reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja juz po pobieraniu krwi - glukoza nie najgorsza (spodziewałam sie czegoś naprawdę niedobrego), ale uwierzcie - piłam goesze rzeczy:baffled:
Wyniki mam odebrac dopiero za miesiąc:szok: myślałam, że wcześniej jakoś trzeba...
Ja tam bym nie chciała tej cukrzycy ciążowej. A mam pytanie - czy skoro moi dziadkowie (nieżyjący) mieli cukrzycę,to czy ja mogę mieć ją dopiero w ciąży, czy powinnam już wcześniej?

Kopniaki w żołądek? mnie kopie zazwyczaj w wątrobę (upodobał sobie prawy bok do kopania).

Witajcie mamusie;-) Co rano wygladam przez okno zeby zobaczyć , czy ta jesień już przyszła- czekamy na nią chyba wszystkie z utęsknieniem:-) Na razie widzę tylko , ze kolor lisci na drzewach się zmienił- jest już taki dojrzały , czasem już przejrzały;-)
Z przykroscia dla siebie muszę zawiadomić , ze perfecta mama na rozstępy zarówno te na piersiach i innych partiach ciała zawiodła na całej linii!!!!!!!!!!! pomimo regularnego dokładnego stosowania. Dziś zauważyłam pierwsze fioletowe paseczki na piersiach... i okazało się , że są też pod pośladkami na udach i to juz dojrzałe - wcześniej ich nie zauważyłam...Ech już żadnym preparatom nie wierze

Witajcie mamusie;-) Co rano wygladam przez okno zeby zobaczyć , czy ta jesień już przyszła- czekamy na nią chyba wszystkie z utęsknieniem:-) Na razie widzę tylko , ze kolor lisci na drzewach się zmienił- jest już taki dojrzały , czasem już przejrzały;-)
Z przykroscia dla siebie muszę zawiadomić , ze perfecta mama na rozstępy zarówno te na piersiach i innych partiach ciała zawiodła na całej linii!!!!!!!!!!! pomimo regularnego dokładnego stosowania. Dziś zauważyłam pierwsze fioletowe paseczki na piersiach... i okazało się , że są też pod pośladkami na udach i to juz dojrzałe - wcześniej ich nie zauważyłam...Ech już żadnym preparatom nie wierze
a tam na jesien nie czekam. Nie nawidze wietrznej i deszczowej pogody, a taka u naas przewaznie jst. Wole siemeczyc w upalne dni:tak:

Co do specyfikow do ciala-ja caly czas uzywam Zajka mamama i to zarowno do smarowania brzucha, tylka, piersi i nog i jest naprawde dobrze. Nawet wczesniejsze rozstepy(z czasow studenckich) zbladla i blizna po operacji tez:tak:

Oj współczuję, ale z tymi rozstępami to nie ma reguły, niektórzy będą mieli choćby niewiadomo co robili, a niektórzy nic nie będą robili i rozstępów też nie będzie. Ja zaczęłam się baczniej obserwować :)

A ja nie wiem jaka pogodę wolę...chyba jesienną bardziej :rofl2:
:rofl2:

Musialam suwaczka zmienić, bo mi do przodu ciążę 'przesunęli' hehe...Jeny to już prawie 27 tydzień:szok: ratunku

Dzięki Klaudzia! A moze ktoś inny coś pomoże mi wymyśleć? znalazłam jeszcze taką

tylko nie wiem czy tu pod brzuchem nie będzie ciasno, ale tu by można odpruć dół i doszyć taki sam tylko dłuższy, wogóle nie mam ochoty iść na wesele i szykować się:no::sorry2:

Załączniki

• ec0ab42a6a7bf835.jpg
    ec0ab42a6a7bf835.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 24
  • c8fa840a786594bf.jpg
    c8fa840a786594bf.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 23
Dzięki Klaudzia! A moze ktoś inny coś pomoże mi wymyśleć? znalazłam jeszcze taką

tylko nie wiem czy tu pod brzuchem nie będzie ciasno, ale tu by można odpruć dół i doszyć taki sam tylko dłuższy, wogóle nie mam ochoty iść na wesele i szykować się:no::sorry2:
Tez mam wesele 19 wrzesnia. :sorry2: nie mam pomysłu jak się ubrać i ochoty iść:sorry2:, bedzie to wyglądało pewnie tak że tylko ja za stołem, jedyna nie pijąca i potańczyć to też się nie da za bardzo z takim bebechem.No ale nie wypada nie isć więc musze się przemęczyć.

reklama
Do góry