dziubasek08
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mi też czasem puchną palce ale chyba nie jest tak tragicznie.Za to ostatnio w ogóle spać nie mogę w nocy. Budzę się non stop, a teraz w pracy usypiam. Ja chcę spać!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pojutrze wieczorem mam kontrolne usg. Wreszcie po ponad 3 tygodniach zobacze swiat na zewnatrz.... Jesli wod ubedzie to pewnie poloza mnie w szpitalu, jesli bedzie tyle samo to znaczya kontrolujesz z lekarzem ile tych wod ucieka?
no to trzymam kciuki )) Mam nadzieję, że nic nie ubędzie wód!pojutrze wieczorem mam kontrolne usg. Wreszcie po ponad 3 tygodniach zobacze swiat na zewnatrz.... Jesli wod ubedzie to pewnie poloza mnie w szpitalu, jesli bedzie tyle samo to znaczy
ze sie uzupelniaja mimo wycieku i dalej bede lezec; jesli przybedzie to licze na to, ze pozwola mi wstawac. Odczuwam ruchy Viki wiec musi miec troche tych wod - jakby bylo bardzo malo to nie moglaby sie ruszac. Ostatnio na usg wody stanowilily tylko 5% powierzchni worka owodniowego.
Bura, ja bardzo trzymam za cibie kciuki. Moj maz jest z blizniakow i sama marzylam o blizniakach, wiec o twoich dziewczynkach mysle codziennie. Brakowalo nam tu ciebie.
a ile powinno być tych %?Ostatnio na usg wody stanowilily tylko 5% powierzchni worka owodniowego.