reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
wstawiam fotki mojej zaczepki :-D ale jeśli komuś będzie to przeszkadzać to mogę je usunąć.....:tak: wystarczy napisać....
p1070636r.jpg
p1070657.jpg

p1070661.jpg
p1070641.jpg

p1070653.jpg

Pewnie część z nas rozpakuje się jeszcze w październiku :)

Jaki słodki kociak! Osobiście wolę pieski, ale małe kotki też są śliczne!

ja własnie jak pieski to tylko małe....
a kotki kocham od zawsze....:-D

co do października to masz rację.... bo częśc z majówek rozpakowała się w kwietniu więc nic nie wiadomo....:tak:

Helenko u nas podobnie - nie wyspana jestem strasznie... az sie balam... strasznie uderzalo.... u mnie paranoja bo licze czy jestesmy w srodku czy nie :) i tak co najmniej 3 razy bylismy wg mnie w centrum :| :szok: nie cierpie burz :angry:

ja też nie lubię burz,:no: a jeszcze bardziej to chyba mój pies, który na maxa panikuje wtedy, ale powiem szczerze, że chciałabym, żeby tak lunęło deszczem bo normalnie nie ma czym oddyczać:szok:

Mam pytanie, czy może któraś z Was ma czasami takie kłócia jakby za kością łonową hmmm trudno jest mi inaczej określić dokładnie to miejsce :-) kurcze nie wiem co mam o tym myśleć :confused:

A inna część majówek rozpakowała się w czerwcu :-)

Czyli niektore z nas rozpakuja sie w pazdzierniku te co bardziej poczatek listopada maja,a te co na koniec moga sie rozpakowac w grudniu.No ja ale roznie to bywa.Ja pierwsze dziecko urodzilam dokladnie wedlug terminu z usg:tak:

noo ja Dziewczyny mam taką cichą nazdieję, że rozpakuję sie o czasie, ani za wcześnie ani za późno :-) A doszły mnie słuchy, że są przepełnienia na porodówkach więc oby w listopadzie wolnych łożeczek była odpowiednia ilość ;-)

reklama
A no i piekne kotki,ale osobiscie wole popatrzec niz miec osobiscie w domu.
Ja mam krolika niby miniatura:-D teraz w te upaly smierdzi fuj,jednak to obowiazek jest,mam tez ryby ale one mniej wymagajace sa:tak:Pracowalam kiedys w zoologi w pl:tak:przed przyjazdem tu

Do góry