reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja po przerwie wpadłam. Moze byc??
Kasiula - najpierw uwierzylam, ale jak dziewczyny napisaly, to juz zwatpiłam.

U nas ze spaniem ostatnio roznie, ale dluzszy sen to sie przestal zdazac (na piersi). co 2,5 - 3 godz wstaje, a na poczatku tyg miał noc, ze co godzine musialam wstawac. A jeszcze z miesiac temu spal dlugo.

reklama
kasiiula jak to zart to niezly:-D nic nie mowilas ze sie starasz;-) a my jak zwykle cale dnie na dworze, dobrze ze chociaz ladna pogode mamy;-) kochane, bo nie wiem czy zawitam jeszcze przed to:

wesołych świąt i wesołego jajka:-D

Już po szczepieniu :) uff... o dziwno było bardzo dobrze :D Mieliśmy drugą dawke rotawirusa i naszczęscie mała nic nie wypluła :)

Po szczepniu tez wszytsko dobrze, bez gorączki i humorek jak zawsze dobry :))

A co sypiania w nocy, to moja Gwiazda od kiedy skończyła dwa miesiące karmiłam ją tylko raz w nocy. A od zeszłego piątku śpi już sama w swoim pokoiku :)) I jak usypia ok 20 to wstaje 6-7 :))
W nocy żadnego jedzenia i żadnych pobudek :)
I co najlepsze jeszcze ani razu nie dawałam jej butli, tylko na cycku jedziemy :))
Nie chce zapeszać, ale poprostu moją Haneczka jest cudowna :) Daje mamusi pospać.... :)

A tak wogóle mam pyatnie - jak wasze 4 miesięczne Skarby z siadaniem? Tzn czy bardzo ciągna główke do góry, chca siadac?
Moja na kolanach u mnie tylko i wyłacznei chche siedziec! nie chce opierać głowy, tylko chce siedziec!
Jak Wasze malce sie rozwijają??

Głupiutkie, Kasiula w ciąży byc nie moze , dopiero okres jej sie skonczyl:-D:-D

Stesknilam sie za Wami strasznie, ja nadal na laptopie taty, mam nadzieje ze po swietach bede miala juz swojego neta :dry: Mieszka sie super, no ogolnie jestem mega zadowolona. Dziewczyny zdrowe, z Joasia chodze prawie ciagle w chuscie, czuje sie troche osamotniona, bo w moim miescie jeszcze nikogo w niej nie widzialam (z tego co wiem sa dwie chustomamy jeszcze ale juz maja duze dzieci). Dzis bylysmy w chuscie na szczepieniu, jedna mama swoje ryczace malenstwo porzucila aby sie na nas pogapic:-D A dwie babcie stwierdzily ze ubralysmy sie jak na lato:baffled: o co chodzilo to nie wiem:-D:-D:-D
Joasia cos marudna ostatnio bardziej, myslalam ze ten gorny zab w koncy sie przebija, ale lekarka mowi ze jeszcze nie i ze poczuje na cycku jak zacznie sie zabkowanie...az sie boje:szok: byla mile zaskoczona ze jeszcze sie karmimy i dostalam pochwale ze jeszcze nie wprowadzam zadnych pokarmow:sorry2:

Sorki ze tak wszystko na jednym watku ale nie mam czasu Was zglebic ;-)

A Julce scielam wlosy...ma do ramion i slicznie wyglada:tak: a od wrzesnia idziemy do zerowki:tak: od 5 lat. Bylam z nia u pani pedagog i nie ma na co czekac.

Ech brakuje mi Was:baffled: wogole czekam na chacie a tam pustki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć dziewczynki życzę wam zdrowych spokojnych świąt smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!:-):-):-):-)
to tak w razie gdybym się już nie pojawiła bo pogoda jak na razie super że aż się nie chce na kompie siedzieć
dziunka myślisz że ząbkowanie będzie aż tak straszne??

Aga nie wiem... Julia wogole jakos nie przechodzila zle zabkowania...jakos tak normalnie, ale za to ogolnie placzka byla, a Joasia na odwrot - az za spokojna i moze gorzej bedzie znosic... ech, glupoty plote :D

reklama
Do góry