reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Madziek bidulko, zeby cie tam za mocno nie nakluli...mi tez czasem twardnieje brzuszek, ale glownie jak szybko i dluzej gdzies maszeruje, najczesciej popoludniami jak wracam z pracy. Ogolnie to prawie caly czas jest w miare twardy, ale taka chyba moja natura, skora sie ponaciagala juz jak mogla i teraz obawiam sie ze coraz mniej elastyczna, co grozi rozstepami:(
A co do skurczow, ja tez sie o nie balam, strasznie ciezko teraz wyczuc czy to skurcze, czy niskie ruchy dzidziusia, latwo jedno z drugim pomylic, zreszta nawet jak sie poczuje uklucie ciezko stwierdzic gdzie dokladnie sie pojawia.
U nas w Szkocji nie ma zadmych badan ginekologicznych, nikt tu szyjki nie mierzy wiec ja nawet nie wiem ile ma moja. Staram sie jednak za duzo nie czytac bo tylko sie bardziej stresuje i potem szukam objawow u siebie.

reklama
Dzieki, w takim razie z lotniska musi byc blisko do tego dworca jesli autobus jedzie tylko 20 min:) W takim razie wezme taxe, bo nie moge sama walizki podnosic do i z autobusu, a wiadomo jak to w Polsce, na pomoc ciezko liczyc:(
No i siup na dworzec i pierwszy autobus do Plocka, ktory jest moim celem.
wiesz co? większość autobusów do Płocka odjeżdża z dworca Północnego w Łodzi. ten dworzec znajduje się na ul. Smugowej 30
tu jest rozkład autobusów z tego dworca Rozk

Hehe, ta sama stronke znalazlam:)
To forum to cudo, dziala szybciej niz inne zrodla i lepiej tutaj zapytac (nawet o autobusy) niz szukac w necie samemu:)

Dziewczynki, sorki za te posty odbiegajace troszke od tematu...:)

reklama
dla wszystkich narazie sio ze skurczami :blink:
trzymajcie sie dziewczyny

a ja zastanawiałam się dlaczego podsypiam
a raczej od kilku dni nagle robi mi się słabo i muszę przymknąć oko i pospać chwilkę
odebrałam wyniki i co
łykam to żelazo a ono nadal w dół reszta wyników też sie pogorszyła
dodatkowo pewnie cukier swoje robi bo musiałam zmienić dietę
glukoza w miarę ok ale reszta przy tym wysiada :baffled:

jutro mam kontrolę w poradni diabetologicznej co lekarz nie ma czasu dla pacjentek bo ich tyle siedzi w poczekalni
powinnam mieć zrobione ktg

bardziej czekam na czwartek na wizytę w mojej poradni
Kaśka, jak lekarz Cię jutro za przeproszeniem oleje, to niestety, uderzaj do prywatnego :-(

Do góry