reklama
Bosastopko- Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Maluszka, Dużo zdrówka przede wszystkim.:-)
Ja też coś ostatnio nie mogę spać jak chodzę to brzuch mi twardnieje ogólnie mam wrażenie jakby był bardzo nisko, ale we wtorek wizyta i zobaczymy. Mogło by się zrobić chłodniej ja już mam dość tych upałów.
Ja też coś ostatnio nie mogę spać jak chodzę to brzuch mi twardnieje ogólnie mam wrażenie jakby był bardzo nisko, ale we wtorek wizyta i zobaczymy. Mogło by się zrobić chłodniej ja już mam dość tych upałów.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
.A facet myślałam, że ze wstydu skrętu szyi dostanie bo specjalnie stanełam obok niego.Twardo siedział on i żona gapiąc się w okno jakby akurat coś ciekawgo zobaczyli.
Gdzieś usłyszałam określenie na taką przypadłość- pląsawica. Choroba ta objawia się nagłym zainteresowaniem tym co jest za oknem, na niebie, w gazecie , czy też za paznokciami w momencie , gdy na horyzoncie pojawia się ciężarna / starsza osoba a należałoby ustąpić miejsca ;-)
C
Cleo1981
Gość
Pląsawica -ZnieczulicaGdzieś usłyszałam określenie na taką przypadłość- pląsawica. Choroba ta objawia się nagłym zainteresowaniem tym co jest za oknem, na niebie, w gazecie , czy też za paznokciami w momencie , gdy na horyzoncie pojawia się ciężarna / starsza osoba a należałoby ustąpić miejsca ;-)
luuuzna
Mama Alanka
Mnie to dzis spotkalo w autobusie. Jechałam o 6 rano na badania krzywej cukrowej. Podjechał przegubowy autobus, więc mozna bylo się spodziewać, że miejsce będzie. Niestety - ludzi pełno (pewnie do pracy). Skasowalam bilet i rozejrzałam się za miejscem. Nikt nie zareagował, a jakaś babka po 30 bezczelnie się wepchała na jedyne wolne miejsce!!! Stałam więc jako jedyna w całym autobusie, a ludzie nagle zajęli sie rozmową, sprawdzaniem telefonów, grzebaniem w torebce (za niczym)itd. Po 2 przystankach miejsce się zwolniło, ale ja (pomimo osłabienia spowodowanego głodem i pragnieniem)nie usiadłam tylko jeszcze całą drogę stałam dumnie z brzuszkiem.
mamulica
Fanka BB :)
BOSASTOPKA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!! A PRZEDE WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO I SPOKOJNEGO ROZPAKOWANIA!!!
Dziewczyny, mam pytanie: przeczytałam wczoraj ,że krocze najbardziej intensywnie należy masować na odcinku ujście pochwy - odbyt... Mój mężulo wczoraj mi masował, ale tylko chwilę bo mnie to po prostu sprawia ból
... Nie wiem czemu, bo ani nie mocno, ani nic...
nie wiem... A jeszcze potem jak poszłam siku to aż mnie szczypało wszystko... Co myślicie?
Dziewczyny, mam pytanie: przeczytałam wczoraj ,że krocze najbardziej intensywnie należy masować na odcinku ujście pochwy - odbyt... Mój mężulo wczoraj mi masował, ale tylko chwilę bo mnie to po prostu sprawia ból

jaka beszczelna baba..bardzo dobrze jej powiedzialasTemat , o którym napiszę wraca jak bumerang , ale muszę się wyżalić;-)
Sprawa dotyczy podstaw wychowania ,czyli konkretnie szacuknku dla ciężarnych. Wybrałam się dziś do sklepu a tam tyle ludzi jakby to było popołudnie co najmniej . Kupiłam co chciałam. Było tak starsznie gorąco i duszno , że nie miałam siły stać w kolejce. Ominęłam ją i podeszłam do pani , która miała być teraz obsługiwana. Zapytałam grzecznie , czy mogę wejść przed nią , bo zle się czuję. Na co ona powiedziała- jesteś młoda to stój gdzie twoje miejsce !!!!!!!!!! I wiecie wkurzyłam się na maxa.. ona miała około 45 lat, stała na szpilkach w krótkiej mini i nie wyglądała na kogoś schorowanego. I powiedziałam jej- ma pani rację , jakbym była w pani wieku to tez bym sie tak jak pani oszczedzała...
I wim ,ze to było bardzo niegrzeczne , ale nie żałuje. I co mnie zaskoczyło nikt z kolejki się nie odezwał ani mnie nie wpuścił.
O tym zjawisku możnay film nakręcić.. ręce opadają

reklama
passingby
Fanka BB :)
Dosyc ciekawe doniesienie:
Zmiany spowodowane dietą | KopalniaWiedzy.pl
Zmiany spowodowane dietą | KopalniaWiedzy.pl