reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

AZA wiesz ile mam Ci teraz zazdrości hehehe

Mam nadzieję, że wszystkim mamom wkrótce dzieciaczki dadzą pospać w nocy... Niestety ja lęcę od dłuzszego czasu na butli wiec to może dlatego bo jak karmiłam piersią to też miałam wszystko rozregulowane...Choć nie powiem, tęsknię za karmieniem piersią... zawsze są jakieś plusy i minusy...

reklama
Mam nadzieję, że wszystkim mamom wkrótce dzieciaczki dadzą pospać w nocy... Niestety ja lęcę od dłuzszego czasu na butli wiec to może dlatego bo jak karmiłam piersią to też miałam wszystko rozregulowane...Choć nie powiem, tęsknię za karmieniem piersią... zawsze są jakieś plusy i minusy...

he ja na butli a i tak ci zazdroszcze;)

ja na noc podaje butle i mały spi 4-5 godzin to zalezy...jak sie przebudzi dostaje piers i znowu spi 3-4 godziny to zalezy... od kilku dni mamy dwie pobudki przewaznie o 12 i ok 4.... zdaża sie tez jedna podudka....

Dziewczyny chce wam powiedziec ze chyba bede pierwsza mamusia z Listopada :) tzn Pawełek bedzie mial rodzeństwo ...
zwymiotowałam wczoraj i jakies zzawroty głowy mialam wciągu dnia i dzis z rana maz polecial po test i wyszedł pozytywny ...
ciesze sie .. tylko czy dam rade :|

Dziewczyny chce wam powiedziec ze chyba bede pierwsza mamusia z Listopada :) tzn Pawełek bedzie mial rodzeństwo ...
zwymiotowałam wczoraj i jakies zzawroty głowy mialam wciągu dnia i dzis z rana maz polecial po test i wyszedł pozytywny ...

Ale super!!!!!1
Gratuluje bardzo, bardzo, bardzo!!!
Jestes odwazna babka i na pewno sobie poradzisz my bedziemy cie wspierac :)

dziewczyny chce wam powiedziec ze chyba bede pierwsza mamusia z listopada :) tzn pawełek bedzie mial rodzeństwo ...
Zwymiotowałam wczoraj i jakies zzawroty głowy mialam wciągu dnia i dzis z rana maz polecial po test i wyszedł pozytywny ...
Ciesze sie .. Tylko czy dam rade :|

woooww
alleee czaddd!!!
Gratuluje!!
Pewnie ze dacie rade!! :-):-):-):-):-):-)

Gratuluje ;-)

Kasiiula PRYMA APRYLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???

Hmm..... moze ???

reklama
Do góry