reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :biggrin2:

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :biggrin2:

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::biggrin2:

Mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-D:tak::biggrin2:

Mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :biggrin2:
Mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

Dostaliśmy płytkę DVD z 22 minutowym nagraniem.
Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :biggrin2:

AAA i odrazu wyprzedzam pytanie Gie-oski :-) Nic nie płaciłam za usg 3d.

Oto nasza kruszynka :biggrin2:

gratuluje :) a tak bardzo nie chcialas wiedziec plci :) hehe super kolejna mala gwiazdeczka na forum :)

a co do klotni to przestancie bo to smieszne jezeli komus nie podoba sie moderator niech napisze wyzej z zazaleniem... a nie na forum pisac tak.... szkoda nerwow naszych i naszych maleństw

reklama
reklama
Jak się czujesz ? Jest poprawa ?

jestem wymęczona na maksa dopiero od godziny czuję się lepiej
tak mnie bolało że szok:-(dwa razy ryczałam z bólu
ale dzidzia się rusza i czuję ją

nadal leżę jutro mąż zabiera córeczkę do pracy żebym mogła pospać i wiecie co przez tą akcję to ja chyba powoli zacznę pakować torbę do szpitala
nie tak na maksa ale tylko najbardziej potrzebne rzeczy
bo w sumie lekarz mi powiedział że powinnam troszkę być gotowa na niespodzianki
łożysko nie takie szyjka krótka i jak się będą nasilać bóle to szpital raczej nieunikniony ....
wierzę że jednak jeszcze pobędziemy troszkę w domku

Do góry