reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Nie narzekajcie, chociaż jesteście w domu, a ja leżę w szpitalu i tak już do końca, a tu nuda nieziemska...., a też jeszcze nie kupiłam mnostwa rzeczy i nie pozałatwiałam tylu spraw.

reklama
dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna
Ja tez biore feminatal N i nic lekarz nie mowil zeby Maks był nadwyraz duzy. Wczoraj bylam u gina, ale nie pytalam o to. Za 3 tyg mam nastepna wizyte i bedzie jeszcze usg, to na pewno zapytam ile urosł od ostatniego.

Dzieki dziewczyny za odp z tymi cycuchami. Bede oliwka smarowac bo i tak sie cala smaruje.

czesc dziewczyny....kurcze ranne z was ptaszki:-) chociaz z drugiej strony w Polsce jest godzina pozniej....
Ja tez zaczelam smarowac sutki oliwka, przeraza mnie wizja, ze zaczna pekac i krwawic...:no: modle sie zeby przebieglo to bezproblemowo...

dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna

Hejka, moim zdaniem waga Dzieciaczków zależy również od naszych genów, jeżeli rodzice byli dużymi dzieciaczkami to jest - chyba - większa szansa na to, że Dziecko, będzie podobnie ważyło. Nasze mamuśki, raczej witamin takich nie przyjmowały, więc jak jeszcze założyć, że wspomagamy się witaminkami, to czasami może być i tak, że Dziecko się urodzi większe. Ale to takie moje rozmyślania :-) Chyba najlepiej po prostu zapytać lekarza:tak:

Nie narzekajcie, chociaż jesteście w domu, a ja leżę w szpitalu i tak już do końca, a tu nuda nieziemska...., a też jeszcze nie kupiłam mnostwa rzeczy i nie pozałatwiałam tylu spraw.
bidulka, to chyba najgorsze jak musisz sama w szpitalu plackiem lezec, nie ma to jak w domu nawet jak ci nie wolno nic robic...ale zawsze to inaczej...
ale jak mus to mus co...szczerze ci wspolczuje....;-)

A ja sobie ponarzekam:-Dchociaż na forum.Mojemu mężowi nie będę, bo mi nie wypada kiedy pracuje całe dnie, a tu mnie każda zrozumie:-D

Też byłam w szpitalu i wiem jakie tam są nudy:sorry2:

no dobra jak narzekamy, to narzekamy:-D
mnie ostatnie kilka dni tak mala w brzuszku kopie, ze az boli....pewnie dlatego, ze jest coraz wieksza i ma coraz wiecej sily.....ale jak tak bedzie do konca to nie wiem....:sorry2:

ja ostatnio rozmawialam z tesciowa i mowila, ze jak moj D mial tydzien to juz zaczelam mu dawac kasze bo mlekiem sie nie najadal:szok: bylam w szoku ciezkim ale jej nic nie mowilam bo wiadomo nie bede komentowac jej metod wychowawczych....ale kasza po tygodniu:confused:

reklama
Do góry