reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

usunęlam post który ie był obraźliwy ale prowokował kłótnię, a kócić się nie warto..
i nie raz mówiłam Ci że nie ma się co kłócić.... żebyśmy skończyły...
wiem że sie odgrywasz na tym że kilka dni wcześniej z Kasią zgłosiłyśmy że tworzą się tematy miast na forum i robi się śmietnik.....
jeśli chcecie nie muszę być moderatorem ale sama sobie tegoi tytułu nie nadałam....i o to żebym się nie udzielała tutaj i może chciałabyś sama przej
jeśli chodzi Ci o to żebym się nie udzielała tutaj i może chciałabyś sama przejąć status MODA ... to rób jak chcesz....
ja się na ten temat wypowaidać nie będę więcej.....:sorry:

Jeśli myślisz że chodzi o odgrywanie się - jesteś w błędzie. Chodzi o dosyć pogardliwe w swym brzmieniu "to zgłoście to do moderatora" - napisane przez moderatora i o reakcję na uwagę że takie zachowanie modratorowi nie przystoi. Moderator moze zrobic ankiete i spytac kto jest za a kto przeciw temu tematowi lub w inny sposob zasięgnąć rady grupy ktorej reprezentantem i "pilnowaczem" sie obwołał a nie z wyzyn swego "urzedu" pisac "to zgloście to do moderatora". Sorry - to takie.. polskie...

reklama
Jeśli myślisz że chodzi o odgrywanie się - jesteś w błędzie. Chodzi o dosyć pogardliwe w swym brzmieniu "to zgłoście to do moderatora" - napisane przez moderatora i o reakcję na uwagę że takie zachowanie modratorowi nie przystoi. Moderator moze zrobic ankiete i spytac kto jest za a kto przeciw temu tematowi lub w inny sposob zasięgnąć rady grupy ktorej reprezentantem i "pilnowaczem" sie obwołał a nie z wyzyn swego "urzedu" pisac "to zgloście to do moderatora". Sorry - to takie.. polskie...
Sorry ... ale pisząc to nie miałam takiego oznaczenia i nie miałam pojęcia że je dostanę........
A do tej pory zachowywałam się w stosunku do Ciebbie tak jak Ty do mncjie...
może i masz rację ... powinnam zgłosić nadużycie.. ale czy to coś teraz zmienia..?
Skoro i tak oczernisz mnie przed wszystkimi.....
Ale poczytaj swoje posty... i powiedz czy Tu choć raz zachowałaś się fair....
bo napewno nie.....
Już od kilku dobrych dnbni zaczepaisz mnie jak tylko coś napiszę....
więc nie mów że tak nie jest......

my dzisiaj leżymy plackiem przez 2 godzinki miałam silne bóle jakieś ściągające jakby skurcze
wzięłam scopolan i więcej luteiny tak mi kazał lekarz robić gdyb coś się działo

no i teraz jak leżę to jest w miare ok ale jak tylko wstaje do łazienki lub lodówki to już przy samym siadaniu strasznie boli

mam nadzieję że przejdzie bo jestem sama z martynią do godz 21
normalnie jestem troszkę wystraszona

jak najmniej będę wstawać i może się wyciszy

my dzisiaj leżymy plackiem przez 2 godzinki miałam silne bóle jakieś ściągające jakby skurcze
wzięłam scopolan i więcej luteiny tak mi kazał lekarz robić gdyb coś się działo

no i teraz jak leżę to jest w miare ok ale jak tylko wstaje do łazienki lub lodówki to już przy samym siadaniu strasznie boli

mam nadzieję że przejdzie bo jestem sama z martynią do godz 21
normalnie jestem troszkę wystraszona

jak najmniej będę wstawać i może się wyciszy
Leż koniecznie - mała już rozumie że nie możesz wstawać prawda?
A może ci coś pomóc? nie wiem.. w sumie też z poznania jestem i mam się dobrze. Jakby co dawaj znać!

Leż koniecznie - mała już rozumie że nie możesz wstawać prawda?
A może ci coś pomóc? nie wiem.. w sumie też z poznania jestem i mam się dobrze. Jakby co dawaj znać!

kochana jesteś bardzo dziękuję :tak:
narazie leżę w łóżku zawalona małej zabawkami
piotrek rano zrobił mi zakupy
wczoraj nagotowałam gar zupy na dwa dni więc obiadek też mamy
narazie sobie radzimy

ale wiesz możemy się spotkać może jakoś niedługo :tak: jak nie dam rady wstawać to zapraszam do siebie :tak:napiszę na priv

tak wogóle to już się zastanawiałam czy jakiegoś mini spotkania nie zorgaznizować dla mam z poznania :-)
jest nas kilka i miło by było poznać się bliżej i w razie czego pomóc sobie
spędzić chwilkę może na starym rynku

narazie mam nadzieję że mi przejdzie :baffled:

tak wogóle to już się zastanawiałam czy jakiegoś mini spotkania nie zorgaznizować dla mam z poznania :-)
jest nas kilka i miło by było poznać się bliżej i w razie czego pomóc sobie
spędzić chwilkę może na starym rynku

narazie mam nadzieję że mi przejdzie :baffled:

Ja też wolę w realu :) w koncu mozliwe ze wyladujemy na tej samej porodowce...

reklama
Do góry