reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
hihi no po prostu nie ma bardzo żąłuję oczywiście. Kiedys były takie plany ale potem burmistrz w radio się tłumaczył, z eza mało dzieic się rodzi w Grodzisku. No cóż nie rodzą się w Grodzisku, bo tu nie ma porodówki ale jak poparzeć na ulićę to co druga z brzuchem.kilolek - jak to nie ma porodówki???
Ale noworodów tez tu nie ma. Jest pediatryczny oddział ale nie chcą za bardzo takich maluszków przyjmować nawet w nagłych wypadkach. Z resztą ostatnio zlikwidowali nawet pediatryczny oddział ratunkowy.
bosastopka
Fanka BB :)
Katrenki, mam dokładnie to samo co ty. Brzuszek mi twardnieje jak tylko wstaje albo dłużej pochodzę. Bólu przy tym nie mam co prawda, ale samo to twardnienie jest okropnie nieprzyjemne! Byłam z tym na Izbie przyjęć i lekarz stwierdził, że to nic groźnego. Ale zbadał dokładnie wszystko (szyjkę, rozwarcie, wody itp.). Może po prostu niektóre z nas tak mają????? Choć ja jestem na Fenoterolu (6 tabletek dziennie) - niestety twardnienia są dalej :-(
Royanna trzymaj się i uważaj na siebie!
Royanna trzymaj się i uważaj na siebie!
katrenki
Fanka BB :)
oj wiem co czujesz, moja druga polowa mowi na mnie moto-moto ...(nie wiem czy ogladalyscie madagaskar20 w kazdym razie smiejemy sie z tego oboje
kilolek - no ja wiem że brzuchatek albo z wózeczkami jest bez liku, pracuję w Grodzisku przy deptaku i mam widok naprawdę miasto pełne sprzeczności..
Ale z tym pediatrycznym to kicha.. w Pruszkowie też z tym problem, jak mój syn rozbił głowę i trzeba było założyć szew, to musiałam pojechać do Wawy na Działdowską, bo w Pruszkowie nie ma ani jednego chirurga dziecięcego
Ale z tym pediatrycznym to kicha.. w Pruszkowie też z tym problem, jak mój syn rozbił głowę i trzeba było założyć szew, to musiałam pojechać do Wawy na Działdowską, bo w Pruszkowie nie ma ani jednego chirurga dziecięcego
kilolek
ooo no to może jjuż nawet miałyśmy okazję się spotkać :-)kilolek - no ja wiem że brzuchatek albo z wózeczkami jest bez liku, pracuję w Grodzisku przy deptaku i mam widok
o raju, a myślałam, że tylko ja tak mam :-), nóg umyć nie mogę, bo brzuchol przeszkadza :-), nie mówię już o depilacji bikini, bo to tragedia :-) no i coraz ciężej mi sie poruszać! :-) eh, ale już bliżej niż dalej :-)oj jak ja bym już chciała!!!
Jestem jak hipopotam, ledwo się ruszam
a jeśli jeszcze nie, to poznamy się po wielkich brzusiachooo no to może jjuż nawet miałyśmy okazję się spotkać :-)
Kilolek, a próbowałaś może na synku coś z Babydream dla dzieci?ja też a ponieważ nie znoszę się smarować używam tylko żelu pod prysznic i działa. Mimo skłonności do rozstępów ani w tej ani w poprzedniej ciąży nic mi nie przybyło nowego.
reklama
kilolek
niestety nie.Trochę się obawiam, bo jest alergikiem. Właściwie to uzywam tych samych kosmetyków od samego poczatkuKilolek, a próbowałaś może na synku coś z Babydream dla dzieci?