reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

U mnie to samo. Roztargnienie i okropne zmęczenie!! Aż sama zła na siebie jestem, bo jeszcze tyle do zrobienia w domku przed przyjściem Kropeczki :-( A tu ciągle zmęczona chodzę. Może jak trochę te upały przejdą to się ożywimy?

reklama
Już mi na nerwy działa moje roztargnienie :-( dziś pojechałam do diabetologa na wizytę, i okazało się, że włąściwie to byłam zapisana na wczoraj:zawstydzona/y: całe szczęście że zostałam przyjęta, ale zapiski o wizycie zrobiłam wszędzie, a i tak się pomyliłam.. na prawdę podziwiam moje otoczenie, że mają do mnie jeszcze cierpliwość :sorry2:

Iza ja ostatnio mialam tak z dentysta, ale nas nie przyjal :(:baffled:

nam meble dla bobasa przychodza kolo 19 wrzesnia, do pokoju goscinnego tez kolo tego terminu... szykuje sie harowka... mam nadzieje tylko ze bedzie wtedy chlodniej... do tego terminu musze wyprac wszystko dla bobasa i wyprasowac a troche tego jest... no i jeszcze zaaaakupy z pierdolami ktorych nie moge kupic... nie chce na allegro... ale widze ceny i szukam cos zblizonego... a tu jak na zlosc jak jest to 40 zl roznicy... cholera bierze :angry:

MONIA-AREK, mi położna kazała codziennie rano i wieczorem smarować sutki oliwką. i tak robię od kilku tygodni. Problemu z piersiami nie mam na razie żadnego, więc może to działa i teraz. Choć mi stwierdziła, że ten zabieg docenię przy karmieniu piersią. Ponoć sutki są wtedy bardziej elastyczne i nie pękają i nie krwawią (brrrr, na samą myśl już mnie boli :-)).

Tak, ja bym się już najchętniej z latem pożegnała :crazy: Wcale mi nie będzie przykro :-D Dzisiaj jest chłodno, w nocy padał deszcz więc jak widać wychyliłam się na chwilę z łóżka hehe. Po drugie kupiłam sobie bardzo fajny ciążowy sweterek a przecież w upał nie będę w swetrze chodzić(nawet po domu, bo w sumie to nie mam gdzie chodzić:-D:sorry2:).

Po Maternie dzieci większe ???? Hmmm ja o tym nie słyszałam, a szkoda, bo łykam właśnie te witaminy...Może zmienić ?? Kurde, bo nie chce żeby moja córka ważyła 5kg :szok::sorry2: W sumie na usg miała normalną wagę, nie żadną dużą...Ale mam teraz mętlik w głowie no...

szczerze to nie byłam jeszcze i za bardzo nie wiem ale pewnie jakies targi o pielegnacji malucha i wogóle moze jakies gratisy beda dawac hehe :) jak u mnie bedzie to napisze wiecej chyba ze ktoras z mam ma wczesniej i sie wybierze :)
jutro jest w poznaniu wiec moze ktoras mama pojdzie to napisze :)
Chciałam jechać, ale nie wyjdę dzisiaj z domu za nic w świecie - duchota i nie ma czym oddychać. Chyba, że później pogoda się polepszy (tzn. pogorszy) :-(

Aaaa.... jeszcze chcialam zapytac...
wczoraj zauwazylam ze na brodawkach mam sucha i złuszczona skore i zapomnialam zapytac lekarza co to. Nie macie czegos takiego??
Ja używam kremu Babydream Rossmanna do pielęgnacji brodawek piersiowych (lanolina + wit. E). Przynosi ulgę, gdy cycki lub brodawki bolą i świetnie uelastycznia, więc skóra nie ma prawa być przesuszona.

to moze kawal na poczatek dnia ;-)
Małżeństwo wybrało się na pokazy drobiu. Zawiedziona aktywnościa seksualną swego męza żona mówi :
- Patrz, ten kogut to może cały czas... raz za razem.. nie tak jak ty
Mąż ze stoickim spokojem mówi :
-Zauważ , że on to za każdym razem robi z inną ;-)

Najbardziej z calej tej historii rozsmieszyła mnie wizja pokazów drobiu;-)

reklama
dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna

Do góry