reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

moj maz sie smieje ze jestem jak program bo bez programu powiem mu od 9 co pokoleji mozna ogaldac gdzie co jest hehe :) to od tego siedzenia w domu... dobrze ze juz nowe odcinki beda a ogladalyscie wczoraj Taniec z gwiazdami? :) w lekkim szoku jestem z tych co myslalam ze bedzie smiech zaskoczyli :)

grrr nie nawidze tanca z gwiazdami ale wczoraj przez moja matule musialam ogladac hehe, masakrycznie tanczyli no oprocz muchy i ....... zapomnialam jak sie nazywa ta co na 1wszym miejscu byla narazie? :)
a moj K tez mowi ze razem z matka to jestesmy jak telegazeta :-D

reklama
Kurcze - musze zabrac sie do prania ciuszkow, bo zostalam chyba jedyna nie pioraca jeszcze. Czy wy uzywacie i proszka dla dzieci i plynu do plukania? I normalnie segrgujecie na kolory jak przy zwyklym praniu,tak?

Potwiedzam House jest przeboski !!!
A ja dziś dostalam zaproszenie na ślub kuzyna na 24 pażdziernika br. Przez moment byłam załamana ale już wpadłam na pomysł, pożycze od synka gustowy namiocik plażowy (czerwono, żółto zielony) zrobię otwór na głowę i będzie cacy :eek:.

a ja właśnie patrzę jak moja pani Kasia sprytnie wszystkie małe ciuszki prasuje.. mówiłam, żeby dała spokój, że jeszcze za wcześnie, ale jej to sprawia przyjemność chyba :-) z nadzieją w głosie pytała, czy będę prać jeszcze raz i kiedy :cool2:
chyba i ja pomyślę o takiej Pani Kasi :)))
często do was przychodzi? wszystko sprząta?

a ja w ogóle nie przepadam za serialami, w tv oglądam w sumie tylko filmy jakieś i wiadomości oraz jakieś programy np. na bbc knowledge.
Kiedyś wciągnełam się w jakiś serial i na prawdę wkurzało mnie to strasznie bo uzależniłam się i z nikim w godzinach nadawania nie mogłam się umówić ani nic zrobić w tym czasie, a serial leciał wieczorem od poniedziałku do piątku - masakra.
Więc teraz oglądam minimum tv :)))

sliczna :) ktos juz kiedys ja kupil albo sama wklejalas zdjecie???? :)
wklejałam zdjecie, bo ja juz na nia długo polowałam, ale zawsze ktos tak podbijał cene ze sie nie opłacało kupować. Jeśli chodzi o skurcze to mi bardzo pomógł magnez - lekarz mi pozwolił brać - jedna tabl. na noc, bo w nocy łapały mnie skurcze i jeszcze sie przed snem kremuje (juz teraz profilaktycznie) kremem do nóg obolałych Perfecta mama dla kobiet w ciazy i tak po 1,5 tygodnia skurcze ustapiły całkowicie. Wiec polecam, ale magnez biore dalej. No-spa to chyba na to nie działa.

katarzyna1983 tzn że zwiedzania szpitala tak źle podziałało na twojego meza??? Ja jadę dzisiaj na Zaspę zwiedzać szpital, ale sama bo mąż w morzu jeszcze do końca października :no:.

grrr nie nawidze tanca z gwiazdami ale wczoraj przez moja matule musialam ogladac hehe, masakrycznie tanczyli no oprocz muchy i ....... zapomnialam jak sie nazywa ta co na 1wszym miejscu byla narazie? :)
a moj K tez mowi ze razem z matka to jestesmy jak telegazeta :-D
Dla mnie to tam zadnych gwiazd nie ma już.
Pierwsze edycje były fajne a teraz to już widać rywalizację.Pamietam jakiego czadu dawała Foremniak i Cichopek aż miło sie ogladało.
A tu jakieś ledwo znane osoby.Jakiś koleś z Francji kto to jest w ogóle:sorry:
Albo ta cycata Iga Wyrwał no boska poprostu:-D:-D
Jak już to mogę kibicowac Muszce i Majdanowi:-)i Grażynce bo gra w Na Wspólnej haha.

Kurcze - musze zabrac sie do prania ciuszkow, bo zostalam chyba jedyna nie pioraca jeszcze. Czy wy uzywacie i proszka dla dzieci i plynu do plukania? I normalnie segrgujecie na kolory jak przy zwyklym praniu,tak?
Ja tak właśnie robie jak napisałaś. Wsypuje do prania proszek (Jelp np. do koloru) i płyn do płukania i piore.
Nowiutkie ciuchy prałam tylko delikatnie programem na 35min i 30 stopni.

wklejałam zdjecie, bo ja juz na nia długo polowałam, ale zawsze ktos tak podbijał cene ze sie nie opłacało kupować. Jeśli chodzi o skurcze to mi bardzo pomógł magnez - lekarz mi pozwolił brać - jedna tabl. na noc, bo w nocy łapały mnie skurcze i jeszcze sie przed snem kremuje (juz teraz profilaktycznie) kremem do nóg obolałych Perfecta mama dla kobiet w ciazy i tak po 1,5 tygodnia skurcze ustapiły całkowicie. Wiec polecam, ale magnez biore dalej. No-spa to chyba na to nie działa.

Nie sprzedadza mi tu magnezu, bede musiala poprosic mame bo te cymbaly nawet nie wiedza ze na skurcze jest magnez, a ciezarnej nie sprzedadza bez recepty, przynajmniej kolezance nie chcieli...
a no-spe to na brzuszek bralam nie na nogi :)

klaudzia do idealu to mu daleko....ale milo mnie tym zaskoczyl....
sylaba- zebym ja byla taka zorganizowana....wstalam jak zwylke o 8 a jedyne co zrobilam przez 3h to wykapac sie, ubrac, zrobic krotkie zakupy i zjesc sniadanie...
musze koniecznie sprzatnac lazienke i poopkurzac....no i moze faktycznie spakuje te szpitalne torby, tylko najpierw pranie....

zebym ja zrobila tyle co ty to bylabym z siebie dumna.... narazie to siedze na bb od rana i zdazylam tylko sie wymyc i zjesc sniadanie, no i leze w lozeczku, bo zmeczona jestem strasznieee...

reklama

ja prawie wszystkie wypralam razem, bo zreguly wszystkie ciuszki sa bardzooo jasne, wiec wszystkie biele kremy, blekity itp normalnie pralam razem. Osobno wypralam tylko czerwone, jeansiki i ciemne kolorki ktore obawialam sie ze moga farbowac. ;-) A do prania uzywam proszku i plynu, ustawiam tylko na podwojne plukanie, no i wszystkie ciuszki w 40stopniach bo 99% tylko w takiej temperaturze mozna bylo prac.

Do góry