reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Moim zdaniem lepiej wypić rozpuszczalną z mlekiem, niż cappuccino. Mniej konserwantów i całej tej chemii...
akurat w kawie rozpuszczalnej jest tyle samo chemi co w capucinno. Więc pozostałoby picie tylko sypanej, której ja nie znosze :((((
Ja zawsze piłam przed ciążą rozpuszczalną a teraz przeżuciłam się na capucino bo ma mniej kofeiny :))

a ja piję Inkę :tak::-D. pyszna, konserwantów mało... No ale ja nigdy nie piłam zwykłej kawy:tak:. Ostatnio pozwalałam sobie na colę co jakiś czas, ale zaczęłam mieć potworne skurcze łydek:dry:. No a kawa, cola itp wypłukują magnez...:baffled: Więc znów jestem na soczkach:cool2:

Ja też popijam Inkę od czasu do czasu. Z mleczkiem ofc :) Z kawy zrezygnowałam, chociaż raz na jakiś czas zdarza mi się wypić bardzo lekką, ale tylko wtedy jak dokuczają mi migreny. Ostatnio piłam u znajomej Ricore. Polecam.

No to właśnie zaraz idę zrobić sobie kawkę :-) Zobaczymy czy pomoże i jakie będzie samopoczucie :-) Zajrzałam tylko, żeby się przywitać :-) Miłego dzionka!

cześć dziewczyny, ja jakoś dziś słabo się czuje. Ciśnienie czy co? Mówię wam i głowa mnie boli i sił nie mam. Kawa z rana była oczywiście :))))

a ja czuję się - pomimo pogody - całkiem nieźle:tak:. Tyle że rano znów musiałam gnać z moczem i zbadac glukozę na czczo z powodu tych cholernych ciał ketonowych:dry::baffled:. Jakoś nie daje mi to spokoju:dry:. Niby wiem, ze nic groźnego, ale nie kumam czemu skoro to takie normalne, to tylko ja mam te ciała ketonowe w moczu:dry::confused::confused:...

Ja też popijam Inkę od czasu do czasu. Z mleczkiem ofc :) Z kawy zrezygnowałam, chociaż raz na jakiś czas zdarza mi się wypić bardzo lekką, ale tylko wtedy jak dokuczają mi migreny. Ostatnio piłam u znajomej Ricore. Polecam.
też przyznaję, że jest super...

ja czasmi pijam bezkofeinową, dla smaku :)

ale czasem w te upały zdarza mi się wypić słabiutką kawusię mrożoną:zawstydzona/y:

dziewczyny...atakuja mnie roztepy:szok::baffled::shocked2:
mam w domu z garniera i innej firmy kremy na to..ale czy moge ich uzywac w czasie ciazy???nie sa przeznaczone dla ciezarnych...siostra mi kupila i zapomniala w aptece dodac ze w ciazy jestem..co myslicie??
perfecta dla mam jest ok, ja proponuję mustele.. jest znacznie droższa, ale moim zdaniem jest dużo lepsza na istniejące już rozstępy (oczywiscie w poczatkowej fazie...)
mustela ma tez takie serum na rozstepy- bardzo mocno dzialajacy...

reklama
ale burza byla w nocy :baffled::szok: eh
a ja wczoraj jak se poczytalam o cappucino u was to odrazu poszlam se zrobic :) hehehe i nawet smaowalo :) kawe pilam rozpuszczalna przed ciaza tak jak herbate nic nie dzialala na mnie ale lubilam ten smak a w ciazy obrzydzenie mnie bralo ... i tak jakos nie chce mi sie nawet probowac zeby pozniej nie mdlilo :) no ale moze dzis zobacze najwyzej zrobie nie kawe z mlekiem ale mleko z kawa :) hehhehe

milego dnia :)

Do góry