reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrój :) , a jak komputer?? naprawiony??
:no::no::no: zgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...

ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(

hej ...
mnie cos od rana głowa boli ... choc mały wstal raz w nocy jestem strasznie nie wyspana :\ nie wiem co ze mna .... yh .... z rana ogarnełam troche chate teraz maz wrocil z pracy i zabrał Pawła ze soba bo pojechal na zakupy i załatwic kilka spraw wiec wolne popołudnie mam od wszytskiego :) ... fajnie by było zeby nie ta głowa ... :( ciasto na pizze sie robi wiec obiado-kolacje tez praktycznie gotowa mam ... ide zrelaksowac sie przed tv ...

:no::no::no: zgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...

ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(
współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyślenia :)

Jak Wam weekendzik mija??

My odbyliśmy mega długi spacer we trójkę.Igorek był wniebowzięty,szczególnie jak tatuś go nosiłna rączkach:-) pogoda cudowna, zaliczyliśmy wał ,lasek,jakieś pola....nogi trochę bolą ale i tak jestem zadowolona.Rzadko się nam takie weekendy trafiają gdzie spędzamy razem.Bo albo D zmęczony pracą albo pogoda nawala.Rano byłam na zakupkach ubraniowych więc dodatkowo mam humorek:-)

a u nas dzis pogoda do d.... pada od rana...bylam w pracy, wrocilam poszlam do kolzeanki na kawe i pouczyc ja jezdzic autem i wrocilam jest ju po 8.....niedlugo trzeba wykapc mala a potem pewnie cos obejzymy i jutro rano znowu do pracy.....

reklama
u mnie też nbie za ciekawie..
do tego bolą mnie zatoki... ale pewnie od zmiany ciśnienia albo czzegoś...
zaraz D pójdzie do pracy no a ja.. z małą zostanę... kąpiu kąpiu i spać:-p

Do góry