dziubasek08
Fanka BB :)
no najwygodniej byłoby w 3 pokojach w jednym salon, w drugim dzidzia, w 3 wy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z mężem kiedyś wynajmowaliśmy kawalerkę o pow. 19,5m2! Półtora roku tak się gnieździliśmy, ale i tak było super - to było nasze pierwsze wspólne gniazdko :-)Nie nie jest duża 30 m kw. Na szczescie widna bo na cała scianę są okna, więc efekt optyczny jest że niby duży pokój:-)
u nas inaczej to licz\ą... bo salon jest zawsze w domu....no najwygodniej byłoby w 3 pokojach w jednym salon, w drugim dzidzia, w 3 wy
Pomysły są odkąd 2 krechy na teście się pojawiły:-) najpierw chcemy odswieżyc sciany (pomalować) i czekamy na łożeczko- prezent od siostry.Więc pewie gdzieś w padzierniku zaczniemy przemeblowania:-) już doczekać sie nie mogę.kiedys mieszkaliśmy w kawalerce 20 m2 więc jak dla mnie jest duża Na pewno fajnie urządzicie, macie już pomysły?
No mysle ze gdzies sierpień-wrzesień póki ciepło i okna pootwierane.Podobają mi się takie naklejki na ścianę ale do jednego pokoju to raczej nie pasuje chyba.Jak ktos ma oddzielny pokoik dla dzidzi to ładnie może ściany udekorować:-)cleo 1981 ostatnio cyztalam ze malowanie pokoju dziecka trzeba zaplanowac na przynajmniej 2 m-ce przed urodzeniem,gdyz farba jest nie zdrowa i moze wywolywac alergie,dlatego ja zaczne tez od malowania a wy na kiedy to planujecie?
zawsze jak będziecie chcieli wracać to możecie sprzedać część rzeczy ))) ale z drugiej strony chyba większość rzeczy tańsze są niż w Polsce. Czy się mylę?zamierzamy wrócić gdzieś za 3-4 lata.... zanim dziecko pójdzie do szkoły, tak myślę....
ale jeszcze do końca na pewniaka nie ustalliliśmy tego.... wiem że napewno w ciągu 2-3lat nie wracamy