passingby
Fanka BB :)
Dziewczyny musze sie z wami tym podzielic. Wlasnie sie skapnelam,z e wczoraj zaczelam III trymystr!! Teraz to juz z gorki:-)
Szczere gratulacje - my jeszcze troche
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny musze sie z wami tym podzielic. Wlasnie sie skapnelam,z e wczoraj zaczelam III trymystr!! Teraz to juz z gorki:-)
jachcik bardzo ładny, ale kompletnie sie na tym nie znam, bo nie zaznałam tej przyjemności. A widzę, ze co byśmy nie zrobiły to zawsze będziemy "nieodpowiedzialne". Najlepiej się położyć i czekac te 3 miesiące na rozwiązanie. Z drggiej strony, że na żagle to nieodpowiedzialnie, że w samochodzie 15 godzin to głupota, ale że trzeba łazienkę wyszorować, albo podłoge umyć to nikt sie nie burzy???!!! jakbym ja mojej babci powiedziala, ze ide ziemniaki w polu kopac to pewnie by mi dala dodatkowe wiaderko ale ze nad morze jechałam to nie mogła pojąćDzień dobry babeczki
Tym, które wyjeżdżają udanego urlopu i pogody życzę :-)
Ja już nie mogę się doczekać naszych wakacji - za tydzień jedziemy do Pl - najpierw na Mazury na jacht na tydzień a później to już jakoś bardziej organizacyjnie tzn to rodzina, znajomi, wesele przyjaciółki..
Ciekawa jestem waszych opini, bo tak jak już wspomniałam wcześniej na jacht się wybieramy no i wszyscy naokoło wielkie oczy robią że "jak to, w takim stanie na jacht... że nieodpowiedzialnie i wogóle"
A ja myślę że skoro mamy doświadczonego "kapitana" (znajomy z uprawnieniami, który od chyba 15lat żegluje), plan rekreacyjny a nie hardcorowy, skoro w regatach nie startujemy, skoro wszyscy wiedzą że będą mieli "ładunek delikatny" na pokładzie i z każdej strony dbają o moją wygodę to wystarczy tylko trochę ostrożności...
Na Mazury i jacht co prawda wybieram się pierwszy raz w życiu no ale jakoś nie widzę wielkiego stanu zagrożenia, tym bardziej że jacht podobno pierwsza liga... Piszę podobno bo nie mam skali porównawczej
Co myślicie?
no to super! :-) ja dopiero w sobotę czekam niecierpliwie, choć sama nie wiem na coDziewczyny musze sie z wami tym podzielic. Wlasnie sie skapnelam,z e wczoraj zaczelam III trymystr!! Teraz to juz z gorki:-)
no wygląda super! i powiem szczerze, że zazdroszczę takich wakacji! uwielbiam wodę, jachty itd. i jeszcze najlepiej jak buja na wszystkie strony ;-)Dzień dobry babeczki
Tym, które wyjeżdżają udanego urlopu i pogody życzę :-)
Ja już nie mogę się doczekać naszych wakacji - za tydzień jedziemy do Pl - najpierw na Mazury na jacht na tydzień a później to już jakoś bardziej organizacyjnie tzn to rodzina, znajomi, wesele przyjaciółki..
Ciekawa jestem waszych opini, bo tak jak już wspomniałam wcześniej na jacht się wybieramy no i wszyscy naokoło wielkie oczy robią że "jak to, w takim stanie na jacht... że nieodpowiedzialnie i wogóle"
A ja myślę że skoro mamy doświadczonego "kapitana" (znajomy z uprawnieniami, który od chyba 15lat żegluje), plan rekreacyjny a nie hardcorowy, skoro w regatach nie startujemy, skoro wszyscy wiedzą że będą mieli "ładunek delikatny" na pokładzie i z każdej strony dbają o moją wygodę to wystarczy tylko trochę ostrożności...
Na Mazury i jacht co prawda wybieram się pierwszy raz w życiu no ale jakoś nie widzę wielkiego stanu zagrożenia, tym bardziej że jacht podobno pierwsza liga... Piszę podobno bo nie mam skali porównawczej
Co myślicie?
Trzeba było wcześniej się zgadać i zrobić zlot listopadówek nad Bałtykiem Gawit, życzę Tobie i sobie rewelacyjnej pogody - takiej w sam raz dla ciążówek No i wszystkim pozostałym mamuśkom również oczywiścieagissa, Kasia ja wyjeżdżam jutro do Władysławowa :-) co prawda tylko na 4 dni, ale bardzo się cieszę, bo już się bałam, że nie damy rady finansowo w tym roku jechać na żadne wczasy! jednak dzięki moim rodzicom nam się to udało!!!!!!!!!!:-)
mam nadzieję, że nam wszystkim pogoda dopisze :-)
Dziewczyny, dopiero wczoraj się dowiedziałam, więc dla niektórych jest już za późno Ale może któraś jeszcze skorzysta. NFZ refunduje badania usg prenatalne. To badanie wykonuje się do 24 tc. Trzeba tylko znaleźć gabinety, które biorą w tym udział.
Chyba, że to żadne odkrycie, bo NFZ zawsze to refundował, a ja nie wiedziałam ?
A od ktorego tygodnia jest III trymestr? Bo nie pamietam, a moze tez juz zaczelam i nawet nie wiem.Dziewczyny musze sie z wami tym podzielic. Wlasnie sie skapnelam,z e wczoraj zaczelam III trymystr!! Teraz to juz z gorki:-)