reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

co do burzy to u nas zaczeła sie ok 22 a sknczyło chyba o k 2 wiem bo boje sie burzy i prawie w ogóle nie spałam....

Helenko u nas podobnie - nie wyspana jestem strasznie... az sie balam... strasznie uderzalo.... u mnie paranoja bo licze czy jestesmy w srodku czy nie :) i tak co najmniej 3 razy bylismy wg mnie w centrum :| :szok: nie cierpie burz :angry:

reklama
dziewczyny zauwazylyscie ze z przyszlych mam przeniesli watek czerwiec do dzieci urodzone w czerwcu 2009 a co za tym idzie coraz blizej nasze porody..pewnie sierpien sie powoli rozpakowuje..eh ale ten czas leci:-)

dziewczyny zauwazylyscie ze z przyszlych mam przeniesli watek czerwiec do dzieci urodzone w czerwcu 2009 a co za tym idzie coraz blizej nasze porody..pewnie sierpien sie powoli rozpakowuje..eh ale ten czas leci:-)
Leci, oj leci. Nie dalej jak godzinę temu słyszałam od koleżanki, która rodziła w lutym, że ten ostatni miesiąc wlecze się najdłużej i podejrzewam, że jest to całkiem prawdziwe - mnie się dłuży już teraz :-D

gie-oska to samo zauważyłam jak tylko weszłam na bb:-) jesteśmy 4 w kolejce, lipiec szybko się rozpakuje, potem sierpień i nawet nie zauważymy jak zleci wrzesień, i październik. No i my listopadówki:-)

witam:-)
chcialam na poczatku podziekowac goraco kasiilce ze zrobienie dla nas tak fantastycznej listy listopadowek,widac ze wlozone jest w to serce.ja jestem naprawde pod wrazeniem,slicznie kasiilka -DZIEKI:-)

a co do porodu to faktycznie zbliza sie do nas malymi korczkami a ja tu w kompletniej rozsypce no ale chuba nie ma co panikowac jeszcze zdaze hehehe:-)
pozdrawiam

reklama
ale super, bo ja już doczekać się nie mogę listopada, jak urodzę według terminu to szybko, bo w pierwszym tygodniu miesiąca:tak:
Dziś byłam z mężem zobaczyć jak idą roboty w naszym mieszkaniu i już bliżej jak dalej :-p Tynki wyrównane wszędzie, na sufitach już gładzie położone, teraz kafelki nam układają, a potem jak dokładnie ściany wyschną to zrobią na nich gładź i kolorek:tak: Już widzę finisz ;-)
A jak się urządzimy to muszę sprawdzić jakie ciuszki dostanę od szwagierki zrobić listę co mamy dokupić. Uświadomiłam sobie, że za wiele to od szwagierki nie wezmę, bo ona urodziła wiosną, a ja zimą, więc rozmiary nam się nie pokryją z porami roku :-(

Do góry