kaśka k
Fanka BB :)
Chciałam jechać, ale nie wyjdę dzisiaj z domu za nic w świecie - duchota i nie ma czym oddychać. Chyba, że później pogoda się polepszy (tzn. pogorszy) :-(
no słońca nie ma ale duszno jak chole...ra normalnie leci ze mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam jechać, ale nie wyjdę dzisiaj z domu za nic w świecie - duchota i nie ma czym oddychać. Chyba, że później pogoda się polepszy (tzn. pogorszy) :-(
Ja biorę Prenatal i to dośc soradycznie, bo morfologię mam taką jakbym wcale w ciązy nie była, więc nie ma konieczności bbrać witamin, a mój Michaś jest ogromniasty - 90 centyl!!dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna
no bo kiedyś były takie metody. Moja mam na początku za nic nie mogła pojąć, ze przez pół roku dziecko ma być na samym mleku matki. Ja tez od razu kasze dostawałam, a jak mialam 3 ttygodnie to jjuż zupę. Moja babcia jak usłyszała na Boze Narodzenie (czyli Kuba miał wtedy 2 miesiace niecałe), ze on jeszcze zup nie jada to malo zawału nie dostala, ale bylo gadania... że dziecko niedożywione, ze głodzone itd. Mama dała mi książkę o zywieniu niemowląt sprzed 30 lat i tam naprawdę jest, ze np. jajecznica to na 6 tygodni.Nam się to w głowie nie mieści, ale tak było.ja ostatnio rozmawialam z tesciowa i mowila, ze jak moj D mial tydzien to juz zaczelam mu dawac kasze bo mlekiem sie nie najadal bylam w szoku ciezkim ale jej nic nie mowilam bo wiadomo nie bede komentowac jej metod wychowawczych....ale kasza po tygodniu
u nas tez duchota straszna. Zrobiłam przeciąg, a właściwie chciałam zrobić bo potwieralam wszystkie okna i drzwi na balkon, ale wszystko stoi, nawet minimum wietrzyku.no słońca nie ma ale duszno jak chole...ra normalnie leci ze mnie
Niunians może masz takie odczucia bo Niunio się obrócił i dlatego Ci się wydaje że cos się dzieje.
Nie wpadaj w panikę, poczekaj, moze do normy wszystko wróci.Chyba że masz juz te skurcze Braxtona-Hicksa (chyba jakoś tak się pisze) które są pod koniec ciąży ale to jeszcze nie te porodowe.