laparada
Fanka BB :)
moze jeszcze jest troche wczesnie, ale czy macie juz wybrane gdzie rodzicie ??? :-)
ja na razie myślę, w jakim mieście będę rodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze jeszcze jest troche wczesnie, ale czy macie juz wybrane gdzie rodzicie ??? :-)
ja też tak śpie jak wy ) bzuszek przed ciążą miałąm już, ale i tak zaczął mi przeszkadzać, więc spanie na brzuchu już od jakiś 2 tygodni odpadło )
Hej mamuśki !
Ja też właśnie wróciłam od lekarza. Nareszcie mogę odstawić duphaston ale luteinka jeszcze przez 4 tygodnie będzie mi towarzyszyć, a do tego jeszcze żelazo bo chemoglobina jest ciut za niska (ale ja tak mam od zawsze to znaczy od czasu jak przestała mięso jeść a to już 18 lat prawie). Najważniejsze,że z malutkiem wszystko wporządku i ryzyko poronienia też jest coraz mniejsze !!!
Spytałam gina o możliwość powrotu do pracy ale narazie mi to wybił z glowy (nawet się cieszę).
Kolejna wizyta za 4 tygodnie do tej pory musiałam biegać co 2 ale mi to nawet odpowiadało bo przy każdej w\izycie dopiero jak zobaczę bijące serduszko to niepokój mija.
Teraz trochę mam stracha bo 13 maja odbieram wyniki badań prenatalnych no i mam też podjąć decyzję co do amniopunkcji, jak wyniki będą dobre to nie ma mowy żeby mi malutka igłą niepokoili, a przecież musza być dobre !!! :-)