reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mam pytanie co do PZU. Jeżeli ubezpieczę się od czerwca, bo w tym miesiącu już nie dam rady, to będzie mi się należała "wypłata" za urodzenie dziecka?

reklama
ostatnio mam ochotę na wszystko co zielone! Kiwi, brokuły, szczypior. Do tego jem kalafior i rzodkiewkę, pomidorki. odnalazłam swoje smaki :tak:

dzien doberek
witam w naszym "skromnym "gronie Helenke i Awart :)fajnie ze do nas dolaczylyscie

gratuluje serdecznie Sylabie i Kingab :)

natalunia a ty biedulko ladnie sie zalatwilas,jak czytalam to az gesiej skorki dostalam.ale wiesz co do wesela sie zagoi :)pozdrawiam cieplutko :)
milego dnia listopadoweczki

witajcie nie bylo mnie 1 dzien na forum a tu tel nowosci:szok: Ja czuje sie lepiej i wzielam sie za porzadki za pare dni przylatuja do nas goscie z Polski a ja trzy tygodnie na chorobowym odpoczywalam wiadomo facet nie posprzata wszystkiego jak nalezy a to tego zapomni a co innego przeoczy:-p
w poniedzialek ide do zwyklego lekarza poprosic go o potwierdzenie ze moge wrocic do pracy wiec chyba we wtorek wroce hura!:happy2:
a mam juz ustalona date slubu na 26 czerwca za rok takich mam super rodzicow ze poszli do ksiedza i zarezerwowali nam termin i sale juz mamy nie moge sie doczekac..;-)

Weri gratulacje!!! Ja mam w tym roku 12 czerwca. Zobaczymy jak to będzie. Póki co zeszła mi opuchlizna ze stopy i mogę ruszać palcami. Mniej już mnie boli i modlę się, żeby gips był tylko przez tydzień...

Jestem wściekła! Właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego (byłam po skierowanie na ekg) i myślałam, że skoro jestem w ciąży, to nie będę musiała czekać w kolejce wśród kichających ludzi, tylko po prostu wejdę od razu. W rejestracji zresztą dostałam uprzywilejowany numerek "0", żebym mogła wejść poza kolejką, ale jakoś nikt sobie z tego nic nie robił. Stoczyłam istną wojnę w poczekalni zanim mnie wpuścili (a właściwie wryłam się do gabinetu na siłę). Cholera, czy ci ludzie nie rozumieją, że nie chcę się czymś zarazić, a poza tym nie mam siły czekać w dusznej poczekalni?? Bo chyba nikt nie miał wątpliwości, że jestem w ciąży - przez te moje bliźniaki jestem gruba jak szafa trzydrzwiowa i mój brzuch naprawdę rzuca się w oczy... Nawet nikt mi tam miejsca nie ustąpił. Co za ludzie! Mam nadzieję, że mnie niczym nie zarazili. Wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Leże na lewym boku i troszkę nachylona do przodu. Zawsze podciągam kolano do góry jak śpie i teraz tym kolanem się trochę podpieram..

ja tak samo tyle ze czesciej na prawym boku :tak:

a ja nadal witam dzien wymiotami i juz nie wiem co mam zjesc na sniadanie bo mi absolutnie nic nie podchodzi. :no:

Bura no niestety ludzie tacy sa i staraja sie udawac ze nie widza ze kobieta jest w ciazy..chamstwo niestety jest na kazdym kroku...mi tez zadko kiedy ktos miejsca ustapywal lb puszczal w kolejce jak bylam z Maja w ciazy..niestety nic na to sie nie poradzi!!nie denerwuj sie:_)

reklama
ja to wczoraj wracalam do domu autobusem a temu ze sa robione drogi to opoznienie mial bus i masa ludzi jechala w nim i drugie tyle pchało sie do srodka myslalam ze udusze sie i jak tylko zrobilo sie miejsce to odrazu usiadlam w dup** mialam ze stoja nade mna ludziska jak ja sie dusilam i az slabo mi sie robilo .... ludzie sa okropni .... i mysla tylko o swoim tyłku...

Do góry