reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
witam dziewczynki , nie było mnie trochę więc nawet nie próbuję nadrabiać:sorry2:
nie zniknęłam z powodu żadnego wyjazdu ani też nie było mi z jakichkolwiek powodów przykro...
po prostu po przeprowadzce dopiero podłączyli mi linię i internet....
przykre jedynie jest to że osoby które prowokują do kłótni i wogóle nie dostały żadnego nawet ostrzeżenia....:sorry2: no ale cóż.... tak bywa...

i dziękuję bardzo niektórym dziewczynkom za zainteresowanie moją osobą...:tak:

u nas wszystko ok... w domku już zadomowieni, dzidzia daje znaki dniami i nocami :-D wyprawka do szpitala już gotowa.... łóżeczko już stoi w pokoiku maleństwa:tak: więc chyba prawie wszystko mamy już z głowy....;-)

Fajnie, ze jesteś :tak: Teraz ja znikam na jakiś czas, bo dziś się przeprowadzamy na swoje:-) i muszę poczekać, aż podłączą mi internet.

A sorki, to nie do Kilolka, to do Ka.M.
hihi a juz wpadlam w panikę na chwilke hihi :-) uwsteczniam się w tej ciązy ;-)

Ależ bezalkoholową oczywiście :wink:
Kiedyś nie jadłam mięsa, byliśmy na wakacjach i J. kupował sobie hot-doga. Zapytał czy też chcę. Spojrzałam na niego z wyrzutem, a on podszedł do pani i mówi: poproszę 2 hot-dogi, przy czym jeden bez parówki, ale z surówkami. Zapchałam się suchą bułą z kapustą :-D
jak my z M. czasami chhodizmy na kebbaba (no chodzilismy, właściwiie) to mój Kubba tez zawsze chciał, więc M. brał mmu same warzywa w tym kebabowym papierku (bez bulki, mięsa, sosu itd) i maluch był zachwycony, ze kebaba zajada :-)

A moge zadac dosc intymne pytanie??

Czy po seksiku i po orgazmie macie potem jakies jakby dziwne bole na dole brzuszka?? Nie jest to ciagly bol, tylko jakby skurcze wewnatrz czy cos... nie wiem czy rozumiecie o co chodzi...
mnie nie boli podbrzusze ale sama pochwa szczypie (jak obtarcie) mimo, ze w trakcie nie czuję dyskofortu to i tak chhyba czas zacząć uzywać żelu nawilżającego.

Kobietki pomóżcie !!!! Mam wrażenie, że ta pierś zaraz mi eksploduje i jest coraz twardsza. CZy któraś z Was tez tak miała.
ja w ciązy nie miałam. ALe tak sobie myślę, ze może świeżo tłuczona kapusta by pomogła? jak przy laktacji.Albo ziemniaki. Ja bym chyba do lekarza na Twoim miejscu poszła.

reklama
Do góry