reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Katrenki mam to samo. Kopanie, fikanie, tańczenie wszystkie charce na raz:-D:-D:-D

Ja myślałam że pod koniec ciąży nie będę miała dziwnych zachcianek...:-D
Mój mąż w niedzielę o dziwo bo to do niego niepodobne, kupił sobie takie mleko w tubce karmelowe kojarzycie???:-D
Pyta się chcesz trochę?? No to jak się przyssałam do tej tubki to musiał leciec jeszcze po 2 :-DOczywiscie zemdliło mnie okropnie, bo ja jak zwykle umiaru nie znam:-D

moj D uwielbia to mleko w tubce.....ja mam jazde na slodkie odkad mi tylko przeszly nudnosci z poczatku ciazy....stad zreszta 14 kg na plusie....:sorry2: ale to silniejsze odemnie:sorry2:

Ja naprawdę dużo jem i jak czytam po ile Wy kilo na plusie macie to się dziwie że ja "tylko" 8 ale jeszcze jest 2 miesiące więc wszystko możliwe:-D

Uwierz mi ja nawet jakbym miała 20 kg na plusie też bym jadła ile wlezie, a już słodkości mmm:-D

Pozniej będziemy się martwic o zrzucenie.Ja się ciesze że teraz własnie moge sobie pozwolić na rospustę w jedzeniu.

Nie dołujcie się przy narodzinach już dużo kg odpada damy radę.A do następnego lata mamy daleko,w listopadzie bedziemy nosić swetry, kurtki, spodnie nikt nie zauważy naszych sadełek hihi:-D

ja ostatnio rozmawialam z tesciowa i mowila, ze jak moj D mial tydzien to juz zaczelam mu dawac kasze bo mlekiem sie nie najadal:szok: bylam w szoku ciezkim ale jej nic nie mowilam bo wiadomo nie bede komentowac jej metod wychowawczych....ale kasza po tygodniu:confused:

Kaszka po tygodniu, hmmmmm nieźle :-)

Ja ma nadzieję, że nasze Dzidzi nie odziedziczy kolek po tatuśku, cóż ja w rodzinie wywiad przeprowadziłam, ze mną nie było takich kłopotów, więc jeżeli kolki będą męczyć Malca, to się śmieję, do Męża, że wiadomo po kim i wtedy winowajca, będzie miał duuuuużżżeeee pole do popisu ;-) No chyba, że chce mieć "na pieńku" z sąsiadami, bo Tatko to ponoć niezłe arie urządzał:szok:

Jagoda_p życzę mimo wszystko dobrego samopoczucia :-)

Dziwczyny takiego smaka mi narobiłyście, że w prawdzie mleczka takiego to nie mam, ale zaraz kanape z miodzikiem sobie zarzucę, a coooo tammmmm, potem to kurcze, jak chcę karmić naturalnie, będe musiała się kontrolować, ponoć kobiecie w ciąży wszytko wolno ;-)
Miłego dzionka :-)

reklama
Jagoda_p życzę mimo wszystko dobrego samopoczucia :-)

Dziwczyny takiego smaka mi narobiłyście, że w prawdzie mleczka takiego to nie mam, ale zaraz kanape z miodzikiem sobie zarzucę, a coooo tammmmm, potem to kurcze, jak chcę karmić naturalnie, będe musiała się kontrolować, ponoć kobiecie w ciąży wszytko wolno ;-)
Miłego dzionka :-)
nie wiem czy wolno czy nie... ale ja wczoraj sobie pofolgowalam w skrytosci przed moim... otoz przedwczorajsza noc i dzien maly sam sie meczyl z czkawka i mnie rowniez... wiec postanowilam zjesc cos na co mam smaki a co nie jest najzdrowsze.. otworzylam sobie fante i chipsy mniam mniam... i czkawka mu przeszla :-D a ja napilam sie i zjadlam to na co mialam ochote :D

Do góry