I nie chorowala.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczynki witam się SŁONECZNIE :-):-):-):-) no i może już teraz nie ale cały calutki dzień świeciło słoneczko NARESZCIE!!!!:-):-):-)
to strasznie naprodukowałyście czytam i czytam i końca nie widzę:-):-)

Ale mialam Dzien Matki... najpierw z Aska po szpitalach...doslownie...przychodnia, potem szpital,bieganie od budynku do budynku, bo w tym dermatologia, w tamtym historia choroby, znow dermatologia, laboratorium, dermatologia, kawiarnia (bo cos czlowiek zjesc musial), dermatologia i do domu...A to wszystko dzielil duzy parking samochodowy i z 20 schodow wiec jak mloda chora bedzie to sie nie zdziwie...a do tego chusta w domu!! i ponad 9kg dziecko na reku :| masakra :|
Potem mama, potem tesciowa (ktora pretensje mi robila ze mysle o powrocie do pracy) i potem z chrzesniakiem A na pogotowie bo na straszne bole glowy cierpial i wymiotowal... oczywiscie nawet go nie zbadali... bo za malo objawow :| mowie Wam ciezko.

Za to Julia dala mi piekny bukiet z bzow i nagrala slodka wiadomosc na poczcie glosowej :) Kochana moja :)

Ja jutro nie, dzieci znajomych pilnuje.

to faktycznie nie zazdroszczę :-( ale przynajmniej Julka stanęła na wysokości zadania:-):-):-):-)
no cale szczescie ze nasza instruktorka sie goli :)

dobre:-):-):-):-)

wlanczam ten serial a tam facet facetowi loda robi tez znalazlyscie kanal z serialami

:szok::szok::-D:-D:-D:-D
AGA4444 [/B]- kochana, sorki ze teraz dopiero sie obudzilam, juz chcialam jakis czas temu zapytac - czy Ty pofarbowalas wlosy na inny kolor (w avatarze widze) bo mialas chyba ciemne? Jak tak to DUŻĄ fotę proszę :D

tak tak dobrze widzisz zafarbowałam gdzieś z półtorej m-ca temu u fryzjera pierw ściągałam kolor potem farbowałam no i zrobił mi się odrost i zamiast głupia iść do fryzjera to kupiłam farbę no i domowym sposobem mama mi zafarbowała i zamiast jasno rudego znów mam ciemne bo nie wyszło tak jak na pudełku:no::no: co do zdjęć to mam całe dwa z czego jedno w avatarku ja jestem raczej od robieniabo ja nie fotogeniczna ale wstawię :-):-)

Nie wiem gdzie to napiszę tu :-D

Jestem na spacerku z Igorkiem ,smok mu wypadł zaczął się śmiać a ja włąsnym oczom nie mogłam uwierzyć co zobaczyłam....

2 dolne ząbeczkki huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

w domu musiałam sama zobaczyc , wymacać hihi no to czekam tylko aż mnie w cyca ugryzie teraz :-D

GRATULACJE!!!!:-):-):-):-)

Zabukowalam w koncu bilety lece 22 czerwca, wracam 6 sierpnia... no i nie wiem czy bde miala dostep do neta..... chyba zwariuje tyle czasu!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny ja jestem w Jastarni od 26.06 do 05.07 więc może się gdzieś spotkamy na kawkę:-):-)??

a ja ogladalam Shotter Island wczoraj, polecam troche psychodeliczny taki, ale ciekwie sie konczy :-)

zakończenie mnie powaliło nie wpadła bym na takie:tak::tak:

Kasia ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam parasol w ręce , zainwestowałam w kurtkę przeciwdeszczową :tak:

ja jutro sobie jadę sprawić bo starą w ciąży rozwaliłam a z parasolem już mi się biegać nie chce bo ja też z tych co na spacery chodzą i w pogodę i nie:-):-)

ja od urodzenia malej nie przesadzalam z cisza w domu oczywiscie nie tlukalam sie jakos jak juz spala ale nie sciszalam glosu nie wylaczalam telewizora, a pokoik zawsze otwarty i mysle, ze dzieki temu mala jak spi to spi i wstaje jak juz sie wyspala....

my też tak nauczyliśmy Igiego i Pati zresztą też i nigdy nie było z nią problemu ze spaniem:tak::tak:

Załączniki

• 2010_05050033.JPG
    2010_05050033.JPG
    37,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 2010_05160032.JPG
    2010_05160032.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff ale się urobilam! Postanowilam wreszcie posprzatać w plytach i wynioslam na smietnik 4 worki 60 litrowe filmów jeszcze na cd :szok::szok::szok::szok:

Aga ładnie :-) też taką huśtawkę robię dziewczynom :-) A wogóle to jesteś chuda laska :-p:-D

Kilolku wow, a one jakieś popsute czy coś?

MARTA, SANDRA we wtorek na 13 idę z młodą do tego dermatologa więc odpada spotkanie z Wami:-( Ale wy się spotkajcie, nie patrzcie na mnie:-)

reklama
Do góry