reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
A pierzecie tez nowe pieluchy tetrowe?
Myślę, że pieluszki jak najbardziej i to wszystkie. Pieluszki, kaftaniki i inne białe śpioszki prałam normalnym programem z uzyciem proszku do białego i te co miałam w spadku kaftaniki to aż ładnej bieli dostały i wyglądają teraz jak moje nowe.

hejka!
no ja piorę osobno jasne kolory, osobno białe i osobno jeansy i ciemne ubranka :) pieluszki tetrowe też piorę :)
wszystko piorę w 40 stopniach + dodatkowe płukanie :)
prasować prasuję tylko po prawej stronie. póki co wyprasowałam jedną malutką turę ubranek, bo nie mogę za długo siedzieć (o staniu już nie wspomnę) i prasuje na raty ;)

u mnie pranie w pelni - byly juz dwa kremowe, teraz dwa zolte prania, potem kolej na 2-3 niebieskie, zielone i biale :) ale ja piore wszystko kocyki, posciele itd wiec troche sie tego uzbiera i to w rozmiarach od 56-68, przy czym tak jak Gawit pranie na 40stopni, + dodatkowe plukanie, a mam program wlaczony na pranie godzinne :)

Tetrowe pieluchy można prać w wysokich temperaturach. Czasami lepiej jak są wygotowane. U siebie w pralce mam program Baby Care i opcje temperaturowe mam tylko 95 stopni i 75 stopni... Wyprałam w 95 pieluchy. Czasami jak pampersów zabraknie, to zawsze można założyć z czystym sumieniem. Ja mam dodatkowo opcję płukania antyalergicznego, czyli dodatkowe 2 płukania.

reklama
Cos dla was :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA"]YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera[/ame]

A tak pozatym u mnie marnie,samopoczucie ............
Wiec rozchodzi mi sie kosc lonowa bol nieziemski,
Prawdopodobnie mam cukrzyce ciazowa,
wymioty mnie mecza,zgaga,wiecznie jestem slaba zmeczona.
Juz chce listopad:tak:

Z dzidzia wszystko ok,wazy juz kilo 200:-),mialam ostatnio 3D i wysliuchiwali echa itd wsyzystko sprawdzali mierzyli i jest super:tak:

Dalej mamy problem z imieniem niemoge dosc do porozumienia z moim starym w tej sprawie.

Czasem was podczytuje,ale na pisanie juz czasu zabraknie:zawstydzona/y:

Chcialabym was wszystkie serdecznie pozdrowic,zyczyc dobrego samopoczucia:-)

Do góry