to fakt, czas ciagnie sie niemilosiernie ja mam pierwsza wizyte dopiero 2 kwietnia, nie wiem dlaczego, ale gdy pani w rejestracji dowiedziala sie, ze dopiero zrobilam test ciazowy, zapisala mnie na wizyte dopiero za trzy tygodnie. odliczam kazdy dzien, tak bardzo modle sie o to, by dzidzius byl zdrowy, caly czas o nim mysle, jem z mysla o malenstwie, od samego poczatku (czyt. od zaplodnienia) zmienilam wszystkie kosmetyki na naturalne, zmienilam paste do zebow na paste bez fluoru, odzywiam sie jak nigdy dotad... moje zycie nabralo sensu, dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze do tej pory bylo takie puste, egoistyczne, wszystko robilismy tylko dla siebie, a teraz wszystko sie zmienilo
plamienie minelo kamien z serca. pobolewa mnie podbrzusze, mam nadzieje, ze to normalne i ta ciagla sennosc, nigdy dotad nie zdarzalo mi sie spac po poludniu, a teraz codziennie do tego na moj nocny spoczynek udaje sie, nie tak jak kiedys o 1 w nocy, tylko pomiedzy 22-23, to sie pokrecilo
plamienie minelo kamien z serca. pobolewa mnie podbrzusze, mam nadzieje, ze to normalne i ta ciagla sennosc, nigdy dotad nie zdarzalo mi sie spac po poludniu, a teraz codziennie do tego na moj nocny spoczynek udaje sie, nie tak jak kiedys o 1 w nocy, tylko pomiedzy 22-23, to sie pokrecilo