reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
jakbyś przenosiła jeszcze cały listopad nie no zartuje ale chyba tak to wyglada narodziny dziecka musza byc po 6 miesiacach czy jakos tak
oliwka1976
Fanka BB :)
dzien doberek
witam w naszym "skromnym "gronie Helenke i Awart fajnie ze do nas dolaczylyscie
gratuluje serdecznie Sylabie i Kingab
natalunia a ty biedulko ladnie sie zalatwilas,jak czytalam to az gesiej skorki dostalam.ale wiesz co do wesela sie zagoi pozdrawiam cieplutko
milego dnia listopadoweczki
witam w naszym "skromnym "gronie Helenke i Awart fajnie ze do nas dolaczylyscie
gratuluje serdecznie Sylabie i Kingab
natalunia a ty biedulko ladnie sie zalatwilas,jak czytalam to az gesiej skorki dostalam.ale wiesz co do wesela sie zagoi pozdrawiam cieplutko
milego dnia listopadoweczki
weri
Fanka BB :)
witajcie nie bylo mnie 1 dzien na forum a tu tel nowosci Ja czuje sie lepiej i wzielam sie za porzadki za pare dni przylatuja do nas goscie z Polski a ja trzy tygodnie na chorobowym odpoczywalam wiadomo facet nie posprzata wszystkiego jak nalezy a to tego zapomni a co innego przeoczy
w poniedzialek ide do zwyklego lekarza poprosic go o potwierdzenie ze moge wrocic do pracy wiec chyba we wtorek wroce hura!
a mam juz ustalona date slubu na 26 czerwca za rok takich mam super rodzicow ze poszli do ksiedza i zarezerwowali nam termin i sale juz mamy nie moge sie doczekac..;-)
w poniedzialek ide do zwyklego lekarza poprosic go o potwierdzenie ze moge wrocic do pracy wiec chyba we wtorek wroce hura!
a mam juz ustalona date slubu na 26 czerwca za rok takich mam super rodzicow ze poszli do ksiedza i zarezerwowali nam termin i sale juz mamy nie moge sie doczekac..;-)
B
Bura
Gość
Jestem wściekła! Właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego (byłam po skierowanie na ekg) i myślałam, że skoro jestem w ciąży, to nie będę musiała czekać w kolejce wśród kichających ludzi, tylko po prostu wejdę od razu. W rejestracji zresztą dostałam uprzywilejowany numerek "0", żebym mogła wejść poza kolejką, ale jakoś nikt sobie z tego nic nie robił. Stoczyłam istną wojnę w poczekalni zanim mnie wpuścili (a właściwie wryłam się do gabinetu na siłę). Cholera, czy ci ludzie nie rozumieją, że nie chcę się czymś zarazić, a poza tym nie mam siły czekać w dusznej poczekalni?? Bo chyba nikt nie miał wątpliwości, że jestem w ciąży - przez te moje bliźniaki jestem gruba jak szafa trzydrzwiowa i mój brzuch naprawdę rzuca się w oczy... Nawet nikt mi tam miejsca nie ustąpił. Co za ludzie! Mam nadzieję, że mnie niczym nie zarazili. Wrrrr
Leże na lewym boku i troszkę nachylona do przodu. Zawsze podciągam kolano do góry jak śpie i teraz tym kolanem się trochę podpieram..
ja tak samo tyle ze czesciej na prawym boku
a ja nadal witam dzien wymiotami i juz nie wiem co mam zjesc na sniadanie bo mi absolutnie nic nie podchodzi.
Bura no niestety ludzie tacy sa i staraja sie udawac ze nie widza ze kobieta jest w ciazy..chamstwo niestety jest na kazdym kroku...mi tez zadko kiedy ktos miejsca ustapywal lb puszczal w kolejce jak bylam z Maja w ciazy..niestety nic na to sie nie poradzi!!nie denerwuj sie:_)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja to wczoraj wracalam do domu autobusem a temu ze sa robione drogi to opoznienie mial bus i masa ludzi jechala w nim i drugie tyle pchało sie do srodka myslalam ze udusze sie i jak tylko zrobilo sie miejsce to odrazu usiadlam w dup** mialam ze stoja nade mna ludziska jak ja sie dusilam i az slabo mi sie robilo .... ludzie sa okropni .... i mysla tylko o swoim tyłku...