reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A mi tam pasuje moderator. Może dlatego, że sama nie chcę nim być i jeśli to takie ważne, to okej, niech wpiszą się osoby chętne, przeprowadźmy coś w rodzaju ankiety czy głosowania i sprawa załatwiona. Bo też mnie akurat w tym momencie denerwuje takie podejście "a dlaczego ona jest moderatorem??". Jeśli zaczynamy taki temat, to najpierw trzeba wiedzieć, czy są w ogóle inne chętne osoby, które tą funkcję będą pełnić.Ot co!

A teraz zupełnie z innej beczki : jestem strasznie zestresowana, zmartwiona i w ogóle. W środę zaczęliśmy remont pokoju, ja nic nie malowałam w sumie, tylko coś przyniosłam, przestawiłam(muszę się przyznać że zdarzyło mi się coś dźwignąć ale P sam nie dawał rady), a wczoraj pomalowałam parapet i kawałek kaloryfera :sorry:
I mała nie rusza się właśnie od środy. Nic a nic. Nie wiem, może rusza się jak śpie ?? Ale jest już sobota, jeśli dzisiaj też nie da znaku życia to powiedziałam, że ide jutro do szpitala na izbę przyjęć i mam w dupie za przeproszeniem, mają mi pokazać i dać posłuchać moje dziecko. Nie wiem czy jest sens tak się martwić...Ale aż mi się chce płakać, bo boję się, że coś się jej stało...

A mi tam pasuje moderator. Może dlatego, że sama nie chcę nim być i jeśli to takie ważne, to okej, niech wpiszą się osoby chętne, przeprowadźmy coś w rodzaju ankiety czy głosowania i sprawa załatwiona. Bo też mnie akurat w tym momencie denerwuje takie podejście "a dlaczego ona jest moderatorem??". Jeśli zaczynamy taki temat, to najpierw trzeba wiedzieć, czy są w ogóle inne chętne osoby, które tą funkcję będą pełnić.Ot co!

A teraz zupełnie z innej beczki : jestem strasznie zestresowana, zmartwiona i w ogóle. W środę zaczęliśmy remont pokoju, ja nic nie malowałam w sumie, tylko coś przyniosłam, przestawiłam(muszę się przyznać że zdarzyło mi się coś dźwignąć ale P sam nie dawał rady), a wczoraj pomalowałam parapet i kawałek kaloryfera :sorry:
I mała nie rusza się właśnie od środy. Nic a nic. Nie wiem, może rusza się jak śpie ?? Ale jest już sobota, jeśli dzisiaj też nie da znaku życia to powiedziałam, że ide jutro do szpitala na izbę przyjęć i mam w dupie za przeproszeniem, mają mi pokazać i dać posłuchać moje dziecko. Nie wiem czy jest sens tak się martwić...Ale aż mi się chce płakać, bo boję się, że coś się jej stało...

W kwestii nr 1 - ja dla odmiany nie znosze samozwanstwa
W kwestii nr 2 - moze wypij duszkiem taką większą szklankę ZIMNEJ wody i podgryz naprawde slodkim owocem??? moja mała po takiej kuracji zaczeła mnie ostro kopać!

I jesli sie nie porusz tak po 2 godzinach - idz do szpitala. Moja polozna od razu mi tak powiedziala ale powiedziala tez, ze teraz robia bardzo duzo KTG i dzieciaczki przez upaly sie malo ruszaja wiec mysle ze wszystko jest dobrze!

No ale to chyba nie mogło być takie do końca samozwańcze, bo chyba przecież to nie takie proste zostać modem? Nie wiem do końca, nie miałam 3dni dostępu do internetu a tu już jakieś afery ;-)

Zaraz spróbuje tą terapię szokową, może zadziała...Mam nadzieję:-(

Więc tu też swoje zdanie przedstawię: nie podoba mi się nazywanie niektórych wątków śmietnikiem. To, co dla mnie jest bzdurne i głupie, dla innej osoby może być ważne i znaczące. Po raz kolejny piszę, ze dysponujemy właasną wolą i możemy dokonywać własnych wyborów, a co za tym idzie nie czytac tego, co nas nie interesuje. Wcześniej zastanawiałam sie nad tym i miałam wątpliwości, teraz jednak twierdzę, ze jeśli dla kogoś coś jest istotne, to dlaczego ma o tym nie pisać? I osobiscie wolę, zeby pisał na podforum poznańskim, niż na np:rodzić ale jak? bo ja wtedy łatwiej potrafię wyselekcjonować interesujące mnie treści. A jeśli będziemy chciały szukać wspólnych mianowników i pokazywać bezzasadność nowych wątków, to zawsze się to uda... Bo tu wszystko w efekcie sprowadza się do ciąży.....

tak czy inaczej dajmy już spokój temu. Do tej pory przez 6 miesięcy nie było podforów regionalnych i dziewczynom a także mi chodziło o to żeby ich nie było nadal bo nie ma sensu :)) Ka..m i passingby wszelkie związane z tym treści rozwiązujcie prywatnie, żeby nie wpływało to na inne dziewczyny i nie pogarszało tutaj humoru.
Passingby wiem że pisałaś że lubisz ostrą wymianę zdań, ale nie każdy lubi tego rodzaju rozmowy.
Zachowujcie się jak dorosłe kobiety , bo to dla mnie najmniej ważne kto jest tutaj modem, ważne żeby zachowywać się w ten sposób rzeby nie uwłaczać innym i nie prowokować a wtedy nie będzie potrzebny żaden moderator
to moje zdanie :))

Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :biggrin2:

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :biggrin2:

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::biggrin2:

Mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-D:tak::biggrin2:

Mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :biggrin2:
Mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

Dostaliśmy płytkę DVD z 22 minutowym nagraniem.
Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :biggrin2:

AAA i odrazu wyprzedzam pytanie Gie-oski :-) Nic nie płaciłam za usg 3d.

Oto nasza kruszynka :biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewczynki !!!
bylismy dziś w szpitalu na usg 3d.
z dzidzią wszystko w porządku, a to co was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :biggrin2:

czekamy na córeczkę !!!!!
czyli na malwinkę :biggrin2:

cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-d:tak::biggrin2:

mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-d:tak::biggrin2:

mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :biggrin2:
mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

dostaliśmy płytkę dvd z 22 minutowym nagraniem.
mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją małą mi :biggrin2:

oto nasza kruszynka :biggrin2:

gratulacje!

Do góry