Kingula82
Fanka BB :)
Ty cyganska torbo! Nie ma fasolki... ;o(Prima Apriliszeby nie Ulenka to byscie dalej myślały bu
hehehe
buehehe a ty co pilnujesz mojego okresu czy co ;-) zreszta wiedzialam ze ty to wypomnisz buehehe
ojhehe poczekam na ciebei i razem zajdziemy ;-)
hihih![]()
dziunka wracaj bo pusto bez ciebei![]()
No prosze w jakich to sie luksusach plawi..., nawet zakupy do domu przyniosa! ja tez tak chce ;o)Uleńka trafilismy na promocję i to jeszcze na dziale dla dziewczynekale strój jestabsolutnie uniwersalny . Za czapeczke dalismy juz 25 zł w typowych cenach HM.
A ja zamówiłam wczoraj zakupki do domu na całe swieta. Wszystko mi przywiezli , wniesli, za dostawe nic i nie musimy stac w tych kolejkach. Wysłałam tylko M po watrobe do miesnego na pasztet a tam jumanji dosłownie![]()
Martolinka dawaj zaraz zdjecia nowej fryzury!Fakt- gdyby nie Uleńka uwierzyłabymJa wczorak wybrałąm sie do fryca sciełąm włosy do ramion , położyłam farbe, zrobiłąm brwi i rzesy i czuje sie jak bogini, ale na chrzest trzeba w końcu jakos wygladac
U nas znowu szaro i pochmurno buuuuuuuuu........
Szukałam przedwczoraj cały dzien stroju dla małego na cgrzest i kurcze wszedzie te garniturki. Mi osobiscie sie nie podobaja- dziecko to dziecko, na garnitur ma jeszcze czas. Zjechaąm pół miasta i zajechalismy potem do HM. Tam znałazłam bialutki sweterek i spodnie z czegos niby wełna . I super mały wyglada . Dałam tylko 30 złDo tego czapeczka i wyglada cacy
![]()
Ulenka a na katar to najlepsze mleko z cyca! U nas zawsze dziala ;o)