reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie kobietki jestem nowa, też mam termin na listopada i troszke Was podczytuj i postanowiłam się odezwać. Mam takie pytanko na swoim suwaczku (którego nie potrafię tu zamieścić i to jest prośba może, któraś mi podpowie jak to zrobić) mam napisane coś takiego pamiętaj o ćwiczeniach Kegla. Lekarka nic mi o tych ćwiczeniach nie mówiła i ja nie mam pojęcia jak niby mam je wykonywać. Może któraś z Was wie coś na ten temat.

Witajcie kobietki jestem nowa, też mam termin na listopada i troszke Was podczytuj i postanowiłam się odezwać. Mam takie pytanko na swoim suwaczku (którego nie potrafię tu zamieścić i to jest prośba może, któraś mi podpowie jak to zrobić) mam napisane coś takiego pamiętaj o ćwiczeniach Kegla. Lekarka nic mi o tych ćwiczeniach nie mówiła i ja nie mam pojęcia jak niby mam je wykonywać. Może któraś z Was wie coś na ten temat.
Witaj Pathanka wśród nas :-) Odnośnie Kegla zajrzyj tu: Wzmocnij Kegla - ćwiczenia - ćwiczenia Kegla, krocze, mięśnie kegla, mięśnie pochwy, pochwa - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

reklama
Hej dziewczynki, dzieki za mile slowa. Oczywiscie jak na zlosc dzis mialam gorszy dzien i nawet w ciagu dnia meczyly mnie skurcze, a do tego potworny bol glowy, ale jest juz ciut lepiej i lezymy sobie z Viki - ona bryka a ja umieram z nudow... Fajnie, ze jest to forum - przynajmniej troche czasu zajmuje spradzanie co u was.

Do góry