reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Prima Aprilis :p zeby nie Ulenka to byscie dalej myślały bu :p hehehe :)
buehehe a ty co pilnujesz mojego okresu czy co ;-) zreszta wiedzialam ze ty to wypomnisz buehehe :D

oj :) hehe poczekam na ciebei i razem zajdziemy ;-)

hihih :)
dziunka wracaj bo pusto bez ciebei :)
Ty cyganska torbo! Nie ma fasolki... ;o(

Uleńka trafilismy na promocję i to jeszcze na dziale dla dziewczynek :) ale strój jestabsolutnie uniwersalny . Za czapeczke dalismy juz 25 zł w typowych cenach HM.
A ja zamówiłam wczoraj zakupki do domu na całe swieta. Wszystko mi przywiezli , wniesli, za dostawe nic i nie musimy stac w tych kolejkach. Wysłałam tylko M po watrobe do miesnego na pasztet a tam jumanji dosłownie :)
No prosze w jakich to sie luksusach plawi..., nawet zakupy do domu przyniosa! ja tez tak chce ;o)

Fakt- gdyby nie Uleńka uwierzyłabym :) Ja wczorak wybrałąm sie do fryca sciełąm włosy do ramion , położyłam farbe, zrobiłąm brwi i rzesy i czuje sie jak bogini, ale na chrzest trzeba w końcu jakos wygladac :)
U nas znowu szaro i pochmurno buuuuuuuuu........
Szukałam przedwczoraj cały dzien stroju dla małego na cgrzest i kurcze wszedzie te garniturki. Mi osobiscie sie nie podobaja- dziecko to dziecko, na garnitur ma jeszcze czas. Zjechaąm pół miasta i zajechalismy potem do HM. Tam znałazłam bialutki sweterek i spodnie z czegos niby wełna . I super mały wyglada . Dałam tylko 30 zł :)Do tego czapeczka i wyglada cacy :)
Martolinka dawaj zaraz zdjecia nowej fryzury!

Ulenka a na katar to najlepsze mleko z cyca! U nas zawsze dziala ;o)

reklama
He he to mi sie udało z tymi zakupami :) Alma ma funkcje sklepu internetowego i tam zamawiasz, panie w sklepie ładują to co na liście i panowie zawoża i wnosza do domu. Takie zakupy na codzien raczej sie nie robi- trzeba zamowic za min.150 zł - ale jak w swieta to przeciez idzie sporo kasy :)

Kingula jutro obiecuje wkleje fryzurke- nic szczególnego :)

dziunka wszystko juz załatwiłam :) było troche latania , ale juz z głowy . Imprezy odpowiednio 5 i 9 kwietnia :)

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)

Załączniki

• 173554..jpeg
    173554..jpeg
    13,1 KB · Wyświetleń: 29
Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)

Hahahahahahahahahaha

Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!

O matko! Szkoda słów!

sasiad to sie teraz pewnie boi z mieszania wyjsc co? hahaha ale powaznie to kicha, ale co zrobic.....zycie.....u mnie przed domem kiedys koparka kopala i zrobila dziure w takiej glownej rurze gazowej!!!!tez bylo bo jak by taka wieka rura wybuchla to chyba pol mojej malej wioski byz zmiotlo....ach zycie....

Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi

Martolinka współczuję z całego serducha.
"Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi" mam to samo odczucie...na święta się pochorowałam przez moją mamę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z nosa mi leci ciurkiem, kicham i modlę się, żebym małego nie zaraziła :-(
Wesołych Świąt KOBIETKI!!!
Ps. widze, że Dziunka powróciła na salony :-D:-D:-D witamy, witamy, tęskniłyśmy!!! :-D:-D:-D

reklama
Do góry