reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moja tez nie chce spac w dzien juz od jakiegoś czasu i przez to mam duzo mniej czasu na wszystko. Ale chodzi spac o 20 za to, tyle ze wtedy to i ja juz jestem spiąca a juz napewno nie mam siły na sprzątanie.:no: Nawet nie chce myśleć jak to bedzie z dwójką:szok:

Ja ide dopiero za tydzien do lekarza i strasznie sie boje czy wszystko jest ok. Dziewczyny czy orientujecie sie czy jezeli jest ciałko żółte to znaczy ze zarodek sie dobrze rozwija tyle ze go nie widac jeszcze. I czy jest mozliwe ze pecherzyk ciazowy nie rosnie, bo ja duzo poczytałam i wyczytałam ze czasem nie pojawia sie zarodek ale pecherzyk rosnie.:baffled:

reklama
Witajcie;)

ja dzis spalam od 15 do 18.30 rany....:szok: sam zasnelam w ubraniu hehe an sofie....

a ja dzis tylko 10 razy wimotowalm do teraz...heheheh.....:tak:

Ech ci faceci, niby 30 lat a okazuje się, że i tak niedojrzali.... Agusisko trzymaj się dzielnie, mój mąż zareagował pozytywnie - nawet bardzo, ale teraz robi fochy, że to początek ciąży, a ja zachwuje się jakbym była już z gigantycznym brzuchem!! Dziwak z niego - tłumaczę mu, że teraz to najważniejsze chwile.....

Oh gosh Zajączek i u mnie łzy wycisnął :zawstydzona/y:

Hej dziewczynki, malduję się! Jestem, jeszcze żyję ale ledwo co. Generalnie oscyluję wokół sedesu :-( mój synek jak sie go zapyta "co mama robi w łazience?" to kuca, pochyla głowę i robi "bleeeee" :sorry2: jesli to potrwa jeszcze cały miesiąc to nie wytrzymam psychicznie, daje słowo!
Wybaczcie, nie doczytam co dziś napisałyście, nie mam siły.
Chyba zaczynam się odwadniać, prawie wcale nie sikam :baffled: nawet pić nie moge, bo mnie odrzuca :baffled:

Hej dziewczynki, malduję się! Jestem, jeszcze żyję ale ledwo co. Generalnie oscyluję wokół sedesu :-( mój synek jak sie go zapyta "co mama robi w łazience?" to kuca, pochyla głowę i robi "bleeeee" :sorry2: jesli to potrwa jeszcze cały miesiąc to nie wytrzymam psychicznie, daje słowo!
Wybaczcie, nie doczytam co dziś napisałyście, nie mam siły.
Chyba zaczynam się odwadniać, prawie wcale nie sikam :baffled: nawet pić nie moge, bo mnie odrzuca :baffled:

Kochana mam to samo...co pije to herbata bez cukru....ehh:-:)-(

PRZECZYTALAM CALY WATEK.....nadrobilam 60 stron...:tak::tak:

reklama
hahaha ja mam to samo, ciagle sobie ze mnie zartuje, zebym nie przesadzala, bo przeciez nie mam jeszcze wielkiego brzucha, a ja mu ciagle tlumacze, ze jak juz bede miala ten moj brzuchal, to nie bedzie za mna oczami nadarzal ;) ale bardzo mnie wspiera, nie pamietam kiedy ostatni raz zmywalam, jak padam popoludniami to chodzi jak myszka, zeby mnie nie obudzic, musial dorosnac w ciagu tygodnia :) dal mi popalic na poczatku, ale teraz jest najukochanszym małżem :)

Do góry