reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja wrocilam z Augustowa choc nie opalalm sie i staralam sie na sloncu nei siedziec opaliłam sie na ramionach i buzi i nogach eh piec chyba mnie bedzie....

Ja tak tydzień temu się dorobiłam... Krem po opalaniu najpierw włóż do lodówki - będzie lepszy efekt ;-) No i jeszcze spróbuj kefir albo śmietanę - szybciej łagodzą opaleniznę. Tylko skóra po nich będzie śmierdzieć mlekiem, ale da się wytrzymać...

Kaśka k mam nadzieję, że będzie dobrze i nie będziesz musiała jednak jechać do szpitala.

reklama
witajcie laseczki
Trochę ostatnio zabiegana byłam a od wczoraj goście w domu więc już zupełnie wypadłam "z obiegu" no ale... do rzeczy;
Słuchajcie, niech mi ktoś wytłumaczy - w czym przeszkadza to że gdzieś sobie wisi wątek "ciężarówki z Koziej Wólki"? :laugh2: Czy naprawdę nie mamy większych problemów...?
Jeżeli nie interesuje mnie jakiś wątek - nie wypowiadam się w nim w związku z czym nie przychodzą mi informacje o dopisanych postach na forum i w ogóle sprawa mnie nie dotyczy!. Wybaczcie, ale osobiście NIE WIDZĘ PROBLEMU!!
Pomijając kwestie personalne, uważam że jedynymi postami jakie powinny być usuwane powinny być posty obraźliwe i wulgarne bo sama wiem, ze czasem ciężko mi było zdecydować się w którym wątku powinnam się wypowiedziec..
np
wróciłam z badania połówkowego w związku z czym powinnam to samo napisać w tematach:
a) samopoczucie listopadówek
b) terminy i wyniki badań
c) listopad
;-)
Jak dla mnie niech ktoś sobie zakłada takie wątki jak chce skoro czuje taką potrzebę...

Dzień Dobry:-)
dzisiaj mam wolną chatę :-)

To LEŻ! :-):-p

Dziewczyny , ale kompletnie od kilku dni nie czujecie żadnych ruchów ?
Jak wczoraj byłam na tym usg 3d to lekarz tak mi zmolestował brzuch, że mała strasznie się kręciła-chyba miała dosyć.
Może spróbujcie lekko podrażnic brzusio na leżąco.
Sama nie wiem ...

Ja zastosowała zimny "prysznic" - szklanka bardzo zimnej wody - pomoglo

witajcie laseczki
Trochę ostatnio zabiegana byłam a od wczoraj goście w domu więc już zupełnie wypadłam "z obiegu" no ale... do rzeczy;
Słuchajcie, niech mi ktoś wytłumaczy - w czym przeszkadza to że gdzieś sobie wisi wątek "ciężarówki z Koziej Wólki"? :laugh2: Czy naprawdę nie mamy większych problemów...?
Jeżeli nie interesuje mnie jakiś wątek - nie wypowiadam się w nim w związku z czym nie przychodzą mi informacje o dopisanych postach na forum i w ogóle sprawa mnie nie dotyczy!. Wybaczcie, ale osobiście NIE WIDZĘ PROBLEMU!!
Pomijając kwestie personalne, uważam że jedynymi postami jakie powinny być usuwane powinny być posty obraźliwe i wulgarne bo sama wiem, ze czasem ciężko mi było zdecydować się w którym wątku powinnam się wypowiedziec..
np
wróciłam z badania połówkowego w związku z czym powinnam to samo napisać w tematach:
a) samopoczucie listopadówek
b) terminy i wyniki badań
c) listopad
;-)
Jak dla mnie niech ktoś sobie zakłada takie wątki jak chce skoro czuje taką potrzebę...

Popieram!

Hej Dziewczyny, kurcze u mnie taka pogoda, że tylko zaszyć się pod kołderką, szaro, buro i ponuro. Śpiąca strasznie jestem i nóg nie czuję po wczorajszym rajdzie po sklepach za tapetą do pokoju dla Dzidzi

Kaśka k życzę dobrego samopoczucia, odpoczywaj duuuużżżżooooo :-) A ja szpital Raszei i z chęcią również powiększyłabym szeregi na spotkanku, jeżeli mogę ;-)

a ja wrocilam z Augustowa choc nie opalalm sie i staralam sie na sloncu nei siedziec opaliłam sie na ramionach i buzi i nogach eh piec chyba mnie bedzie....

Jak przeczytałam o Augustowie to zaraz mi się mój teść przypomniał z jego szlagierem "Augustowskie noce" hehehhe. To jego rodzinne sytrony. Słyszałam, że bardzo malownieczy region, kurnaśka, a mnie mąż jakoś jeszcze w tam nie zabrał, boooo dalekoooo i czasuuuu bark.;-)

Życzę Wam miłej niedzieli :-)

Podpisuję się obiema rękami pod Mary mary, o czym już z resztą pisałam wcześniej!!! A poza tym, to pogoda wreszcie się zepsuła, co bardzo mnie cieszy, bo wreszcie nie jestem cała popuchnięta:tak:

kasiu mam adzieje że dzisiaj będzie lepszy dzień i będziesz się lepiej czuła i nic maluszkowi w brzuszku nie będzie dokuczało :))

reklama
hej dziewczynki! melduję, że wóciłam!
Straszne dużo przez ten tydzień napisałyście. Nie wiem kiedy to doczytam.
Ja jestem wykończona. Dogorywam. Wakacje z małym dzieckiem to istna mordęga, pewnie dla tych co nie są w ciąży też. Wczoraj w samochodzie mimo włączonej klimy myślałam, ze zejdę przez en upał, a dziś z kolei deszczowo i zimno.

Do góry