reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A pierzecie tez nowe pieluchy tetrowe?
Myślę, że pieluszki jak najbardziej i to wszystkie. Pieluszki, kaftaniki i inne białe śpioszki prałam normalnym programem z uzyciem proszku do białego i te co miałam w spadku kaftaniki to aż ładnej bieli dostały i wyglądają teraz jak moje nowe.

hejka!
no ja piorę osobno jasne kolory, osobno białe i osobno jeansy i ciemne ubranka :) pieluszki tetrowe też piorę :)
wszystko piorę w 40 stopniach + dodatkowe płukanie :)
prasować prasuję tylko po prawej stronie. póki co wyprasowałam jedną malutką turę ubranek, bo nie mogę za długo siedzieć (o staniu już nie wspomnę) i prasuje na raty ;)

u mnie pranie w pelni - byly juz dwa kremowe, teraz dwa zolte prania, potem kolej na 2-3 niebieskie, zielone i biale :) ale ja piore wszystko kocyki, posciele itd wiec troche sie tego uzbiera i to w rozmiarach od 56-68, przy czym tak jak Gawit pranie na 40stopni, + dodatkowe plukanie, a mam program wlaczony na pranie godzinne :)

Tetrowe pieluchy można prać w wysokich temperaturach. Czasami lepiej jak są wygotowane. U siebie w pralce mam program Baby Care i opcje temperaturowe mam tylko 95 stopni i 75 stopni... Wyprałam w 95 pieluchy. Czasami jak pampersów zabraknie, to zawsze można założyć z czystym sumieniem. Ja mam dodatkowo opcję płukania antyalergicznego, czyli dodatkowe 2 płukania.

reklama
Cos dla was :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA"]YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera[/ame]

A tak pozatym u mnie marnie,samopoczucie ............
Wiec rozchodzi mi sie kosc lonowa bol nieziemski,
Prawdopodobnie mam cukrzyce ciazowa,
wymioty mnie mecza,zgaga,wiecznie jestem slaba zmeczona.
Juz chce listopad:tak:

Z dzidzia wszystko ok,wazy juz kilo 200:-),mialam ostatnio 3D i wysliuchiwali echa itd wsyzystko sprawdzali mierzyli i jest super:tak:

Dalej mamy problem z imieniem niemoge dosc do porozumienia z moim starym w tej sprawie.

Czasem was podczytuje,ale na pisanie juz czasu zabraknie:zawstydzona/y:

Chcialabym was wszystkie serdecznie pozdrowic,zyczyc dobrego samopoczucia:-)

Do góry