E
etna36
Gość
za nami ta zmiana czasu ciagle sie ciagnie, to jest straszne dla takiego dziecka i matki ktora ma juz sobie wszystko uregulowane jak w "zegarku". Nawet głupie wyjscia na spacer, słabo nam wychodzi zgranie z jedeniem, z obiadem moim, sniadaniem i kolacje jem teraz bardzo pozno bo dopiero po 20 a jadlam po 19. Sama nie wiem co robic czekac az sie unormuje i wrocic do poprzednich godzin.
jeśli chodzi o karmienie o 23 to ja przestalam dawac cyca na spiocha bo przyzwyczailam do tego dziecko i sam zaczal sie budzic, terz daje jesc przed 20 i potem sie budzi ok 2 i wtedy co 3/2 godzinki
martolinka dostalam numer konta na wplate za basen 350zł mam na to 7 dni, musze dosłać nasze dane i mozemy pływać. AAA zgodę lekarza mogę sama podpisać tzn. ze ja sie zgadzam
jeśli chodzi o karmienie o 23 to ja przestalam dawac cyca na spiocha bo przyzwyczailam do tego dziecko i sam zaczal sie budzic, terz daje jesc przed 20 i potem sie budzi ok 2 i wtedy co 3/2 godzinki
martolinka dostalam numer konta na wplate za basen 350zł mam na to 7 dni, musze dosłać nasze dane i mozemy pływać. AAA zgodę lekarza mogę sama podpisać tzn. ze ja sie zgadzam