reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
mi też dwa razy przyplątała się zgaga <fuuuu>
butterfly27 super, że z dzidzia wszystko o.k.:-)
aniaa-a to tylko gratulować, ja w sumie też ciążę przechodzę o.k., chociaż II trymestr jakoś gorzej, ale nie dużo, bo w pierwszym to bezobjawowo.
Ale teraz jak czuję dziecko to jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miran i Dudziakowa trzymam kciuki!!!!!!
Ja cos dzisiaj się gorzej czuje, brzuszek twardszy i cięższy... To chyba wina upału i wczorajszego shopingu..
Odpoczynek dzisiaj tylko w pozycji horyzontalnej....

Pozdrawiam!!

Dziewczyny wspolczuje Wam tego upalu :-( My jak bylismy na wakacjach w Polsce to pierwszy raz marzylam o szybkim powrocie do Irlandii gdzie temperatura obecnie nie przekracza 20 stopni. Trzymam za Was kciuki, dużo odpoczywajcie i pijcie ile tylko się da :happy:

też tak miałam w pl....
w styczniu jak pojechałam to nawet zimą było mi za gorąco i spałam z otwartym balkonem.....:laugh2:
normalnie nie do wytrzymania.... a już nie mówię co latem się dzialo.....:eek:

Witajcie z samego rana:-)

Aż się serce kraje czytając niektórych historii. Ja moje marzenie spełniłam tydzień po odstawieniu tabletek. Ciąża przebiega idealnie, żadnych odchyleń, wyniki idealne, tyję idealnie. Ani za dużo ani za mało. Nic mi nie dokucza. czasami aż się zastanawiam czy jestem w ciązy ,ale nagle czuję pukanie w brzuszku: halo, jestem tu!!!. to cudowne uczucie. Wczoraj byliśmy na usg, i jest nasza kochana, mała dziewczynka Hania :) :-)
pozdrawiam.
My staraliśmy się o swoje Maleństwo 7 miesięcy i już zaczynałam fiksować. Na szczęście udało się bez żadnego leczenia. Ciąże też przechodzę jak dotąd bardzo dobrze.

Gratuluję córeczki

też tak miałam w pl....
w styczniu jak pojechałam to nawet zimą było mi za gorąco i spałam z otwartym balkonem.....:laugh2:
normalnie nie do wytrzymania.... a już nie mówię co latem się dzialo.....:eek:
A dzisiaj piecze od samego rana! nie wychodzę wogóle z domu:-)
Będę mieć czas żeby nadrobić zaległości na BB. Choć dzisiaj mam więcej zajęć zaplanowanych niż zwykle, bo będę mieć gości wieczorem.

mi też dwa razy przyplątała się zgaga <fuuuu>
butterfly27 super, że z dzidzia wszystko o.k.:-)
aniaa-a to tylko gratulować, ja w sumie też ciążę przechodzę o.k., chociaż II trymestr jakoś gorzej, ale nie dużo, bo w pierwszym to bezobjawowo.
Ale teraz jak czuję dziecko to jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję! I podpisuję się pod ostatnim zdaniem!!!

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
U nas też dziś cieplutko, na szczęście nie tak jak wczoraj, bo wczoraj to była masakra:szok: upał na maksa, ale dziś jest zimny wiaterek i chmurki, może deszczyk z tego będzie. Co prawda planowaliśmy dziś wyjazd nad wodę, ale przez te chmurki z planów nici.

Dziewyny, zirytowało mnie to że nasza moderatorka usuwa nieobrazliwe posty ktore sa odpowiedzia na jej post. ponizej kopia informacji wyslanej do administratora. Nie chce mi sie juz komentowac tego ze MOD obwolal sie modem bez pytania (to taki nowy rodziaj demokracji chyba) ale u usuwanie postow to przesada...

Szanowni Państwo, całkiem niedawno samozwańczo użytkowniczka K...M obwołała się moderatorka podforum Listopada 2009, napisała do Was i dostała MODA. Gneralnie nie przeszkadzało by mi to gdyby a) miała jakiekolwiek poparcie wczesniej zbadane na forum (np zrobilaby ankiete czy chcemy czy nie zeby byla MODEM) b) nie zaczynałą robic sobie prywatnego folwarku z podforum (sa tematy mniej i bardziej uprawnione do bycia na podforum) i c) nie reagowala naduzyciem na konflikt (usuwajac post w odpowiedzi na jej post). W razie konieczności dysponuje scereen shot-ami postów które stały się zarzewiem konfliktu a także usuniętego posta ktory stanwoił odpowiedz na post MODA. Prosze o rozwiązanie tego problemu, byc moze pouczenie MODA o profesjonalnym podejsciu do zarzadzania podforum skoro juz sie takiej roli podjal. Prosze tez o umieszczenie odpowiedzi oficjalnie w temacie Listopad 2009 (gdie i ja umieszcam tresc tego listu) Z powazaniem

usunęlam post który ie był obraźliwy ale prowokował kłótnię, a kócić się nie warto..
i nie raz mówiłam Ci że nie ma się co kłócić.... żebyśmy skończyły...
wiem że sie odgrywasz na tym że kilka dni wcześniej z Kasią zgłosiłyśmy że tworzą się tematy miast na forum i robi się śmietnik.....
jeśli chcecie nie muszę być moderatorem ale sama sobie tegoi tytułu nie nadałam....i o to żebym się nie udzielała tutaj i może chciałabyś sama przej
jeśli chodzi Ci o to żebym się nie udzielała tutaj i może chciałabyś sama przejąć status MODA ... to rób jak chcesz....
ja się na ten temat wypowaidać nie będę więcej.....:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki, ja nie mam czasu od ponad tyg., w srode przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania i nawet internetu jeszcze nam nie podlaczyli:( Niestety wiec, jestem odcieta od swiata, telewizja tez nie dziala wiec cisza w domu jak makiem zasial:)
Ja czuje sie dobrze, tylko przez ta przeprowadzke mojej niuni wcale prawie nie czuje od 3 dni:( Nie mam kidy sie polozyc, w ruchu nie zawsze moge ja wylapac, martwie sie, czy wszystko w porzadku, ale maz mnie uspokaja, zebym na darmo nie podwyzszala sobie cisnienia... We wtorek mam wizyte u lekarza wiec sprawdze czy wszystko w porzadku. Czasem cos mi zabulgocze tu i tam, ale ciezko wyliczyc o ktorej co i jak. Mam jednak nadzieje, ze wszystko w porzadku bedzie...
Mieszkanko nowe jeszcze nie skonczone, wynajelismy niby umeblowane, ale i tak mase rzeczy trzeba dokupic, zwlaszcza do kuchni. No ale przynajmniej bedzie czas pozniej, zeby urzadzic dzidzi kacik wlasny:)

Niestety, nie mam kiedy was poczytac, mam wiec straaaszne zaleglosci, mam nadzieje ze w przyszlym tyg. uda mi sie jakos nadrobic.
Pozdrawiam wszystkie, mam nadzieje ze u was okej.
Buziaki

Do góry