reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja nie wiem jakbym teraz zareagowala jakby mi sie plec zmienila??mam juz troche ciuszkow chlopiecych kupionyhc..poza tym wymyslilam sobie ze na scianie w pokoju u synka bedzie wymalowane jego imie..i nie wiem czy mam robic to przed porodem czy po??

Mam nadzieje ze kasiula byla jedynym przypadkiem zmiany plci na naszym listopadzie:-)

reklama
hej dziewczyny, ja tez zaczelam kupowac wszystko wczesniej bo wtedy mozna sie nacieszyc tymi zakupami, bo nie ukrywam dla mnie to wielka frajda..jak mam nieciekawy humor to maja druga polowa zawsze mowi "chodz pojdziemy na zakupy dla dzidzi to Ci bedzie lepiej":-) a poza tym lepiej byc prxygotowanym no i nie ukrywajmy jak by sie chcialo to WSZYSTKO kupic na raz to troszke to kosztuje....

Dlatego olewam przesądy mamy i kupię wcześniej. Chcę się nacieszyć kupowaniem ciuszków, szukaniem wózka i w ogóle... A mój Ł zrobiłby dobre zakupy, ale wiem, że w większości zamówiłby w necie i nie przyszłyby na czas. A poza tym co on wie o ubrankach i akcesoriach... Lepiej samej na sobie polegać w tej kwestii. A ubranka i pościel trzeba wyprać wcześniej i wyprasować.

hej dziewczyny, ja tez zaczelam kupowac wszystko wczesniej bo wtedy mozna sie nacieszyc tymi zakupami, bo nie ukrywam dla mnie to wielka frajda..jak mam nieciekawy humor to maja druga polowa zawsze mowi "chodz pojdziemy na zakupy dla dzidzi to Ci bedzie lepiej":-) a poza tym lepiej byc prxygotowanym no i nie ukrywajmy jak by sie chcialo to WSZYSTKO kupic na raz to troszke to kosztuje....
Gdzie ty znalazlas faceta, ktory tak mowi?? hehe :-) Jak cos chce kupic to sama musze isc. Nawet przed wyjazdem na wakacje sama poszłam i spodnie mu kupilam, bo jets taki ciezki do lazenia po sklepach ze szok.

Ja juz kupuje i kupuje od parunastu tygodni i ciagle czegos brakuje wiec jakbym miala wysłac męzusia po wszystko na raz, to by sie troche zdziwił, jakby przyszlo to zapakowac do auta i zapłacic.

A moge zadac dosc intymne pytanie??

Czy po seksiku i po orgazmie macie potem jakies jakby dziwne bole na dole brzuszka?? Nie jest to ciagly bol, tylko jakby skurcze wewnatrz czy cos... nie wiem czy rozumiecie o co chodzi...

Witajcie ja mam takie pytanko zauważyłam, że tak od 3 dni jedna pierś zrobiła sie twardsza i sutek jest jakby większy i twardy. Nie wiem czy to normalne, rano jak wstaje to mam wrażnie, że troche mnie ta pierś boli.

MONIA-AREK ja niestety Ci nie pomogę, bo my mamy zakaz i tak oboje przeżywamy katusze, choc dajemy radę ;)

A moge zadac dosc intymne pytanie??

Czy po seksiku i po orgazmie macie potem jakies jakby dziwne bole na dole brzuszka?? Nie jest to ciagly bol, tylko jakby skurcze wewnatrz czy cos... nie wiem czy rozumiecie o co chodzi...

mhm.. też tak mam. a przed tym brzuch jak kamień, do tego stopnia, że aż mi się żołądek (a raczej o miejsce, gdzie kiedyś był żołądek, nie wiem, co tam teraz jest..) zapada, jeśli leżę na plecach.. mówiłam o tym ginowi, powiedział, że ponieważ szyjka mi się nie skraca, to nie jest to przeciwskazaniem ;-)

He he niepokój rośnie widzę... :-p
A mnie ostatnio męczą wzdęcia:zawstydzona/y:. Już strasznie pilnuję tego co jem, i jem malutkie porcje, a często, ale na niewiele się to zdaje:zawstydzona/y:... Nie wiem czy macie jakieś sposoby:confused:? Kupiłam dziś espumisan:tak: Ponoc bardzo bezpieczny w ciąży, bo nie wchłania się do krwiobiegu... Zobaczymy czy skuteczny.:sorry2:

reklama
Do góry